kocamın gece sahne işi yüzünden boşanmalı mıyım devam mı etmeliyim?

Asıl sorun şiddetken, duyma sorunu yaşayan birine abuk subuk konuşmasıyken konuyu müzik aşkı ve benimle zaman geçirmemesi gibi çözülebilir bir yerden açıyorsunuz. Sizi sevmediğiyle burada bile yüzleşemiyor musunuz? Bile bile yokuş yapıyor çıkarı bitene kadar en az sizinle muhatap olacak şekilde ayarlamaya çalışıyor.

Takıldığınız kendinizi ehlediğiniz nokta boşanmak istememesi, neden boşansın? Sizle bir hayatı yok ki?

Asıl sorun şiddetken, duyma sorunu yaşayan birine abuk subuk konuşmasıyken konuyu müzik aşkı ve benimle zaman geçirmemesi gibi çözülebilir bir yerden açıyorsunuz. Sizi sevmediğiyle burada bile yüzleşemiyor musunuz? Bile bile yokuş yapıyor çıkarı bitene kadar en az sizinle muhatap olacak şekilde ayarlamaya çalışıyor.

Takıldığınız kendinizi ehlediğiniz nokta boşanmak istememesi, neden boşansın? Sizle bir hayatı yok ki?
Evet çok haklısınız o kadar çok kötü tramva iz bıraktı ki bende toparlayamıyorum rüyalarımda sürekli şiddetleri görüyorum ağlıyorum bağırıyorum

Yalova’da ailesinin yanında yaşamak için aynı zaman Yalova’da hafta içi dahi gece sahne işine gidiyor iş ortamı Yalova’da olduğu için
Ay yapmayın bunu kendinize, çalışıyorsunuz ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz, uzlaşma aramayın artık, şiddet uygulayan pislikle ne sevgisi ne uzlaşması. Koyun tekmeyi, hayatınıza bakın.

Trabzon hasıri ve besi bir yerde en az 100- 150 bin lira para demek. Madem o kadar takı yerine koltuk alsalardı hiç bir çöp yapmamak olmuyor kusura bakmayın ama. Orta kalite bir ev bile düzülürdü.
Eşinizin durumuna gelince zor bir durum acaba psikolojik mi diye de düşünmedim değil. Sizin hastalığınız evliyken de devam etti mi tedavi süreci onu strese sokup bu tarz şeylere yöneltmiş olabilir. Ama haftada dört gün bir yerde üç gün bir yerde yaşamayı kabul etmeyin. Kendinizi kullandırtmayın da. Çözmeye çalışın boşanmayı düşünmeyin hemen.

Trabzon hasıri ve besi bir yerde en az 100- 150 bin lira para demek. Madem o kadar takı yerine koltuk alsalardı hiç bir çöp yapmamak olmuyor kusura bakmayın ama. Orta kalite bir ev bile düzülürdü.
Eşinizin durumuna gelince zor bir durum acaba psikolojik mi diye de düşünmedim değil. Sizin hastalığınız evliyken de devam etti mi tedavi süreci onu strese sokup bu tarz şeylere yöneltmiş olabilir. Ama haftada dört gün bir yerde üç gün bir yerde yaşamayı kabul etmeyin. Kendinizi kullandırtmayın da. Çözmeye çalışın boşanmayı düşünmeyin hemen.
Evlendikten sonra çıktı hastalığım özellikle annesi yüzünden annesinin bana yaptıkları ilgisizliği değersizliği oğlunu doldurup kocamla kavga edip kocamın bana şiddet uygulamasıyla haklıysam haksız oluyordum hep annesini dinliyordu annesini haklı görüyordu

Hatta annesi oğluna ne demiş biliyor musun ? İşitme engeli biriyle yapabilecek misin ilerde pişman olmayasın demiş . Ne demek bu ?

Tabikide verdim anlaşmalı boşanmak istiyorum yıpranmadan😔 ama adam yanaşmıyor boşanmaya
İyi de onun demesiyle olmuyor ki. Siz kararınızı verdikten sonra eninde sonunda ya anlaşmalı ya da çekişmeli o yola gireceksiniz. Hayatınızdan def etmek istiyorsanız bir an evvel bu yola girin derim. Adam şiddet uygulamış, sizi tayin konusunda kullanıyor, maddi yönden hiçbir masrafınız yok tabiki boşanmak istemez.

Adam seni pek sallamiyor senide birakmam sahneyide birakmam demesine kanma senin blof yaptigini dusunup seni oyaliyor iste

Doğu görevi affı çıktığı gün bosayacak sizi. Adınız gibi biliyorsunuz. O zaman pişmanlığınız daha da artacak. Koyun tekmeyi gitsin. Şiddet bile var boşanmak zorunda. Değilse de adam olacak

Evlendikten sonra çıktı hastalığım özellikle annesi yüzünden annesinin bana yaptıkları ilgisizliği değersizliği oğlunu doldurup kocamla kavga edip kocamın bana şiddet uygulamasıyla haklıysam haksız oluyordum hep annesini dinliyordu annesini haklı görüyordu
😔 Anlaşılan çok ve gereksiz yere üzmüşsünuz kendinizi. Artık silkelenin kendinize gelin. Kendinizi düşünmenin zamanı gelmiş bence. Eğer hâlâ onunla iyi hissediyorsanız seçenek sunun diyecektim ama sürekli şiddet ve ileri boyutta anladığım kadarıyla sizi hasta etmiş. Sizce değer mi?

Bütün konuyu ve cevapları okudum. Zaten ilk yıllarda bu kadar yıpranmış bir ilişkiyi sürdürmek gerçekten sizi yeniden hasta eder. Şu an 1 senelik evliyseniz bile bu sizin sayenizde olmuş. Yoksa 1 ay bile sürmezdi. Yaptırmayın kendinize bunu açın davayı tepin gitsin. 7 gün uzak olsun tam olsun.

Bütün konuyu ve cevapları okudum. Zaten ilk yıllarda bu kadar yıpranmış bir ilişkiyi sürdürmek gerçekten sizi yeniden hasta eder. Şu an 1 senelik evliyseniz bile bu sizin sayenizde olmuş. Yoksa 1 ay bile sürmezdi. Yaptırmayın kendinize bunu açın davayı tepin gitsin. 7 gün uzak olsun tam olsun.
Adam yazmış diyor ki benim 2 tane aşkım var biri sahne gece işi biri sen diyor ikisindende sendende vazgeçmeyeceğim haberin olsun diyor.

X