nefesalnefesver Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Haziran 2014 5.443 12.931 9 Şubat 2018 Konu Sahibi ceydaay #41 gün gelecek konu sahipleri noktalama işaretlerini kullanmayı öğrenecekler. bir şey anlamak için 5 kere okudum...
gün gelecek konu sahipleri noktalama işaretlerini kullanmayı öğrenecekler. bir şey anlamak için 5 kere okudum...
C ceydaay Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2015 300 110 29 9 Şubat 2018 Konu Sahibi ceydaay #42 nefesalnefesver .!.: gün gelecek konu sahipleri noktalama işaretlerini kullanmayı öğrenecekler. bir şey anlamak için 5 kere okudum... Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın gerçekten çok acele bi karar vermek için yazmıştım. Dikkat edeceğim.
nefesalnefesver .!.: gün gelecek konu sahipleri noktalama işaretlerini kullanmayı öğrenecekler. bir şey anlamak için 5 kere okudum... Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın gerçekten çok acele bi karar vermek için yazmıştım. Dikkat edeceğim.
defne-28 Nirvana Kayıtlı Üye 1 Eylül 2014 25.899 30.316 35 9 Şubat 2018 Konu Sahibi ceydaay #43 ceydaay .!.: Hayır önceden böyle değildi Genişletmek için tıkla... Bence sen fark edemedin hep böyleydi .
ceydaay .!.: Hayır önceden böyle değildi Genişletmek için tıkla... Bence sen fark edemedin hep böyleydi .
C ceydaay Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2015 300 110 29 9 Şubat 2018 Konu Sahibi ceydaay #44 defne-28 .!.: Bence sen fark edemedin hep böyleydi . Genişletmek için tıkla... Belkide öyle. evliliğimizin hiç bitmesini istemiyorum ama bi tartışma olunca ayrılık konusu hemen açılıyor.
defne-28 .!.: Bence sen fark edemedin hep böyleydi . Genişletmek için tıkla... Belkide öyle. evliliğimizin hiç bitmesini istemiyorum ama bi tartışma olunca ayrılık konusu hemen açılıyor.
defne-28 Nirvana Kayıtlı Üye 1 Eylül 2014 25.899 30.316 35 9 Şubat 2018 Konu Sahibi ceydaay #45 ceydaay .!.: Belkide öyle. evliliğimizin hiç bitmesini istemiyorum ama bi tartışma olunca ayrılık konusu hemen açılıyor. Genişletmek için tıkla... Tavsiyem o sözü dilinize pelesenk etmeyin
ceydaay .!.: Belkide öyle. evliliğimizin hiç bitmesini istemiyorum ama bi tartışma olunca ayrılık konusu hemen açılıyor. Genişletmek için tıkla... Tavsiyem o sözü dilinize pelesenk etmeyin
C ceydaay Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2015 300 110 29 11 Şubat 2018 Konu Sahibi ceydaay #46 defne-28 .!.: Tavsiyem o sözü dilinize pelesenk etmeyin Genişletmek için tıkla... Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
defne-28 .!.: Tavsiyem o sözü dilinize pelesenk etmeyin Genişletmek için tıkla... Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim