İstanbul meselesi

Sen kafanı dağıtmaya tekirdağa gidersen o da istanbula gitsin. Evde seni beklese daha mı iyi?
Tekirdağdan istanbula geçersin yakın zaten.

Sen kafanı dağıtmaya tekirdağa gidersen o da istanbula gitsin. Evde seni beklese daha mı iyi?
Tekirdağdan istanbula geçersin yakın zaten.
Hayır benim takıldığım nokta şu ben zaten sıkıldığım için gidiyorum madem gidecek zamanı ve parası var neden beni götürmüyor da teyzeme gidince gitmek istiyor

Çocuk gibi davranmamasını söyle
Kuzenim mesaj atmış bana hergün normal atar WhatsApp dan bugün geliyo musun diye instagramdan atmış bugün sen bana sormadan plan mı yapıyosun ben hayal kırıklığına uğratıyosun dedi akşam yemeğe bile gelmedi anlamıyorum olayı yani ben mi suçluyum

Kuzenim mesaj atmış bana hergün normal atar WhatsApp dan bugün geliyo musun diye instagramdan atmış bugün sen bana sormadan plan mı yapıyosun ben hayal kırıklığına uğratıyosun dedi akşam yemeğe bile gelmedi anlamıyorum olayı yani ben mi suçluyum
Hayır tabi ki sen suçlu değilsin eşin garip davranıyor . Sanki sen plan yaparsan bende Yaparım der gibi

Hayır tabi ki sen suçlu değilsin eşin garip davranıyor . Sanki sen plan yaparsan bende Yaparım der gibi
EVET aynen öyle ben bugün ona dedim zaten gitmeyi düşünüyorum istiyorum diyw ama o istanbul mevzusunu açınca bekar arkadaşlarınla diye şimdi kuzenim mesaj atınca ben ondan habersiz plan yapıyor oldum onu hayal kırıklığına uğratıyor oldum

EVET aynen öyle ben bugün ona dedim zaten gitmeyi düşünüyorum istiyorum diyw ama o istanbul mevzusunu açınca bekar arkadaşlarınla diye şimdi kuzenim mesaj atınca ben ondan habersiz plan yapıyor oldum onu hayal kırıklığına uğratıyor oldum
Her konuda böyle mi ?
Arkadaşları ile takılsa sen kuzenınle gezerken rahatsız olur mısın

Her konuda böyle mi ?
Arkadaşları ile takılsa sen kuzenınle gezerken rahatsız olur mısın
Genelde ben bi yere gidiyorsam gezmeye bile değil annemlerde şehir dışında oraya bile gitsem evden çıkmasam bile illa gezecek ben gittim diye ama ben zaten burda çok sıkılıyorum arkadaşım dertleşeceğim kimsem yok o yüzden gitmek istedim teyzeme eğer İstanbul a gidecek zamanı varsa (işleri yüzünden gidemedik biz istanbula) neden ben sıkılıyorum diye beni götürmüyorda bekarr arkadaşlarıyla gidiyor

Genelde ben bi yere gidiyorsam gezmeye bile değil annemlerde şehir dışında oraya bile gitsem evden çıkmasam bile illa gezecek ben gittim diye ama ben zaten burda çok sıkılıyorum arkadaşım dertleşeceğim kimsem yok o yüzden gitmek istedim teyzeme eğer İstanbul a gidecek zamanı varsa (işleri yüzünden gidemedik biz istanbula) neden ben sıkılıyorum diye beni götürmüyorda bekarr arkadaşlarıyla gidiyor
Evet çok Saçma davranışı ... Bencillik etmemesi gerekiyor

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var biz bi ilçede oturuyoruz haftalık izinlerimizde şehir merkezine gidiyoruz eşimle benim nikah şahidim teyzemin kızıydı onlar Tekirdağ ın bi ilçesinde oturuyor bize uzaklar malesef biz çok uzun süreler teyzemlerle görüşemediğimiz oldu ama düğün cenazede mutlaka beraber oluruz ve çok severiz birbirimizi neyse bizim eşimle bi İstanbul a gitme hayalimiz vardı 15 tatil sebebiyle üniversite de okuyan (nikah şahidim olan ) kuzenim teyzeme gelmiş bende girmek istedim teyzeme ama eşim bana diyor ki eğer sen teyzene gidersen bende bekar arkadaşlarımla istanbula giderim diyor sizce napmalıyım bu akşama kadar karar vermeliyim nolur yardım edin
bu güvenle alakalı bir durum.eşim bana bunu dese gözüm kapalı git derim.bende kendi halimle eğlenirim.bizde bu tip şeyler sorun olmaz aksine ben git derim çünkü eşim evden işe işten eve giden bir tip.dışarı çık arkadaşlarınla gez desem hiç gittiğini bilmem.

X