Siz ne için gitmek istiyorsunuz bu ne için gitmek istiyor böyle anlamadım. Eşinizin kısasa kısası pek hoşuma gitmedi...eğer sen teyzene gidersen bende bekar arkadaşlarımla istanbula giderim diyor
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var biz bi ilçede oturuyoruz haftalık izinlerimizde şehir merkezine gidiyoruz eşimle benim nikah şahidim teyzemin kızıydı onlar Tekirdağ ın bi ilçesinde oturuyor bize uzaklar malesef biz çok uzun süreler teyzemlerle görüşemediğimiz oldu ama düğün cenazede mutlaka beraber oluruz ve çok severiz birbirimizi neyse bizim eşimle bi İstanbul a gitme hayalimiz vardı 15 tatil sebebiyle üniversite de okuyan (nikah şahidim olan ) kuzenim teyzeme gelmiş bende girmek istedim teyzeme ama eşim bana diyor ki eğer sen teyzene gidersen bende bekar arkadaşlarımla istanbula giderim diyor sizce napmalıyım bu akşama kadar karar vermeliyim nolur yardım edin
Evet çünkü hem kıyaslama yaptığı için hemde güveniyorum ama bekar arkadaşlarıyla gitmesini istemiyorum ayrıca gidebilme ihtimali ve zamanı varsa neden bana beraber gidelim demiyorEşinizin gitmesini mi istemiyorsunuz?
Kıyaslama yapması hoş değilSiz kuzeninize gidin esiniz de arkadaslariyla vakit gecirsin ne guzel iste. Tatil donusu ne de olsa evde berabersiniz
Ben sıkılıyorum burda pek arkadaşım dertleşecek kimsem yok değişiklik olsun bana diye istiyorum ama o ben gidiyorum diye istiyo kıyaslama yaniSiz ne için gitmek istiyorsunuz bu ne için gitmek istiyor böyle anlamadım. Eşinizin kısasa kısası pek hoşuma gitmedi...
Gideceği arkadaşları bekar ben eşime güveniyorum ama onlara güvenemem ve gitme imkanı varsa neden beraber gitmedik şimdiye kadarSacma işler yapmayacaksa iki üç gün olabilir ama o gittiği kişiler bekar mı
Neler yapacaklar vs önemli. Eşinize güveniyorsanız üç bes günlüğüne olabilir
Yapcağını sanmıyorun ama tehdit etme gibi davranması hoş değilKacamak mi yapacak akli sira? Bununla mi korkutuyor sizi?
Haklısın bende öyle düşündüm ama eşim öyle düşünmüyor amaİstanbul ve Tekirdağ çok yakın zaten.
Siz 2-3 gün teyzenize gelin, o da 2 gün arkadaşlarıyla Istanbul'da takılsın. Sonra İst'da buluşursunuz, biraz da beraber gezersiniz.
Neden olmasın?
Bilmem ben kotu algilamadim. Yani mantiken esim ne de olsa evde degil ben de bari kendime program yapayim demistir. Siz kendinizi onun yerine koyun,esiniz bir yere gittiginde evde oturup onu beklemek ne derece mantikli?Kıyaslama yapması hoş değil
Gezicekmiş sadece arkadaşlarıyla ama bilmiyorum yaIstanbulda ne yapmayi ima ediyor kendisi.
Yarismasi komik.
Saçma işte bunu anlamıyorumTehdit mi ediyor? Yaptığı şey birax Saçma değil mi