İstanbul meselesi

ceydaay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2015
300
110
29
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var biz bi ilçede oturuyoruz haftalık izinlerimizde şehir merkezine gidiyoruz eşimle benim nikah şahidim teyzemin kızıydı onlar Tekirdağ ın bi ilçesinde oturuyor bize uzaklar malesef biz çok uzun süreler teyzemlerle görüşemediğimiz oldu ama düğün cenazede mutlaka beraber oluruz ve çok severiz birbirimizi neyse bizim eşimle bi İstanbul a gitme hayalimiz vardı 15 tatil sebebiyle üniversite de okuyan (nikah şahidim olan ) kuzenim teyzeme gelmiş bende girmek istedim teyzeme ama eşim bana diyor ki eğer sen teyzene gidersen bende bekar arkadaşlarımla istanbula giderim diyor sizce napmalıyım bu akşama kadar karar vermeliyim nolur yardım edin

Sacma işler yapmayacaksa iki üç gün olabilir ama o gittiği kişiler bekar mı
Neler yapacaklar vs önemli. Eşinize güveniyorsanız üç bes günlüğüne olabilir

Kacamak mi yapacak akli sira? Bununla mi korkutuyor sizi?

Bu biraz eşinizin kredisiyle ilgili.

Eşimin aralarında evli arkadaşları da var bekar da.. Aralarında zırtapoz güvenilmez bir tip olmadığı sürece gönderirim.
Eşime çok güveniyorum aslında. Nişanlıyken kuzeniyle kampingde tatil yaptı keşke sen de olsan dedi durdu. Ama o arkadaşını belki protesto amaçlı istemediğim için aralarında istemem..

Siz ne için gitmek istiyorsunuz bu ne için gitmek istiyor böyle anlamadım. Eşinizin kısasa kısası pek hoşuma gitmedi...
Ben sıkılıyorum burda pek arkadaşım dertleşecek kimsem yok değişiklik olsun bana diye istiyorum ama o ben gidiyorum diye istiyo kıyaslama yani

İstanbul ve Tekirdağ çok yakın zaten.

Siz 2-3 gün teyzenize gelin, o da 2 gün arkadaşlarıyla Istanbul'da takılsın. Sonra İst'da buluşursunuz, biraz da beraber gezersiniz.

Neden olmasın?

Sacma işler yapmayacaksa iki üç gün olabilir ama o gittiği kişiler bekar mı
Neler yapacaklar vs önemli. Eşinize güveniyorsanız üç bes günlüğüne olabilir
Gideceği arkadaşları bekar ben eşime güveniyorum ama onlara güvenemem ve gitme imkanı varsa neden beraber gitmedik şimdiye kadar

İstanbul ve Tekirdağ çok yakın zaten.

Siz 2-3 gün teyzenize gelin, o da 2 gün arkadaşlarıyla Istanbul'da takılsın. Sonra İst'da buluşursunuz, biraz da beraber gezersiniz.

Neden olmasın?
Haklısın bende öyle düşündüm ama eşim öyle düşünmüyor ama

Kıyaslama yapması hoş değil
Bilmem ben kotu algilamadim. Yani mantiken esim ne de olsa evde degil ben de bari kendime program yapayim demistir. Siz kendinizi onun yerine koyun,esiniz bir yere gittiginde evde oturup onu beklemek ne derece mantikli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…