- 4 Ekim 2013
- 419
- 473
- 303
EvetHer doktorun kendi tarzı var. Hangisi sana hitap eder acaba? Emre İlhan’ı bir anlamda burası meşhur etti. Onun yaptığı burunları gereksiz kavisli ve yapay buluyorum. Üstelik de aşırı pahalı. Yüzüne uygun doğal burunlardan hoşlanıyorsan Güncel Öztürk’ü tavsiye ederim. Didem Soydan’ın burnunu da o yapmıştı. Şöyle de bir şey var acaba ünlü diye mi özendi, ona yüzüyle uyumlu güzel bir burun yaptı? Bir de Barış Çakır var, onun işlerini de beğeniyorum. Ama o da pahalı olabilir. İsmail Küçüker ve Alev Camcıoğlu’na bir bak derim.
Ben ameliyat olmadım yanlış anlaşıldı. Doktorun sayfasından attım. Kız bizim mahalleli örnek olsun diye attım.Bence çok şanslısınızGamzeSd
Nadir şanslardansınız emin olun.
Şurada 100 kişi burun ameliyatı olsa %75 i revizyonluk durumda
Ben de dahil.
O yüzden özellikle revizyon ameliyatı kime yapılacağı cok önemli
Ben ameliyat olmadım yanlış anlaşıldı. Doktorun sayfasından attım. Ama bence de güzel yapıyor.Çok güzel olmuş.GamzeSd
Prof. Dr. Şaban Çelebi’yi öneririm. İnstagram adresinden sayfasını inceleyebilirsiniz. Yurtdışından da birçok hastasının fotoğraflarını paylaşıyor.Merhaba arkadaşlar,
burnumda kırık var ve burun deliklerini biraz küçültmek istiyorum. Bu konuda İstanbul için önerebileceğiniz uygun bir doktor var mı ?
Ben yurtdışında yaşıyorum, Ağustos'ta İstanbul'da olacağım, gittiğim zaman ameliyat bir ay içinde gerçekleşebilir mi yoksa uzun bir prosedürü mü var ?
Lütfen tecrübelerinize dayanarak önerilerde bulunun.
Ben volkan sunteri cok beğeniyorum fiyat 12/13 bin daha ucuzu yok zatenMerhaba arkadaşlar,
burnumda kırık var ve burun deliklerini biraz küçültmek istiyorum. Bu konuda İstanbul için önerebileceğiniz uygun bir doktor var mı ?
Ben yurtdışında yaşıyorum, Ağustos'ta İstanbul'da olacağım, gittiğim zaman ameliyat bir ay içinde gerçekleşebilir mi yoksa uzun bir prosedürü mü var ?
Revizyon mu ilk rhinoplasti için mi peki bu fiyatEmre ilhan 60 alıyor, size 80 alır heralde :)
Sırf ismi var diye.
Fıyat ben sormadım, son paylaşımda fiyata isyan edenlerin yorumlarını gördüm.Revizyon mu ilk rhinoplasti için mi peki bu fiyat
Merhaba arkadaşlar, burnumda kırık var ve burun deliklerini biraz küçültmek istiyorum. Bu konuda İstanbul için önerebileceğiniz uygun bir doktor var mı ? Ben yurtdışında yaşıyorum, Ağustos'ta İstanbul'da olacağım, gittiğim zaman ameliyat bir ay içinde gerçekleşebilir mi yoksa uzun bir prosedürü mü var ? Lütfen tecrübelerinize dayanarak önerilerde bulunun.
Dr. Mehmet Dogru instagram estecentral ordan ulasip bilgi alabilirsiniz. Ben ameliyat oldum ve cok memnunum
Bu hafta sonu bir sempozyumda canlı ameliyatını izledim Emre İlhan'ın. Oldukça uzman duruyordu işinde. Benim doktorum da katılmıştı, o bahsedince merak ettim izledim. Bence bazı doktorların tarzı aşağı yukarı aynı. Sadece bazıları şanslı ve ünlüFıyat ben sormadım, son paylaşımda fiyata isyan edenlerin yorumlarını gördüm.
Evet sıze katılıyorum.Bu hafta sonu bir sempozyumda canlı ameliyatını izledim Emre İlhan'ın. Oldukça uzman duruyordu işinde. Benim doktorum da katılmıştı, o bahsedince merak ettim izledim. Bence bazı doktorların tarzı aşağı yukarı aynı. Sadece bazıları şanslı ve ünlü
Ben barış çakır I öneririmMerhaba arkadaşlar,
Merhaba bakırköy acıbadem hastanesinde doktor Naser Dadaşzade yaptı burun ameliyatımı gayet memnun kaldım tavsiye ederim sanırım şimdilerde kendi kliniğnde hizmet veriyor.Merhaba arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?