Ben dün mesajınızın ekran görüntüsünü almıştım doktorun adı aklımda bulunsun diye.Evet google ye youtube ye çok yazdım yazdığımız olumsuz yorumlar silinmiş kimse göremiyor. Canıma tak etti . Bütün televizyon kanallarını gezecek artik
Yapabiliyorsanız rezil edınHer yerde her doktora yazdım. Cok risk bırakmış doktor diyor . Cok riskli imiş gençliğimin katili FURKAN ŞENGÖZ
Google ye yazıyorum heryere yazıyorum kötü yorumları sildirtiyor . KaldirtiyorYapabiliyorsanız rezil edın
Evet valla herkesin aklında bulunsun . Işteyim ki herkese ulaşayımBen dün mesajınızın ekran görüntüsünü almıştım doktorun adı aklımda bulunsun diye.
Sahrap Soysalin esi..cok iyiMerhaba arkadaşlar,
burnumda kırık var ve burun deliklerini biraz küçültmek istiyorum. Bu konuda İstanbul için önerebileceğiniz uygun bir doktor var mı ?
Ben yurtdışında yaşıyorum, Ağustos'ta İstanbul'da olacağım, gittiğim zaman ameliyat bir ay içinde gerçekleşebilir mi yoksa uzun bir prosedürü mü var ?
Lütfen tecrübelerinize dayanarak önerilerde bulunun.
Ben yandım kimse yanmasinEvet valla herkesin aklında bulunsun . Işteyim ki herkese ulaşayım
Pahalıdır o herhalde. Araştıracağım teşekkürler.Sahrap Soysalin esi..cok iyi
Googleye doktor yazınca isim de verinceGoogle ye yazıyorum heryere yazıyorum kötü yorumları sildirtiyor . Kaldirtiyor
Kıme oldunuz ızmırde ameliyatMerhaba çok geçmiş olsun. Konuya etiketlenmişim fakat ben izmir deyim. İmkanınız var mı bilmiyorum ama izmir de bu tür ameliyatlar daha ucuz oluyor. İzmir de ben de ameliyat oldum burnumdan çok memnunum.Bildiğim izmir de bu ameliyat için 2 doktor var biri benim ameliyat olduğum dr diğerinde başka. İsterseniz isim verebilirim.
Evet zaten asıl nefes alma problemim için yaptırdım, hazır olmuşken de kemeri de yaptırayım dedim, yüzden çok büyük değişiklik istemedim. Bana gore çok büyük değişiklikEski burnunuz sorunlu bir burun değilmiş
Ufacık bir kemeriniz varmıs
Geçmiş olsun
Kemer disinda fark goremedım
Anladım. Eski burnunuz bile güzelEvet zaten asıl nefes alma problemim için yaptırdım, hazır olmuşken de kemeri de yaptırayım dedim, yüzden çok büyük değişiklik istemedim. Bana gore çok büyük değişiklik
Gerçekten o kadar fazla mı alınıyor? Ben malatyalıyım çalıştığım hastanede sigortalı 4000 sigortasız 7500 falandı. Burun için o kadar fazla para verilmez bence.Emre ilhan 60 alıyor, size 80 alır heralde :)
Sırf ismi var diye.
Evet, bu aralar araştırma yapiyorum.Gerçekten o kadar fazla mı alınıyor? Ben malatyalıyım çalıştığım hastanede sigortalı 4000 sigortasız 7500 falandı. Burun için o kadar fazla para verilmez bence.
Evet, bu aralar araştırma yapiyorum.
Ama 7500 e de yaptırmam ben mesela,
O da fazla uygun bir fiyat. 15-20 bin bana normal geliyor.
Gerçi sizin dedıgınız özel hastane mi bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?