O kadar garip ki, mesela soruyorsunuzHangi ara 20 binden 35 bine çıktı
Süleyman taş.Merhaba arkadaşlar,
burnumda kırık var ve burun deliklerini biraz küçültmek istiyorum. Bu konuda İstanbul için önerebileceğiniz uygun bir doktor var mı ?
Ben yurtdışında yaşıyorum, Ağustos'ta İstanbul'da olacağım, gittiğim zaman ameliyat bir ay içinde gerçekleşebilir mi yoksa uzun bir prosedürü mü var ?
Lütfen tecrübelerinize dayanarak önerilerde bulunun.
Şaka gibi ya kim kimden ne koparirsa mantığıO kadar garip ki, mesela soruyorsunuz
1 ay sonra yine soruyorsunuz dolar gibi fırlıyor. Bence kafalarına gore fiyat veriyorlar.
Revizyon ücretiymiş bu arada
Direkt revizyon olacağını söylemiştin
Mesela 3 ay oldu sanirim, mustafa demir var
18-20 bin arası dediler, 1 hafta içinde sordum
30 bin dedi yadedim ama siz boyle boyle dediniz, sonra minimum 25 bin dediler.
Anladığım kadarıyla sordugunuz an gidip muayene olmak lazım. Zaten çoğu da ücretli muayene
Eski halinin fotosu var mı?Şu an böyle, önden bakınca hafif bir eğrilik var gibi ama bir tarafı baya şiş burnun o yüzden diye düşünüyorum, oturması 6 ay 1 sene diyorlar
Furkan şengöz e olmayın da kime olursanız olun. Hayatımı mahvetti allah da onu kahretsin.Merhaba arkadaşlar,
burnumda kırık var ve burun deliklerini biraz küçültmek istiyorum. Bu konuda İstanbul için önerebileceğiniz uygun bir doktor var mı ?
Ben yurtdışında yaşıyorum, Ağustos'ta İstanbul'da olacağım, gittiğim zaman ameliyat bir ay içinde gerçekleşebilir mi yoksa uzun bir prosedürü mü var ?
Eski burnunuz sorunlu bir burun değilmişEski hali
Konunuzu dün görmüştüm üzüldüm adınıza. Bir de Google'da olumsuz mesajları sildiriyormuşFurkan şengöz e olmayın da kime olursanız olun. Hayatımı mahvetti allah da onu kahretsin.
Furkan şengöz e olmayın da kime olursanız olun. Hayatımı mahvetti allah da onu kahretsin.
Güzel olmuş ama önceki hali de çok sorunlu değilmiş. Benim burnumun görüntüsü bayağı problemli.Şu an böyle, önden bakınca hafif bir eğrilik var gibi ama bir tarafı baya şiş burnun o yüzden diye düşünüyorum, oturması 6 ay 1 sene diyorlar
Eski halim çok küçük. Burun ucunda ödem yok iki yıl geçti hicbir doktor çare bulamıyor burunda kesik izleri ömür boyu kalıcı 'ne paramı veriyor 'ne düzeltiyor koca burunla eğik iğrenç burunla kalakaldım. Aynalara küstümEvet merak edip baktim, eski haliniz daha iyiymiş. Burun ucu ödem kalmış sanirim. Ve aşırı uzun olmuş. Yani eski hali bile o kadar uzun değilmiş
Tayfun Demirel , Hisar hastanesindeydi şimdi ataçehirde yeni yer açmış. İyi bir doktor yapmacık burun yapmıyor asla, doğal yapıyorMerhaba arkadaşlar,
Eminin burnunuzu yapacak iyi bir doktor vardır ama, belki sizin bulunduğunuz şehirde yoktur.Eski halim çok küçük. Burun ucunda ödem yok iki yıl geçti hicbir doktor çare bulamıyor burunda kesik izleri ömür boyu kalıcı 'ne paramı veriyor 'ne düzeltiyor koca burunla eğik iğrenç burunla kalakaldım. Aynalara küstüm
Her yerde her doktora yazdım. Cok risk bırakmış doktor diyor . Cok riskli imiş gençliğimin katili FURKAN ŞENGÖZEminin burnunuzu yapacak iyi bir doktor vardır ama, belki sizin bulunduğunuz şehirde yoktur.
Evet google ye youtube ye çok yazdım yazdığımız olumsuz yorumlar silinmiş kimse göremiyor. Canıma tak etti . Bütün televizyon kanallarını gezecek artikKonunuzu dün görmüştüm üzüldüm adınıza. Bir de Google'da olumsuz mesajları sildiriyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?