- 23 Şubat 2019
- 1.616
- 851
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben en pahalı doktora baktim arkadas öyle yazınca, mesela daha cok şikayet eden varAaa ben ameliyat öncesi sorduğumda benden kaynaklı bir durum var ise ameliyathane ücretini siz veriyorsunuz gerekeni ben yapıyorum dedi.Henüz bir haftalık ameliyatlıyım mesajınızı görünce tedirgin oldum açıkçası..
Öncesi sonrası özelden fotoğraf atabilir misiniz acabaBen Ahmet İslam da ameleyat oldum sırf insanlara bilgi vermek için girdim baktım ve yazmak istedim sakınnnnnnnnnnnnnn olmayın kim söylemiş bilmem arkasında duruyor ameleyatlarının diye yalan inanmayın benim kıkırdak uzamam oldu ameleyattan hemen sonra bana elinde masaj yap geçer dedi yok geçmedi artık aradım ve ben amelayat olmuş gibi değilim burnum eski halini aldı dedim ban kıkırdakalr hafızalıdır geri halini almaya başlarlar dedi ve ölece kaldı arkadaşım da aynı oldu başka bir doktorda doktor hemen operasyonla aldı ve şimdi sorunu kalmadı sakın giteyin derim doktor önerim de var Orhan Uçar harika iş çıkarıyor ekleyeyeyim dedim.
Ben Ahmet İslam'a bir hafta önce ameliyat oldum. Revizyon değil ama burnumda kırık eğrilik ve et sorunu vardı. Süreç çok rahat geçti. Memnun kaldım.
İlerleyen günlerde tekrar yazar mısınız ben de Ahmet islamı düşünüyorum bi ön görüşme yapacağımAaa ben ameliyat öncesi sorduğumda benden kaynaklı bir durum var ise ameliyathane ücretini siz veriyorsunuz gerekeni ben yapıyorum dedi.Henüz bir haftalık ameliyatlıyım mesajınızı görünce tedirgin oldum açıkçası..
Ameliyat olalı 13 gün oldu gerçekten sürecim çok rahattı şimdilik problem yok,henüz tam olarak burnumdaki bant çıkmadı inşallah ilerde herhangi bir problem yaşamamİlerleyen günlerde tekrar yazar mısınız ben de Ahmet islamı düşünüyorum bi ön görüşme yapacağım
Merhabalar, benim atelim ve dikişlerim alındı ve ilk defa burnumu üzerinde bir şey olmadan görebildim. Gerçekten beğendim biraz ucu kalkık ama o da zamanla inecek. Şu anda bantlar var yalnızca burnumda onlar da çok rahatsız etmiyor ara ara kaşınma yapabiliyor. 12. günümdeyim. Dikişlerin olduğu yerde neredeyse hiç iz yok. Öncesinde belirgin bir şekilde nefes alma problemim vardı şu an o konuda da rahatım. Doktor bey ilk 1 ay tıkanıp açılmalar olur demişti ama öncesinde de sorun yaşadığım için şu an nefes almak varmış diyorum. İlerleyen zamanlarda yine yazarım ben buraya henüz çok yeniİlerleyen günlerde tekrar yazar mısınız ben de Ahmet islamı düşünüyorum bi ön görüşme yapacağım
Ahmet bey ilgili yani genel olarak anladığım kadarıyla geçmiş olsun çok teşekkür ederim cevabınız içinMerhabalar, benim atelim ve dikişlerim alındı ve ilk defa burnumu üzerinde bir şey olmadan görebildim. Gerçekten beğendim biraz ucu kalkık ama o da zamanla inecek. Şu anda bantlar var yalnızca burnumda onlar da çok rahatsız etmiyor ara ara kaşınma yapabiliyor. 12. günümdeyim. Dikişlerin olduğu yerde neredeyse hiç iz yok. Öncesinde belirgin bir şekilde nefes alma problemim vardı şu an o konuda da rahatım. Doktor bey ilk 1 ay tıkanıp açılmalar olur demişti ama öncesinde de sorun yaşadığım için şu an nefes almak varmış diyorum. İlerleyen zamanlarda yine yazarım ben buraya henüz çok yeni
Siz kime olmustunuz ?Bu nasıl bir sey ya her doktorun olumsuz yorumları var kime güveneceğiz mağdur edip çaresizce bırakıyorlar hastaları devletin buna bir el atması lazım iyi doktor kötü doktor şeklinde bir sistem bulmaları gerekiyor bende revizyon olmayı düşünüyorum doktor ya kime el atsam hep mağdur hasta
Antalya da kbb doktoruna oldum tanınmış bir doktor değilSiz kime olmustunuz ?
Konuyu takipteyim bende araştırıyorum. Çok güzel öneriler var.Merhaba arkadaşlar,
burnumda kırık var ve burun deliklerini biraz küçültmek istiyorum. Bu konuda İstanbul için önerebileceğiniz uygun bir doktor var mı ?
Ben yurtdışında yaşıyorum, Ağustos'ta İstanbul'da olacağım, gittiğim zaman ameliyat bir ay içinde gerçekleşebilir mi yoksa uzun bir prosedürü mü var ?
Lütfen tecrübelerinize dayanarak önerilerde bulunun.
Merhaba, burnunuzun fotoğrafını iletme şansınız var mı? Hem fonksiyonel olarak hem de görüntü olarak memnun musunuz ? Dokunduğunuzda eski burnunuz gibi miEmre ilhanı öneririm, ben geçen sene 32.500₺ yaptırdım her kasımda zam geldiğini söylemişlerdi bu arada şuan kaçtır bilmiyorum
Merhaba platformu gizli kullandığım için paylaşamıyorumMerhaba, burnunuzun fotoğrafını iletme şansınız var mı? Hem fonksiyonel olarak hem de görüntü olarak memnun musunuz ? Dokunduğunuzda eski burnunuz gibi mi
Teşekkürler şimdiden
Anlıyorum, Emre İlhan aslında Barış Çakır’a göre daha kavisli yapıyor, ben de uzun süredir takipteyim kendisini gözümün önünde değerleniyor doktor :)) fiyatlar çok uçtu malesef bence güzel zamanda olmuşsunuz, benim de nefes problemim yok azıcık kemer var önden zaten belli bile değil, olmakla olmamak arasında gidip geliyorum tek korkumda burnumu eskisi gibi kullanamayacakmışım düşüncesi :)Merhaba platformu gizli kullandığım için paylaşamıyorum
Ameliyat olalı 10 ay oldu hala sert bi şekilde bastırdığımda o ameliyat hissi var çok enteresan şekilde :) ama dediğim gibi merak edip cok bastırırsanız, onun dışında 0 sıkıntı.. bir arkadaşım yine pahalı bir dr yaptırmıştı -barış çakıra- aynısı onda da vardı..
bnm nefes sorunum pek yoktu o yuzden fonksiyonel cok asırı bişi farketmedi bir tık daha iyi sadece.. görüntü olarak memnunum sadece keşke biraz daha kalkık kavisli olsaydı diyorum bazen (ben o yapay görüntüyü seviyorum herkes sevmez) ama heralde doktor burna göre ayarlıyor onu
Tamponlar çıkarılınca acıdı mı? :)Ameliyatımın 3. Günü tampon çıktı (delikli silikon tampon).10. Günü burun üzerindeki atel çıkarıldı ve dıştaki dikişler alındı.
pazartesi itibariyle de burun üzerindeki bant tamamen çıktı yani 15.gün burnum görünür hale geldi.Şimdilik şiş bir burunum var ama yavaş yavaş iniyor,nefes alma olarak eskiye göre çok daha iyiyim henüz burun içindeki yaralar iyileşmediği için net birşey söyleyemiyorum ama ameliyattan ilk çıktığım an ve silikonun çıkarıldığı an inanılmaz açık bir burun hissediyordum
Cevap vermek için geç kalmışım bende öyle çok acı olmadı sadece tansiyonum düştüTamponlar çıkarılınca acıdı mı? :)
Ben burun ameliyatımı oldum :) 5. Günüm kaburgadan kıkırdak alındı :) korktuğum gibi olmadı. 7 saat sürdü ama sonrasında çok ağrım olmadı ❤❤ 5. Gün gittim bugün iç tamponlar aldılar, doktor bey çoook iyi çok ilgili. 2. Gün evde dolanıyordum.Önerilen doktorlara tek tek bakacağım. Çok teşekkür ederim arkadaşlar
Geçmiş olsun. Masraf olarak toplam ne kadar tuttu ?Ben burun ameliyatımı oldum :) 5. Günüm kaburgadan kıkırdak alındı :) korktuğum gibi olmadı. 7 saat sürdü ama sonrasında çok ağrım olmadı ❤❤ 5. Gün gittim bugün iç tamponlar aldılar, doktor bey çoook iyi çok ilgili. 2. Gün evde dolanıyordum.
Hasan duyguluya oldunuz mu memnun musunuzHasan Duygulu ve Sadullah Karun.
Hasan Duygulu 15,000 - 25,000 arası
Sadullah Karun 10,000 TL
Büyük ihtimalle Hasan Duygulu olacak.