İstanbul Gaziosmanpaşa Medical Park hastenesinde doğum yapan veya yapıcak olan var mı?

Çok geçmiş olsun güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

İstanbul Gaziosmanpaşa Medical Park hastanesi için bayan kadın doğum doktorlarından takibe devam eden var mı, güncel yorumları öğrenmek isterim.

merhaba kızlar ben de 10 haftalık hamileyim, başından beri yasemin hanıma gidiyorum. dedikleri gibi soğuk hafif güler yüzlü kendisi. yalnız yukarıdaki yorumları okuyunca içim açıkçası sıkıldı. bir de hiç bilgi vermiyor dolayısı ile insan tatmin olmuyor en hassas zamanlarımızda bizleri daha iyi anlamaları lazım oysaki :/ ben normal doğuma teşvik eden bir doktor arıyorum. en azından ekimde muayenem var yine o zamana kadar bulsam bari. Gaziosmanpaşa hastanesinde veya medical parkta normal doğum yapıp doktorunu tavsiye edenler var mı acaba

yaa bilgi vermiyor mu benim de kendisine cumartesi günü randevum var, gebelik planlaması ile ilgili ön görüşme için gitmek istedim. en çok bilgiye aç olduğum dönem şu ara. kaç kişi değiştirdim ifade sorunu yüzünden, o da aynıysa yine başkasını mı arayacağım of

onda tatmin olamazsın cnm

Merhabalar hamileliğim boyunca cok faydasini gordugum bu siteye bir katkim olsun istedim.medical park gop ta normal dogum yaptim.ama size o yada bu doktor demeyeceğim hastanenin her doktoruna muayene olmuş biri olarak.benim hikayemde yasemin hanimla basladi evet sorarsaniz soyleyen bir doktor sonrasinda yogunlugundan dolayi daha kolay ulasabilecegimi ve muayene sirasi beklemeyecegimi dusundugum ibrahim beye gectim dogumuma 2 yada 3 hafta kalmisti bu arada.beklenen tarih 9 eylül dü ve 8 inde nişanim geldi saat 2 gibiydi gittigimizde persembe gunleri ibrahim beyin yarim gun calistigini ogrendik ve nalan hanima muayene oldum.cok ilgili bir doktordu dogumun aksama sabaha olabilecegini acilmamin basladigini soyledi.henuz sancim olmadigi icin yatis yapmadi eviniz yakinsa gidebilirsiniz dedi.sancim 6 gibi basladi saglik ocagindaki ebelerin tavsiyesine uyarak olabildigince sancimi evde cektim 11 de hastaneye gittigimde 4 cm acilmam vardi.ve doktorum algül hanim oldu.dogumhaneye kendisi indirdi beni hemen emine ebe geldi ve benle ilgilenmeye basladi dogum esnasinda bebegimin boynunda kordon olmasina ve 4 5 ikinmada cikmayip biyerlere takilmasina ragmen algül hanim son ana kadar normal dogurmam icin cabaladi ve birlikte bu isi basardik.özetle sizler normal doğumu kafaniza koyduysaniz doktor tercihiniz çok olmayabilir her doktorunda ayni bilgiyle size yaklasacagina ve kendinize olan güveniniz tamsa doktor telasina girmenizin bir anlami yok.ben öyle yaptim ve mutluyum.hepimiz herseyden önce allaha emanetiz hepinize kolay ve hayirli dogumlar cocuklar nasip etsin allahim.

Merhaba. Zaman gecmis ama memnunmuydunuz yasemin hanimdan? Banada onerirmisiniz

Mart 2016 da gop medicalpark da Doğum yaptm doktorum esen hanımdı. ..gerçi ayrılmış artk sanrm normal istememe rağmen onunda tavsiyesi ile ve suyumun 39.haftada gelmesi ile sezeryan oldum gayet iyiydi ameliyat... doğum sonrası odalar çok güzel lohusa şerbeti falan hergün geliyor hemsirelerden özellikle bebek hemsiresinden çok memnundum.ama tabi sezeryan olmadı beni üzen tek şey...Bu arada 1500 tl idi sezeryan o zaman

Merhaba benimde doktorumda mine hanım ve süperrr bi doktor herkeze tavsiyeederim bende normal doğumdan korktuğum için daha konusunu bile açamıyorum doğum hakkında Bende gop yapıcam doğumumu fakat spinal sezeryan bi yan etkisi oldumu ricaetsem biraz anlatabilirmisin

Merhaba bende şu anda hastane arayışındayım 17 haftalık hamileyim tüp bebek ile hamile kaldım ve kan pıhtılaşması var bende de hibor 5000 kullanıyorum siz doktor buldunuz mu bide Doğum şeklini nasıl düşünüyorsunuz ? Tüp bebek doktorum bana sezeryan dedi.

Fatih'te Şule selman diye bir doktor var kendi muayenehanesi var doğumu medicalpark Fatih'te yaptırıyor bi araştırın normal Doğum destekçisi bir dokror

Fatih'te Şule selman diye bir doktor var kendi muayenehanesi var doğumu medicalpark Fatih'te yaptırıyor bi araştırın normal Doğum destekçisi bir dokror

Merhaba Yen'i gördüm yazdığınızı Allah bağışlasın bebeğinizi biz 35. Haftaya geldik şükür normalde yapılıyor aslında fakat doktorum biraz sezeryan dan yana zorlasam normal olur fakat tehlikeye atmak istemiyorum forumlardan gördüğüm kadarıyla sulandırıcı kullananlar genelde sezeryan yapmış bu arada doktorum medicalpark gop İbrahim çelebi

Bende bu hastaneye gidiyorum nalan hanima. Ama ebeler odalar hemsirelrr nasil ilgililermi bilmiyorum. dogum yapan varsa yazabilirmi?
Merhabalar. Dogum yapmak kismet olmadi ama temmuz ayinda kurtaj operasyonu oldum. Odalar cok guzel tek kisilik ve genis. Banyosu tuvaleti bi arada ve oldukca genis. Iki ebesini gordum ikisi de gayet ilgili ve kibarlardi. Ben memnun kaldim bu yuzden kismetse dogumumu da orda yapmayi dusunuyorum. Doktorum Bahattin Bey.

Merhaba ben kan sulandirici igne kullaniyorum gunde bi tane clexane 4000. Doktorunuz nicin sezeryan onerdi? Normal dogum yapilamaz miymis ve ne gibi bi tehlikesi varmis? Bilginiz varsa beni de bilgilendirebilir misiniz rica etsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…