- 2 Haziran 2016
- 9
- 0
-
- Konu Sahibi kozmopolitoykuler
Çok geçmiş olsun güzel dilekleriniz için teşekkür ederimMerhabalar. Daha once bahsetmistim belki gormussunuzdur hafif lekelenme seklinde kanamam oldugunda Ibrahim Bey vardi (normalde doktorum Bahattin Bey) ve gercekten beni de cok korkuttu dusuyor diye. Ancak Bahattin Bey geldiginde tekrar muayene oldum bir sorun yoktu. Ne yazik ki bebegimin kalbi 7+5 te durdu ve kurtaj olmak zorunda kaldim. Operasyonumu Bahattin Bey yapti. Her asamayi, ne olacagini, nasil olacagini tek tek anlatti uygun mudur? diyerek. Sonuc itibariyle korunmama gerek kalmayacak sekilde basarili bi operasyon gecirdim. Operasyon oncesi ve sonrasi surekli kontrol etti ve kattaki hemsirede cok ilgiliydi.
Umarim sorunsuz,saglikli,sihhatli bi sekilde kavusursunuz yavrunuza. Allah bagislasin.
merhaba kızlar ben de 10 haftalık hamileyim, başından beri yasemin hanıma gidiyorum. dedikleri gibi soğuk hafif güler yüzlü kendisi. yalnız yukarıdaki yorumları okuyunca içim açıkçası sıkıldı. bir de hiç bilgi vermiyor dolayısı ile insan tatmin olmuyoren hassas zamanlarımızda bizleri daha iyi anlamaları lazım oysaki :/ ben normal doğuma teşvik eden bir doktor arıyorum. en azından ekimde muayenem var yine o zamana kadar bulsam bari. Gaziosmanpaşa hastanesinde veya medical parkta normal doğum yapıp doktorunu tavsiye edenler var mı acaba
onda tatmin olamazsın cnmyaa bilgi vermiyor mubenim de kendisine cumartesi günü randevum var, gebelik planlaması ile ilgili ön görüşme için gitmek istedim. en çok bilgiye aç olduğum dönem şu ara. kaç kişi değiştirdim ifade sorunu yüzünden, o da aynıysa yine başkasını mı arayacağım of
Merhaba. Zaman gecmis ama memnunmuydunuz yasemin hanimdan? Banada onerirmisinizBende doğum için orada yapıcam inşallah yasemin hanim var salı gidicem tabiki bu durumda ebe ve hemsilere önemli ama hastane çok önem verio ilgiye personel öyleyse hemşire ebe de haliyle öyledir yeni açıldığı için şimdilik hastaları onemsiuolar bana odaları gezebiliriz dediler ama vaktim yoktu ki az çok belli oluo hijyen ve temizliği bide doktoroda ilk kez gidicem umarım iyi elektrik alırım
Merhaba benimde doktorumda mine hanım ve süperrr bi doktor herkeze tavsiyeederim bende normal doğumdan korktuğum için daha konusunu bile açamıyorum doğum hakkında Bende gop yapıcam doğumumu fakat spinal sezeryan bi yan etkisi oldumu ricaetsem biraz anlatabilirmisinMerhaba..benim doktorum da mine hanimdi..eylül ayında ikiz bebeklerim doğdu. Dogumum özel gop hastanesinde oldu spinal sezeryan ile..ve gerçekten hastanenin ilgi ve alakası mükemmeldi..mine Hanımdan hiç bahsetmiyorum çünkü o harika bir doktor.. size gönül rahatlığı ile gop hastanesini önerebilirim..
cnm ben eylülde sanırım 75 tl ye yaptırdımMerhabalar, yakin zamanda ikili test yaptiran var midir? Ucreti ile ilgili bir bilginiz var midir ya da :)
yıl sonuna kadar 1900 yeni yılda 2400 dediler cnm :/Merhaba medical park sezeryan doğum fiyatı hakkında bilgisi olan varmı
Merhaba bende şu anda hastane arayışındayım 17 haftalık hamileyim tüp bebek ile hamile kaldım ve kan pıhtılaşması var bende de hibor 5000 kullanıyorum siz doktor buldunuz mu bide Doğum şeklini nasıl düşünüyorsunuz ? Tüp bebek doktorum bana sezeryan dedi.Gerçekten çok üzüldüm çok zor bir durum aynı şeyi bende bundan önce yaşamış biri olarak size tavsiyem kan pıhtılaşma testini yaptırmanız 2-3 düşük öncesi yapmıyorlar fakat ben ısrar ettim yapıldı ve suan iğne kullanıyorum hergün bebeğim yaşasın diye he tabiki aynı şey sizde çıkmayabilir ama ben yine de söyleyeyim en yakın Zaman'da sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız dilerim ki Bahattin bey benim ikili testimi yaptı ona da gözüktüm benim suan sorunum hastaneyle hemşirelerin ilgisizliği ve yetersizliği maalesef çok sağolun tekrardan cok geçmiş olsun
Fatih'te Şule selman diye bir doktor var kendi muayenehanesi var doğumu medicalpark Fatih'te yaptırıyor bi araştırın normal Doğum destekçisi bir dokrormerhaba kızlar ben de 10 haftalık hamileyim, başından beri yasemin hanıma gidiyorum. dedikleri gibi soğuk hafif güler yüzlü kendisi. yalnız yukarıdaki yorumları okuyunca içim açıkçası sıkıldı. bir de hiç bilgi vermiyor dolayısı ile insan tatmin olmuyoren hassas zamanlarımızda bizleri daha iyi anlamaları lazım oysaki :/ ben normal doğuma teşvik eden bir doktor arıyorum. en azından ekimde muayenem var yine o zamana kadar bulsam bari. Gaziosmanpaşa hastanesinde veya medical parkta normal doğum yapıp doktorunu tavsiye edenler var mı acaba
Fatih'te Şule selman diye bir doktor var kendi muayenehanesi var doğumu medicalpark Fatih'te yaptırıyor bi araştırın normal Doğum destekçisi bir dokrormerhaba kızlar ben de 10 haftalık hamileyim, başından beri yasemin hanıma gidiyorum. dedikleri gibi soğuk hafif güler yüzlü kendisi. yalnız yukarıdaki yorumları okuyunca içim açıkçası sıkıldı. bir de hiç bilgi vermiyor dolayısı ile insan tatmin olmuyoren hassas zamanlarımızda bizleri daha iyi anlamaları lazım oysaki :/ ben normal doğuma teşvik eden bir doktor arıyorum. en azından ekimde muayenem var yine o zamana kadar bulsam bari. Gaziosmanpaşa hastanesinde veya medical parkta normal doğum yapıp doktorunu tavsiye edenler var mı acaba
Merhaba bende şu anda hastane arayışındayım 17 haftalık hamileyim tüp bebek ile hamile kaldım ve kan pıhtılaşması var bende de hibor 5000 kullanıyorum siz doktor buldunuz mu bide Doğum şeklini nasıl düşünüyorsunuz ? Tüp bebek doktorum bana sezeryan dedi.
Merhabalar. Dogum yapmak kismet olmadi ama temmuz ayinda kurtaj operasyonu oldum. Odalar cok guzel tek kisilik ve genis. Banyosu tuvaleti bi arada ve oldukca genis. Iki ebesini gordum ikisi de gayet ilgili ve kibarlardi. Ben memnun kaldim bu yuzden kismetse dogumumu da orda yapmayi dusunuyorum. Doktorum Bahattin Bey.Bende bu hastaneye gidiyorum nalan hanima. Ama ebeler odalar hemsirelrr nasil ilgililermi bilmiyorum. dogum yapan varsa yazabilirmi?
Merhaba ben kan sulandirici igne kullaniyorum gunde bi tane clexane 4000. Doktorunuz nicin sezeryan onerdi? Normal dogum yapilamaz miymis ve ne gibi bi tehlikesi varmis? Bilginiz varsa beni de bilgilendirebilir misiniz rica etsem?Merhaba Yen'i gördüm yazdığınızı Allah bağışlasın bebeğinizi biz 35. Haftaya geldik şükür normalde yapılıyor aslında fakat doktorum biraz sezeryan dan yana zorlasam normal olur fakat tehlikeye atmak istemiyorum forumlardan gördüğüm kadarıyla sulandırıcı kullananlar genelde sezeryan yapmış bu arada doktorum medicalpark gop İbrahim çelebi