-
- Konu Sahibi kozmopolitoykuler
Hiç memnun kalmadm 20 gün önce doğum yaptım ama Bahattin bey iyi bi doktora benziyo sancilanip hastaneye gittiğimde Bahattin bey nobetciydi güzel ilgilendi keşke dogumuma da girebilseeydi ama biraz tecrubesizlik var personel açısından
Bahattin bey nobetcidi o gece sezaryen olsaydım o yapacaktı normal istediğim için gunduze kaldı kendi doktorum girdi
aa size mi öyle geldi acaba ben gittim gezdim muayene de oldum, çok beğendim hastaneyi, normal 1.000 tl sezeryan 1500 TL demişlerdi, ne zaman gittniz zam mı geldi acaba?
Merhabalar ben de doğumumu bu hastanede yapıcam kısmetse en son sordugum da yaklaşıl 15/20 gün önce normal 1.000tl sezeryan zorunlu yada istege baglı farketmiyomuş 1500 tl dediler ama bu ay yani mart ayı içinde ortalama %30/%40 zam yapılıcakmış tahminen. Evet muayne ücretleri gündüz jinekolog 50 tl olmuş zamlanmış doğum ücretleri de zamlanmıştır diye düşünüyorum kesin fiyatı öğrenince ayrıca yazarımMerhabalar;
Guncel fiyatla ilgili bilginiz var midir? Cunku muayene ucretleri ciddi anlamda degismis. Dogum ucretlerini merak ettim acikcasi.
Doktorunuz kim acaba?Bahattin bey nobetcidi o gece sezaryen olsaydım o yapacaktı normal istediğim için gunduze kaldı kendi doktorum girdi
Yasemin tontusDoktorunuz kim acaba?
Dr dan mı yoksa hastaneden mi memnun kalmadınız? Paylaşırsanız yakında ben de doğum yapıcamYasemin tontus
Merhabalar ben de doğumumu bu hastanede yapıcam kısmetse en son sordugum da yaklaşıl 15/20 gün önce normal 1.000tl sezeryan zorunlu yada istege baglı farketmiyomuş 1500 tl dediler ama bu ay yani mart ayı içinde ortalama %30/%40 zam yapılıcakmış tahminen. Evet muayne ücretleri gündüz jinekolog 50 tl olmuş zamlanmış doğum ücretleri de zamlanmıştır diye düşünüyorum kesin fiyatı öğrenince ayrıca yazarım
Doktorlar farkediyor mu muayene ucretinde ? Yoksa jinekoljik muayene genel 50 tl mi ? Yeni hamileyim dr ve dogum yapabilecegim hastane arastryrm gaziosmanapasa medical parkda uzak sayilmaz bana.Hangi dr u tavsiye edersiniz hanimlar bilgi bekliyorum?Merhabalar ben de doğumumu bu hastanede yapıcam kısmetse en son sordugum da yaklaşıl 15/20 gün önce normal 1.000tl sezeryan zorunlu yada istege baglı farketmiyomuş 1500 tl dediler ama bu ay yani mart ayı içinde ortalama %30/%40 zam yapılıcakmış tahminen. Evet muayne ücretleri gündüz jinekolog 50 tl olmuş zamlanmış doğum ücretleri de zamlanmıştır diye düşünüyorum kesin fiyatı öğrenince ayrıca yazarım
Benim doktorum ibrahim celebi ve çok memnunum hastaneden de memnunum ayrıca..sanırım profesör olunca değişiyor ücretler.Operatör dr hepsinin aynı ibrahim bey dışında bahattin onar da iyi bir doktor çok methini duydum.ilk dr algül hm a gittim ve hiç memnun kalmadım cok tecrübesiz onu tavsiye etmiyorum.iki dr da gerek tecrübe gerekse hastaya yaklasım acısından çok çok iyiDoktorlar farkediyor mu muayene ucretinde ? Yoksa jinekoljik muayene genel 50 tl mi ? Yeni hamileyim dr ve dogum yapabilecegim hastane arastryrm gaziosmanapasa medical parkda uzak sayilmaz bana.Hangi dr u tavsiye edersiniz hanimlar bilgi bekliyorum?
Ya erkek doktor hic dusunmedim cok iyi diyosun aklim karisti suan.Hastanenin temiz yeni oluşu ve normal doğum 1000.00 tl oluşu ilgimi cektiBenim doktorum ibrahim celebi ve çok memnunum hastaneden de memnunum ayrıca..sanırım profesör olunca değişiyor ücretler.Operatör dr hepsinin aynı ibrahim bey dışında bahattin onar da iyi bir doktor çok methini duydum.ilk dr algül hm a gittim ve hiç memnun kalmadım cok tecrübesiz onu tavsiye etmiyorum.iki dr da gerek tecrübe gerekse hastaya yaklasım acısından çok çok iyi
Kadın diye algül hn tercih etme benim fikrim tabi sırf kadın diye düşünme tecrübesi bilgisi ve yaklaşımı çok önemliYa erkek doktor hic dusunmedim cok iyi diyosun aklim karisti suan.Hastanenin temiz yeni oluşu ve normal doğum 1000.00 tl oluşu ilgimi cekti
Ben Yasemin Hanım'a gidiyorum gayet memnunum ilk basta soguk gelebilir ama tecrübesi yaklaşımı cok iyidir , muayenesi 60 tl, ücretlere zam geldi normal dogum 1250 oldu sezeryan da 1750 oldu biz 12 Nisan'a gun aldık sezeryan icin
Ben bu p.tesi orda dogum yapicam Dr.um Ibrahim bey Bende tavsiye üzerine gittim gayet iyi bi doktor..Fiyatlarina gelince yeni guncel hali..
Normal doğum: 1250
Sezeryan : 1750
Epidural : 2250