İstanbul Gaziosmanpaşa Medical Park hastenesinde doğum yapan veya yapıcak olan var mı?

Merhaba

Merhaba lar bende oradan randevu aldım ilk defa gideceğim fiyatlar gittiğim hastane ile aynı 1800 tl sezeryan dediler yasemin hanımın farklıymış 2500 tl sezeryan

MerhabaOTE="mew123, post: 45810231, member: 696307"]Ben Yasemin Hanım'a gidiyorum gayet memnunum ilk basta soguk gelebilir ama tecrübesi yaklaşımı cok iyidir , muayenesi 60 tl, ücretlere zam geldi normal dogum 1250 oldu sezeryan da 1750 oldu biz 12 Nisan'a gun aldık sezeryan icin[/QUOTE]
Merhaba ben sordum yasemin hanım sezeryanı 2500 tl miş neden farklı diğer dr. kardan bilgin varmı

Merhaba..benim doktorum da mine hanimdi..eylül ayında ikiz bebeklerim doğdu. Dogumum özel gop hastanesinde oldu spinal sezeryan ile..ve gerçekten hastanenin ilgi ve alakası mükemmeldi..mine Hanımdan hiç bahsetmiyorum çünkü o harika bir doktor.. size gönül rahatlığı ile gop hastanesini önerebilirim..

merhaba bende doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum medical park gaziosmanpaşaya gideceğim fakat ibrahim bey ve bahattin bey arasında çok kararsız kaldım kan sulandırıcılar kullandığım için riskli bir doğum olabilir tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz acaba hangsi daha iyidir?

Ben henuz 6 haftalik hamileyim. Doktorum gebelik oncesinde de Bahattin Beydi. Cok kibar,cok aciklayici,rahat ve hic bir sekilde stres yaptirmayan bi insan. Ibrahim Bey'i bilemiyorum ama ben Bahattin Beyden gayet memnunum su anda.

Ben henuz 6 haftalik hamileyim. Doktorum gebelik oncesinde de Bahattin Beydi. Cok kibar,cok aciklayici,rahat ve hic bir sekilde stres yaptirmayan bi insan. Ibrahim Bey'i bilemiyorum ama ben Bahattin Beyden gayet memnunum su anda.

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim zaten çok stresli olduğum için doktorun bu şekilde olması önemli benim için sağolun umarım İbrahim bey için de yorumlar gelir

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim zaten çok stresli olduğum için doktorun bu şekilde olması önemli benim için sağolun umarım İbrahim bey için de yorumlar gelir
Rica ederim ne demek:) Acikcasi ben cok merak eden,tedirgin olan, herseyi soran arastiran bi insanim. O yuzden doktorun beni rahatlatmasi, aciklayici cevaplar vermesi cok onemli benim icin. Yani aciklamadan 'sorun yok' deyip gondermesi beni daha da tedirgin edebilir. O yuzden ben cok memnunum su anda. Ibrahim Bey'i de Bahattin Bey'i gormenizi tavsiye ederim ikisi arasinda kaldiysaniz. En iyi karari siz verirsiniz. Benim iyi anlastigim begendigim doktorla belki sizin elektriginiz tutmayabilir. Sonucta hamile olsanizda olmasanizda cok uzunca bi sure hayatinizda olacak her sorununuzda, hele ki gebelik varsa akliniza bisey takildiginda arayabiliyor olmalisiniz rahatca. Seciminiz kim olursa olsun umarim iciniz hep rahat olur,memnun kalirsiniz :)

Kesinlikle bende öyleyim konu Bebek olunca daha da paranoyak oldum:) doktor en önemlisi bu süreçte çok doktor değiştirdim bayanlar hiçbir zaman beni tatmin edemedi erkek doktorlar bence daha iyi anlayışlı çok sağolun inşallah güzel, sağlıklı bir şekilde atlatırız bu süreci :)

Ayni ben :) Kesinlikle bende erkek doktor taraftariyim. Daha sakin,daha aciklayici,daha nazikler. Kadin doktorlar 'ne var yani benim de basima geliyo?' tarzinda biraz gaddarlar.
Insallaaah ,amin :)

Merhaba bende 5.5 aylık hamileyim en başından beri ibrahim beye gidiyorum gayet memnunum çok güven veriyo insana oldukça tecrubeli tavsiye ederim

Gectigimiz gunlerde riskli bi durumla karsilastigimda Ibrahim Bey'in tavri beni cok rahatsiz edip uzmustu acikcasi. Hafif kanamam oldugunda 'her 4 kadindan 1 inde olabilir, neden agliyorsun? saglikli degildir dusecektir' deyip beni o anda yikmisti. Sonra kendi doktoruma gittigimde olumlu olumsuz her yonunu tum ihtimallerle anlatmisti. Sukur ki aradan zaman gecti ve bebegimin kalp atislarini duyabildim.
Eger sonuc cok kotu bile olsa,uslup cok onemli diye dusunuyorum.

Bende yeni hamile kaldım ve 1 kez yasemin hanıma muayene oldum. Doğum ücreti hakkında hiç fikrim yok yalnız başka bi yerde oda süslemeleri ve resim çekimleri hastane tarafından yapıldığını ve ek ücret tarep ettiklerini duydum medicalpark gop ta doğum yapan arkadaşlar siz de nasıl oldu bu surum bilgi verebilirmisiniz

Bende 39.haftadayim bu hastaneye gidiyorum sorunlu bir hamilelik geçirdim başta algül hanıma gittim kendisi nazik bir hanım ama ilaçlari bana hiç iyi gelmedi yasemin hanıma devam ettim sonrasında tecrübeli bir doktor hamilelik esnasında ameliyat oldum teşhisi o koydu fakat soğuk bir doktor siz sormadan pek bir bilgilendirme yapmaz son zamanlarım normal istediğimi söylediğim halde her gittiğimde normal mi düşünüyorsun diyor vajinal muayene de biraz zorlandığım için bana doğum yapamazsın gibi şeyler söyledi o yüzden biraz tedirginim çünkü normal doğum istiyorum.İbrahim beye gelince sancilandigim bir gün yasemin hanım yoktu ona muayene oldum çok ilgili ama o gün beni çok korkuttu 25.hafta erken doğum olabilir hep yatacaksin bebek şimdi olsa yaşamaz dedi ağlayarak eve geldim iki gün sonra yasemin hanıma gittiğimde endiselenecek birşey olmadığını söylemişti

Kızlar bende medicalparka gidiyorum İbrahim beye doktorumdan memnunum diyelim 10 tane doktor değiştirmiş biri olarak ortalama bir doktor bir akrabağam orada doğum yaptı İbrahim beyle doktordan ve odalardan falan memnundu fakat bana dediği şey hemşireler cok ilgisiz gece 1 tane hemşire herkese bakıyor gece 3 e kadar iğne olmak için hemşirenin peşinde koşturmuş bence doğum sonrası cok cok önemli anlayacağınız bende suan cok kararsızım ve değiştirmeyi düşünüyorum :/ Gaziosmanpaşa hastanesi var yanında orasıyla ilgili olumlu seyler okudum ya da Medipol mega ama bilemiyorum kafam cok karıştı sizinde bilmenizi istedim

Merhabalar. Daha once bahsetmistim belki gormussunuzdur hafif lekelenme seklinde kanamam oldugunda Ibrahim Bey vardi (normalde doktorum Bahattin Bey) ve gercekten beni de cok korkuttu dusuyor diye. Ancak Bahattin Bey geldiginde tekrar muayene oldum bir sorun yoktu. Ne yazik ki bebegimin kalbi 7+5 te durdu ve kurtaj olmak zorunda kaldim. Operasyonumu Bahattin Bey yapti. Her asamayi, ne olacagini, nasil olacagini tek tek anlatti uygun mudur? diyerek. Sonuc itibariyle korunmama gerek kalmayacak sekilde basarili bi operasyon gecirdim. Operasyon oncesi ve sonrasi surekli kontrol etti ve kattaki hemsirede cok ilgiliydi.

Umarim sorunsuz,saglikli,sihhatli bi sekilde kavusursunuz yavrunuza. Allah bagislasin.

Gerçekten çok üzüldüm çok zor bir durum aynı şeyi bende bundan önce yaşamış biri olarak size tavsiyem kan pıhtılaşma testini yaptırmanız 2-3 düşük öncesi yapmıyorlar fakat ben ısrar ettim yapıldı ve suan iğne kullanıyorum hergün bebeğim yaşasın diye he tabiki aynı şey sizde çıkmayabilir ama ben yine de söyleyeyim en yakın Zaman'da sağlıklı bir hamilelik yaşarsınız dilerim ki Bahattin bey benim ikili testimi yaptı ona da gözüktüm benim suan sorunum hastaneyle hemşirelerin ilgisizliği ve yetersizliği maalesef çok sağolun tekrardan cok geçmiş olsun

Cok cok tesekkur ederim,insallah Allah kimseye yasatmasin,sizede gecmis olsun. Bir test yapildi parmaktan ama sizin bahsettiginiz pihtilasma testinin adi nedir tam olarak? Bir de acaba gebelik oncesinde de corasprine baslamak gerekir mi? Bana gebeligini ogrendiginde gel mutlaka hemen demisti. Ya oncesinde bisey olursa diye korkuyorum acikcasi...
Kucukkoyde Duygu Hastanesinde dogum yapti 2 arkadasim. Biri sezeryan biri normal dogum yapti, ozellikle ebelerden cok memnunlardi bilginiz olsun.

Sağolun araştırayım. Yok kan pıhtılaşması için size genetik testler yapılması gerek aslında biraz maliyetli testler özel sağlık sigortanız varsa rahatsça yaptırabilirsiniz ya da devlette de yapıyorlar ama onlar 2 ya da 3 düşükten önce kesinlikle yapmıyor diye biliyorum ben almadım coraspin hamile kalmadan önce fakat kan pıhtılaşmamdan dolayı kalır kalmaz başladık hala devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…