İstanbul Gaziosmanpaşa Medical Park hastenesinde doğum yapan veya yapıcak olan var mı?

Merhabalar. Dogum yapmak kismet olmadi ama temmuz ayinda kurtaj operasyonu oldum. Odalar cok guzel tek kisilik ve genis. Banyosu tuvaleti bi arada ve oldukca genis. Iki ebesini gordum ikisi de gayet ilgili ve kibarlardi. Ben memnun kaldim bu yuzden kismetse dogumumu da orda yapmayi dusunuyorum. Doktorum Bahattin Bey.
Cok tesekkur ederim haftalarimiz da cok yakin belki ayni gunlerde hastanede oluruz :) dis gorunus olarak guzeldi ebeler de iyi rastlar insallah :/ tedirginlik oluyor tesekkurler tekrar

Cok tesekkur ederim haftalarimiz da cok yakin belki ayni gunlerde hastanede oluruz :) dis gorunus olarak guzeldi ebeler de iyi rastlar insallah :/ tedirginlik oluyor tesekkurler tekrar
Rica ederim ne demek:) Dogum oncesi bildigim kadariyla ebelerle gorusebiliyorsunuz bence mutlaka talep edilmesi gerekiyorda. Doktor ve hastane cok onemli tabi ki ama dogumun buyuk bi kismi ebelerle geciyor. Odada da cok ilgililer oncesinde de. Ben kotu bi tecrubeyle de olsa gormus oldum. Hep iyi insanlarla karsilasalim.
Aaa evet iki gun var aramizda belki karsilasmisizdir bile:) Ne zaman isterseniz ulasin lutfen. Sevgiler .

Merhaba ben kan sulandirici igne kullaniyorum gunde bi tane clexane 4000. Doktorunuz nicin sezeryan onerdi? Normal dogum yapilamaz miymis ve ne gibi bi tehlikesi varmis? Bilginiz varsa beni de bilgilendirebilir misiniz rica etsem?

Bende 4000 ilk kullanıyorum yok hayır normal de yapılabilir iğne kullanarak dedi doktorum ama bende hemoroid de oluştu maalesef sezeryan önerdi daha kesin deil fakat zorlanacağım için sanırım amaç sadece ufakta olsa herhangi bir tehlikeye atmamak

Bende 4000 ilk kullanıyorum yok hayır normal de yapılabilir iğne kullanarak dedi doktorum ama bende hemoroid de oluştu maalesef sezeryan önerdi daha kesin deil fakat zorlanacağım için sanırım amaç sadece ufakta olsa herhangi bir tehlikeye atmamak
Himm ben kanama durumundan dolayi diye okudumda bikac yerde. Normal dogum yapmak istedigim icin uzulmustum ama onemli olan saglik tabi ki. Sanirim daha erken ama aklimda kalacagina haftaya gidince konusmayi dusunuyorum.
Dogum yontemi ne olursa olsun bebegine saglikla kavus insallah. Cevap icin tesekkurler.

Himm ben kanama durumundan dolayi diye okudumda bikac yerde. Normal dogum yapmak istedigim icin uzulmustum ama onemli olan saglik tabi ki. Sanirim daha erken ama aklimda kalacagina haftaya gidince konusmayi dusunuyorum.
Dogum yontemi ne olursa olsun bebegine saglikla kavus insallah. Cevap icin tesekkurler.

Rica ederim canım sağol sende hayırlısıyla kucağına al inşallah ben başka bir doktora da daha önce sormuştum kanama problemi için olacaksa sezeryanda da olur zaten demişti ama bazı doktorlar risk görüyor kafası karışıyor insanın bende çok üzüldüm başta sezeryana Yen'i yeni kendimi alıştırıyorum hayırlısı hakkımızda:)

Sanırım ben de doğumu gop medical parkta yapıcam. Sezeryan için 2500tl dedi ocak sonrası için. Epidural için +500. Şuan 30+2deyim. Aslında şimdiye kadar gop hastanesine gidiyordum ama kafamda netleşmeyen bazı konular vardı. O nedenle medical parka gittim. Bahattin beye muayene oldum. 2 hafta sonra da ibrahim beye muayene olup hastane konusunu netleştireceğim

Sanırım ben de doğumu gop medical parkta yapıcam. Sezeryan için 2500tl dedi ocak sonrası için. Epidural için +500. Şuan 30+2deyim. Aslında şimdiye kadar gop hastanesine gidiyordum ama kafamda netleşmeyen bazı konular vardı. O nedenle medical parka gittim. Bahattin beye muayene oldum. 2 hafta sonra da ibrahim beye muayene olup hastane konusunu netleştireceğim
Merhaba. Gop hastanesinde akliniza takilan neydi? Gidenler baya memnun ama fiyat konusundan yakiniyorlar genelde. Simdiden saglikli dogumlar :)

Merhaba. Gop hastanesinde akliniza takilan neydi? Gidenler baya memnun ama fiyat konusundan yakiniyorlar genelde. Simdiden saglikli dogumlar :)
Bende gopa gittim gittigim doktor isten cıktı. bi doktor daha cıktı. Tuhafıma gitti. bide icerisine bakıldığında medical park ye i yuzyildan cok daha guzel ve temiz bence. En son sevinj hanıma gitmistim en az yarim saat bekletiyorlar en az o da sonra kapıda tartismalar vs oluyor. Medical parkta hic o kadar beklemedim ben bu yuzden degistirmistim hastanemi

Bende gopa gittim gittigim doktor isten cıktı. bi doktor daha cıktı. Tuhafıma gitti. bide icerisine bakıldığında medical park ye i yuzyildan cok daha guzel ve temiz bence. En son sevinj hanıma gitmistim en az yarim saat bekletiyorlar en az o da sonra kapıda tartismalar vs oluyor. Medical parkta hic o kadar beklemedim ben bu yuzden degistirmistim hastanemi
Himm anladim. Cokta hakliymissiniz endiselerinizde. Ben Bahattin Beye aksam gittigimden pek beklemedim ama sabahta pek beklenmiyor o guzel

Kayıt açtırıp ücret ödemek için bekliyorsun. Görevliler kendi arasında sohbette. Dr ultrason odasından içerideki sekretere sesini duyurabilmek için yüksek sesle dedikodu yapıyo üstelik muayene sırasında. Ve bence ben verdiğim ücret karşılığında yetersiz hizmet alıyorum. Ayrıca dr pek sevemedim. Bu kimseyi bağlamaz sonuçta kişisel bi durum ama diğerleri iş ahlakı ve disiplin konusuna giriyo ki bence sınıfta kaldılar.

Arkadaşlar 2 defa kedical parka gittim muayne için. Fiyat olarak gop hastanesine göre daha uygun ve hizmet olarak bence daha iyi. Doğum fiyatı konusunda ise kafa karıştırıcı tutumları var. Daha önce netteki yazılarda okumuştum fiyat konusunda verdikleri bilgiler 100-200 tl oynayabiliyo galiba bana 2500 dediler. Bi başka gün eşime 2400 demişler. çıkıp odalara baktım. Gayet güzel. Zaten yeni hastane. Ben kararımı verdim medicalden yana. Bi aksilik olmazsa 11 şubattan sonra doğum

Facede aralikta dogum yapan biri yorum yazmis beni tedirgin etti yeni hastane diye. Hemsire yok zorla getirdik vs vs. Gittigimde bana guzel geliyor bu gidisimde bende odalari gezicem insallah. Yuzde 70 bende burda yapicam

merhabalar bende hastane araştırıyorum avrasya düşünüyordum ama kötü yorumlar okuyunca medicale kaydım medicalde ibrahim çelebi düşünüyorum ama kararsızım daha yolun başındayız ne yapıcam bilmiyorm

Kızlar son zamanlarını sürekli hastaneye giderek geçiren biri olarak son bilgiler: gündüz işler fena değil ama doğum katına gece sadece 2 hemşire bakıyo ve ayrıca geceleri bir bebek hemşiresi yokmuş. Vöyle olunca da işler gece hiç yürümüyor. Sürekli aksaklık eksiklik oluyormuş. Gündüz 1 tık daha iyi. Dr ve hemşirenin söylediği "gece burası çok sıkıntılı". Ha ben yine de bu jastaneye devam etmek zorundayım o ayrı ama öğrendiklerimi paylaşayım istedim

Kızlar son zamanlarını sürekli hastaneye giderek geçiren biri olarak son bilgiler: gündüz işler fena değil ama doğum katına gece sadece 2 hemşire bakıyo ve ayrıca geceleri bir bebek hemşiresi yokmuş. Vöyle olunca da işler gece hiç yürümüyor. Sürekli aksaklık eksiklik oluyormuş. Gündüz 1 tık daha iyi. Dr ve hemşirenin söylediği "gece burası çok sıkıntılı". Ha ben yine de bu jastaneye devam etmek zorundayım o ayrı ama öğrendiklerimi paylaşayım istedim
Umarim bi sorunun yoktur. Surekli gidiyorum deyince endiselendim...
O zaman dua edicez ki gece dogurmayalim :))

Umarim bi sorunun yoktur. Surekli gidiyorum deyince endiselendim...
O zaman dua edicez ki gece dogurmayalim :))
36 haftanın içindeyim. Sancılarım 1ay önce fln başlamıştı. 1 haftadır öksürük vardı. 2gün önce de belim tutuldu.kas spazmı. Öksürük geldikçe ölüyorum zannettim. Yardımsız yürümek fln imkansız zaten. İlaçlar serumlar vs derken şuan azalmış öksürük, yardımsız hareket edebilecek ladar düzelmiş bir bel. Ve oldukça aşağı inmiş bir bebeğim var her an doğurabilirim yani

36 haftanın içindeyim. Sancılarım 1ay önce fln başlamıştı. 1 haftadır öksürük vardı. 2gün önce de belim tutuldu.kas spazmı. Öksürük geldikçe ölüyorum zannettim. Yardımsız yürümek fln imkansız zaten. İlaçlar serumlar vs derken şuan azalmış öksürük, yardımsız hareket edebilecek ladar düzelmiş bir bel. Ve oldukça aşağı inmiş bir bebeğim var her an doğurabilirim yani
Ay kiyamam yaa ne zorluklar yasamissin son zamanda :KK43: cok buyuk talihsizlik olmus. Ama bak onca seye ragmen minnakla son zamana gelmissiniz masallaah. Bi avazda cabucak dogsun saglikla

X