- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.301
-
- Konu Sahibi kozmopolitoykuler
Canım sen ne yaptın öğrenebildinmi bende buraya başlamak istiyorum 13haftalık hamıleyım ama hala ne dr ne hastane karar veremedım.Kızlar benım seceneklerim arasında bu hastane var.odaları nasıl güzel mi? Yogun bakım üniteleri tam teskilatlı mı? Bir de dogum fiyatları, hastane cekimi icin fotgrafcı, oda süslemesi fiyatları vs bilgi vericek biri var mı?
Yok canım kimse yazmadı ki bir arkadastan bilgi almıstım 3-4 ay önce yanlıs hatırlamıyorsam normal 2000 sezeryan 3500 idiCanım sen ne yaptın öğrenebildinmi bende buraya başlamak istiyorum 13haftalık hamıleyım ama hala ne dr ne hastane karar veremedım.
Siz oraya mı gıdıyorsunuz memnunmusunuz bıde hangı dr gıdıyorsunuz rıca etsemBiraz yukarıda güncel fiyatları yazdım ben bakın isterseniz
Sagolasın pekı sen nereye gıdıyorsun nerde karar verdın dr ve dogum ıcın acabaYok canım kimse yazmadı ki bir arkadastan bilgi almıstım 3-4 ay önce yanlıs hatırlamıyorsam normal 2000 sezeryan 3500 idi
Canım sezeryan icin emin misin bu diyat oldugına cok uygun geldi bana yasemin hanıma giden bir arkadastan fiyat almıstım 3500 drmisti yanlıs hatırlamıyorsam bu hngi doktor icin gecerliMedical park gazıosmanpaşa doğum fiyatları dün öğrendim. Normal 2250Sezeryan 2450 spinal olsun dersen fiyat. 3 bine çıkıyor.
Ben kagıthane derindereye gidiyorum ama fiyatları daha büyük hastanelerle aynı egerki bana iyi bir indirim yapmazlarsa medical park gazıosmanpasa ya da koc üni.hastanesini düsünüyorumSagolasın pekı sen nereye gıdıyorsun nerde karar verdın dr ve dogum ıcın acaba
Selam kızlar, İbrahim Çelebi hakkında yorumu olacak var mı?
Merhaba bizim dr muz ibrahim beydi 1 yıl önce doğumumu kendisi yaptı iyi bir doktordur sorduğunuz her soruya sabırla yanıt verir çok dr değiştirip onda karar kılmıştık ama herkesin bir olmuyor beklentileri tabi ki
merhaba . bende ibrahim çelebiye gidiyorum. nasıl bir dr doğum yaptınız mıSelam kızlar, İbrahim Çelebi hakkında yorumu olacak var mı?