İstanbul Gaziosmanpaşa Medical Park hastenesinde doğum yapan veya yapıcak olan var mı?

Kızlar benım seceneklerim arasında bu hastane var.odaları nasıl güzel mi? Yogun bakım üniteleri tam teskilatlı mı? Bir de dogum fiyatları, hastane cekimi icin fotgrafcı, oda süslemesi fiyatları vs bilgi vericek biri var mı?

Kızlar benım seceneklerim arasında bu hastane var.odaları nasıl güzel mi? Yogun bakım üniteleri tam teskilatlı mı? Bir de dogum fiyatları, hastane cekimi icin fotgrafcı, oda süslemesi fiyatları vs bilgi vericek biri var mı?
Canım sen ne yaptın öğrenebildinmi bende buraya başlamak istiyorum 13haftalık hamıleyım ama hala ne dr ne hastane karar veremedım.

Medical park gazıosmanpaşa doğum fiyatları dün öğrendim. Normal 2250Sezeryan 2450 spinal olsun dersen fiyat. 3 bine çıkıyor.
Canım sezeryan icin emin misin bu diyat oldugına cok uygun geldi bana yasemin hanıma giden bir arkadastan fiyat almıstım 3500 drmisti yanlıs hatırlamıyorsam bu hngi doktor icin gecerli

Arkadaşlar merhaba,
Benimde arkadaşımın arkadaşı Gop Medical Park'ta çalışıyormuş. Medical Park'ta Op. Dr. Nilay Karaca, Op. Dr. Yasemin Tontuş, Op. Dr. Nalan Karacaoğlu'u önerdi. Hiçbirine muayene olmadım. Çünkü hala çalışıyorum. Ekim sonu kasım başı gibi işten ayrılıyorum.
Daha önce bu doktorlardan birine gitmiş ve memnun kalmış olan var mı?
Ben kesinlikle sezeryan İSTEMİYORUM.
Normal doğum 2.500 TL, Sezeryana 3.500-5000 TL arası fiyat verdiler.
Başka normal doğumu destekleyen çevre hastanelerde olabilir, bildiğiniz doktor var mı???

Selam kızlar, İbrahim Çelebi hakkında yorumu olacak var mı?

Merhaba bizim dr muz ibrahim beydi 1 yıl önce doğumumu kendisi yaptı iyi bir doktordur sorduğunuz her soruya sabırla yanıt verir çok dr değiştirip onda karar kılmıştık ama herkesin bir olmuyor beklentileri tabi ki

NİLAY hanımı çok severdim hatta ona gidiyorum ama artık bırakıcam eskisi gibi ilgi yok sormasan nolduğunun demiyo bile her haftada bir çağırıyo sanki yol parası muayene beleş bu haftadan sonra değiştrcem sıkıldım parama değmez

X