İstanbul Gaziosmanpaşa Medical Park hastenesinde doğum yapan veya yapıcak olan var mı?

Hiç memnun kalmadm 20 gün önce doğum yaptım ama Bahattin bey iyi bi doktora benziyo sancilanip hastaneye gittiğimde Bahattin bey nobetciydi güzel ilgilendi keşke dogumuma da girebilseeydi ama biraz tecrubesizlik var personel açısından

Merhaba. Cuma gunu Bahattin Bey'e gidecegim muayene icin. Dogumunuza neden giremedi? Baska bir doktorunuz mu vardi ?

Hastanede aksam ucreti 67 tl olmus bilginiz olsun. 20 tlden bi anda 67 tlye yukselmism dogum ne kadardir tahmin bile edemiyorum... bi bilgisi olan var midir guncel olarak?

aa size mi öyle geldi acaba ben gittim gezdim muayene de oldum, çok beğendim hastaneyi, normal 1.000 tl sezeryan 1500 TL demişlerdi, ne zaman gittniz zam mı geldi acaba?

Merhabalar;

Guncel fiyatla ilgili bilginiz var midir? Cunku muayene ucretleri ciddi anlamda degismis. Dogum ucretlerini merak ettim acikcasi.

Merhabalar;

Guncel fiyatla ilgili bilginiz var midir? Cunku muayene ucretleri ciddi anlamda degismis. Dogum ucretlerini merak ettim acikcasi.
Merhabalar ben de doğumumu bu hastanede yapıcam kısmetse en son sordugum da yaklaşıl 15/20 gün önce normal 1.000tl sezeryan zorunlu yada istege baglı farketmiyomuş 1500 tl dediler ama bu ay yani mart ayı içinde ortalama %30/%40 zam yapılıcakmış tahminen. Evet muayne ücretleri gündüz jinekolog 50 tl olmuş zamlanmış doğum ücretleri de zamlanmıştır diye düşünüyorum kesin fiyatı öğrenince ayrıca yazarım

Merhabalar ben de doğumumu bu hastanede yapıcam kısmetse en son sordugum da yaklaşıl 15/20 gün önce normal 1.000tl sezeryan zorunlu yada istege baglı farketmiyomuş 1500 tl dediler ama bu ay yani mart ayı içinde ortalama %30/%40 zam yapılıcakmış tahminen. Evet muayne ücretleri gündüz jinekolog 50 tl olmuş zamlanmış doğum ücretleri de zamlanmıştır diye düşünüyorum kesin fiyatı öğrenince ayrıca yazarım

Insallah istediginiz gibi, icinize sinen kolay ve saglikli bir dogum olur. Bilgilendirme icin tesekkur ederim :)

Doktorlar farkediyor mu muayene ucretinde ? Yoksa jinekoljik muayene genel 50 tl mi ? Yeni hamileyim dr ve dogum yapabilecegim hastane arastryrm gaziosmanapasa medical parkda uzak sayilmaz bana.Hangi dr u tavsiye edersiniz hanimlar bilgi bekliyorum?

Doktorlar farkediyor mu muayene ucretinde ? Yoksa jinekoljik muayene genel 50 tl mi ? Yeni hamileyim dr ve dogum yapabilecegim hastane arastryrm gaziosmanapasa medical parkda uzak sayilmaz bana.Hangi dr u tavsiye edersiniz hanimlar bilgi bekliyorum?
Benim doktorum ibrahim celebi ve çok memnunum hastaneden de memnunum ayrıca..sanırım profesör olunca değişiyor ücretler.Operatör dr hepsinin aynı ibrahim bey dışında bahattin onar da iyi bir doktor çok methini duydum.ilk dr algül hm a gittim ve hiç memnun kalmadım cok tecrübesiz onu tavsiye etmiyorum.iki dr da gerek tecrübe gerekse hastaya yaklasım acısından çok çok iyi

Benim doktorum ibrahim celebi ve çok memnunum hastaneden de memnunum ayrıca..sanırım profesör olunca değişiyor ücretler.Operatör dr hepsinin aynı ibrahim bey dışında bahattin onar da iyi bir doktor çok methini duydum.ilk dr algül hm a gittim ve hiç memnun kalmadım cok tecrübesiz onu tavsiye etmiyorum.iki dr da gerek tecrübe gerekse hastaya yaklasım acısından çok çok iyi
Ya erkek doktor hic dusunmedim cok iyi diyosun aklim karisti suan.Hastanenin temiz yeni oluşu ve normal doğum 1000.00 tl oluşu ilgimi cekti

Ya erkek doktor hic dusunmedim cok iyi diyosun aklim karisti suan.Hastanenin temiz yeni oluşu ve normal doğum 1000.00 tl oluşu ilgimi cekti
Kadın diye algül hn tercih etme benim fikrim tabi sırf kadın diye düşünme tecrübesi bilgisi ve yaklaşımı çok önemli

Benim düşüncem bu gerisi senin bilecegin sey..diğer kadın dr u arastır istersen.onun hakkında bi fikrim yok yasemin hanımdı galiba

Ben Yasemin Hanım'a gidiyorum gayet memnunum ilk basta soguk gelebilir ama tecrübesi yaklaşımı cok iyidir , muayenesi 60 tl, ücretlere zam geldi normal dogum 1250 oldu sezeryan da 1750 oldu biz 12 Nisan'a gun aldık sezeryan icin

Ben Yasemin Hanım'a gidiyorum gayet memnunum ilk basta soguk gelebilir ama tecrübesi yaklaşımı cok iyidir , muayenesi 60 tl, ücretlere zam geldi normal dogum 1250 oldu sezeryan da 1750 oldu biz 12 Nisan'a gun aldık sezeryan icin

Hayirli ugurlu olsun simdiden. Acikcasi artmasina ragmen medicalpark icin ucretler gayet iyi geldi bana. Odalarin tek kisilik olmasi hastanenin temiz yeni olmasi guzel avantajlar.

Ben bu p.tesi orda dogum yapicam Dr.um Ibrahim bey Bende tavsiye üzerine gittim gayet iyi bi doktor..Fiyatlarina gelince yeni guncel hali..
Normal doğum: 1250
Sezeryan : 1750
Epidural : 2250

Yasemin tontuş'a gidenler icin konuşuyorum yol yakınken başka bi doktora gidin.yasemin tontuş burdan önce baypark hospital.da calisiyordu ve bende arkadaşımin tavsiyesiyle ona gitmeye başladım.ilk hamileliğimdi ve haliyle tecrübe yok bi bilgi yok falan ve her gittigimde ben sormadan bi aciklama yapmiyordu hadi tarzi böyle sonuçta cok övduler güvenmeliyim dedim derken 9 ayimi doldurmaya 10 gunum kalmisti ki sabahin 6sinda sancilandim.yalanci sancidir diye hemen gitmedim ama gecmedi ve artmaya basladi oglende hemen yasemin hanima gittim yaklasik 13 sulariydi ve bi türlü kendisine muayne olamadim.ard arda sezaryene giriyomus 3 taneydi sanirim.bende eve döndüm ve ara ara asistanini arayip bilgi almaya calistim ama hanfendiyle bi konusamdim bile saat 17de gittim yine.tam beni iceri aldi daha oturamadim selam be vermeden beni odada yalniz birakip gitti.sonra asistani soyledi ki doguma gitmis ben sancilarla yine onu bekledim ve yaklasik 40 dk.sonra geldi ve sonunda muayneye aldi.nişanin gelmis dogum baslamis dedi.yarin 2 sezaryenim var 3.de sen ol dedi tamam dedim.eve gittim ama sancilarin siklasti git gide bidaha gittik saat 22de.nobetci doktor vardi yalandan bakti yapacak bisey yok madem yarin sezaryen olcan yarini bekle dedi yine donduk.duramiyoru. dayanilmaz bi agri.saat gece 2de bidaha gittik bidaha git gel yapmayin yatisinizi yapalim dediler ve yattim.doktoru arayin gelsin dayanamiyorum diye konustuk ve bi turlu doktora ulasamadi kimse.babam hastaneyi ayaga kaldirdi o kadin buraya gelecek dedi ve babama verdikleri cevap doktor uzakta oturuyomus 2 saatten once gelemezmis.bu arada ebe geldi vaginal muayeneye ve 8cm aciklik oldugunu dogumun basladigini soyledi sabah ezani okunurken doguma aldilar beni apar topar.dogum oldu saat 10 gibi falan yanima geldi hicbisi olmamis gibi hadi normal istiyodun istedigin oldu dedi gevrek gevrek ve hic kontrol etmeden gitti.taburcu ederkende hicbir kontrol yapmadi ki ben yataktan kalkamiyordum tuvalete bile hic gidemedim ayaga abim zar zor kaldirmaya calisiyordu ve hoppp bayiliyordum.meger cok kan kaybi olmus ve hic bi mudahele yapmadilar bana.neyse 1hafta sonra kontrole cagirdi ama ben bu sure zarfinda cok ateslendim neyse gittim uzaktan bi bakti dikisler iltihaplanmis dedi bi jel verdi yolladi.ama atesim gecmiyo gecmiyo...sonra gop hastanesine gittim ve tum herseyime baktilar ve vajinada inanilmaz derecede iltihap cikti.o an doktor bey vajinami temizledi ve daha o gece hemen atesim dustu.antibiyotik verdi fitil verdi ve gecmezse hastaneye yatman lazim bu kadar yuksek mikropta hayati tehlike var dedi ki sukur mikrop seviyesi dustu 1hafta sonra ama gecmedi.2 kutu daha bitirdim ilac anca toparladim.benim vajinamda bu denli iltihap varken ve hayati bi tehlike varken yasemin hanim beni bu haldeyken eve yolladi.ona o kadar sövdüm o kadar sövdüm ki...ama allahindan bulsun.elimden gelse tüm hastalarina basima actiklarini anlatmak isterim herkese tek tek...kadin ilk once beni dogum baslamasina ragmen ertesi gune sezaryene cagriyo sonra hastanede hic bakmiyo bile 1 hafta sonra cagriyo ve benim vucudu iltihapli halde eve yolluyo...ben cok pisman oldum siz olmayin bari

Ben bu p.tesi orda dogum yapicam Dr.um Ibrahim bey Bende tavsiye üzerine gittim gayet iyi bi doktor..Fiyatlarina gelince yeni guncel hali..
Normal doğum: 1250
Sezeryan : 1750
Epidural : 2250

Merhabalar, Umarım doğumunuzu sağlıkla yapmışssınızdır. Bende İbrahim Bey' gidiyorum normal doğum düşünüyorum. Sizin fikirlerinizi alabilir miyin? Nasıl doğum yaptınız nasıl geçti

İbrahim bey mukemmel bi doktor Îyi geçti dogumum şükürler olsun Umarım sizde guzel bi doğum gerceklestirirsiniz.Ben genel aneztezi altinda sezeryan oldum tamamen kendi tercihimdi.Ikna etmeye çalıştı Ibrahim bey ve ebeler ama cesaretim olmadığı için yapamadim Kesinlikle normal doğumdan vazgeçmeyin hastanenin ebeleri bile o kadar iyi ve ilgililerki sizi rahatlaticaklardir..

X