Tup bebekte yasadigimiz berbat durumun etkisi bi gecsin de mutlaka gidip baktiricam.bilgilendirdiginiz icin sagolun bu aradaBu konuda uzman bir doktor bulup gorusun isterseniz ,sonucta bukadar az yumurta cikmasinin bir sebebi olmali .
Herseyde bir hayir var oyle dusunun ,kendinizi cok yipratmayin .Tup bebekte yasadigimiz berbat durumun etkisi bi gecsin de mutlaka gidip baktiricam.bilgilendirdiginiz icin sagolun bu arada
Aklin varsa uzak dur fulya subeden.ben gittim bin pisman oldum.2 gunde tum embriyolarim öldü.pcos hastasiyim zorla 6 yumurta toplandi.ve bu kdr az yunurtayla ohss oldum.illa bahceciye gideceksen de fulya subesine gitme.hangi dr dusunuyosun?Bende bir kaç gün sonra tedaviye baslayacaktim ama daha önce bahçeci fulya da yanlış embriyo transferi yapılan bir haber okudumbiraz araştırdım ve doğruymuş.doğal sorgulamaya başladım. Fikri olan varmı bu konuda
Aklin varsa uzak dur fulya subeden.ben gittim bin pisman oldum.2 gunde tum embriyolarim öldü.pcos hastasiyim zorla 6 yumurta toplandi.ve bu kdr az yunurtayla ohss oldum.illa bahceciye gideceksen de fulya subesine gitme.hangi dr dusunuyosun?
Remzi abali ile görüştüm.beniste de daha once başka şehirde denemem oldu.olumsuz olunca herkes bahçeci yı önerdi.korkularım var ama daha iyisini bulamadım. Sana da çok geçmiş olsun çok üzüldümAklin varsa uzak dur fulya subeden.ben gittim bin pisman oldum.2 gunde tum embriyolarim öldü.pcos hastasiyim zorla 6 yumurta toplandi.ve bu kdr az yunurtayla ohss oldum.illa bahceciye gideceksen de fulya subesine gitme.hangi dr dusunuyosun?
Cnm burda yazdim daha once de.ben de rmzi abali hastasiydim.sen bilirsin ama cok yanlis bi secim olmus benceRemzi abali ile görüştüm.beniste de daha once başka şehirde denemem oldu.olumsuz olunca herkes bahçeci yı önerdi.korkularım var ama daha iyisini bulamadım. Sana da çok geçmiş olsun çok üzüldüm
Daha once de soyledim burda.belki gormussunuzdur.sizin fake hesap oldugunuzu ve kurumdan biri tarafilan acilan hesaptan yazdığınizi dusunuyorum.aylardir surekli ayni kisiyi ovuyosunuz ama pozitif bile almadiniz.surekli tedavim dvm ediyor diyosunuzmemnun olan var olmayan var bende remzi beyde tedavi oldum aşırıda memnun kaldım kendisinde
Birincisi bu forumda yazmanin tek sebebi sizmissiniz gibi davranmayıncanım yeterince iyi takip etmedin demekki çünkü rahim dinlendirme evresindeydim transferim oldu pozitif olduğumuda müjdeledim aslında :)
Ahahah daha once onu da demissinben pozitif olduğumu bugün yazmadım takdir edersinki transfer olur olmaz pozitif durumun belli olmuyor. ayrıca gittiğim doktor remzi bey heralde ondan memnuniyetimi yazacağım ayşe hanımdan memnunum demeyeceğim
Insallah canimKullandığımız hormon ilaçları da zaten mahvediyor bizi bende psikoloji falan kalmamıştı o dönem ama poztif sonuç alacaksın sende iste o gün herşeyi unutacaksın
Valla çok doğru bir karar vermişsin sen başkalarına bakma doğru yer doğru doktor kesinlikle Remzi AbalıRemzi abali ile görüştüm.beniste de daha once başka şehirde denemem oldu.olumsuz olunca herkes bahçeci yı önerdi.korkularım var ama daha iyisini bulamadım. Sana da çok geçmiş olsun çok üzüldüm
10 numara 5 yildiz dediginiz kisinin saglik sorunu olmayan herkesin pozitif sonucla cikmasini saglayacak tedavi uygulamasi gerekiyor.ben sagligimdan oldum kendisi yuzunden.evet basarili oldugu hastalar olabilir ama bu,onu mukemmel yapmaz..Ben Remzi Abalı da tedavi gördüm 10 numara 5 yıldız hocadır kendisi kesinlikle düşünmeden gidin sabırlı itinayla kişiye özel tedavisi ezbere değiltabikide yüce takdir Allah’tan rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Herkes standart fabrika çıkışlı değil insan vücudu bu robot değil herkesin sağlığında sorun olduğu için yardım amaçlı gidiliyor sağlıklıysanız yada sağlıklı isek orada ne işimiz var10 numara 5 yildiz dediginiz kisinin saglik sorunu olmayan herkesin pozitif sonucla cikmasini saglayacak tedavi uygulamasi gerekiyor.ben sagligimdan oldum kendisi yuzunden.evet basarili oldugu hastalar olabilir ama bu,onu mukemmel yapmaz..
Bu kafada bi insana laf anlatiyoruzHerkes standart fabrika çıkışlı değil insan vücudu bu robot değil herkesin sağlığında sorun olduğu için yardım amaçlı gidiliyor sağlıklıysanız yada sağlıklı isek orada ne işimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?