Sevgili Masal, hepimizin yaşadıkları zor şeyler..Üstelik insan diyor ki 'Ya tıp bu kadar gelişti diyorlar testler, analizler, ilaçlar vs. ama herkesin yaşadığı mutlaka sıkıntılı bir süreç var. Üstüne birde dünyanın parasını döküyorum, yine de..' .....Bu noktalara bir sürü zaman, imkan, para hatta sağlık kaybının yanında cam parçasına benzeyen hayal kırıklığı sığdırabilirim. Biliyorsun..Evet bundan kimi zaman metabolizmamız, kimi zaman zamanlama hatası, psikolojimiz, hatta çevremiz ve evet bazen tedavinin ta kendisi sorumlu...Evet tıpta eskisi gibi değil, doğru..Fakat hepimiz bir bireyiz malesef. Ayrı vücut geçmişimiz, stresimiz, korkularımız yani biyokimyamız farklı..Yapılan şeyler %100 başkalarına yarasa da bana yaramayabiliyor yada hayatta olmaz dedikleri sende işe yarayabiliyor. Burda evrene mesaj gönder, rahatlamada nirvanaya ulaş, sana iğneyi batırırken hayallerini düşün gibi zırvalıklardan bahsetmeyeceğim emin ol. Çok uzun oldu yav..:)) Beni araştıracağını biliyorum, çok eski hastasıyım Remzi Bey'in, bu forumlarda varlığım da çok eski. Onun hakkında yazdığım şeyleri de bulursun mutlaka ama tek şey söyleyeceğim vajinismus olan beni devlet hastanesinde hastaları 45 dakika bekleterek tedaviye aldığında 2009 yılında hastası oldum ilk. Yılmadı bir buçuk yıl, çenemden, bitmeyen sorularımdan ve azimle Pcos, Hashimoto Tiroidi, ve kısmen de metabolik sendrom olan beni 2010 Ekim ve 2015 Mart ayında iki sağlıklı bebeğe Allah'ın izniyle kavuşturdu. Diyebileceğim tek şey, seni anlıyorum. Ama kızma, küsme, bilinmeyen değişkenleri elbet aydınlatan birileri olacaktır. Sadece hayata öylece tutun. Mutlaka ödülün gelecektir. Çok Sevgiler, Saygılar.10 numara 5 yildiz dediginiz kisinin saglik sorunu olmayan herkesin pozitif sonucla cikmasini saglayacak tedavi uygulamasi gerekiyor.ben sagligimdan oldum kendisi yuzunden.evet basarili oldugu hastalar olabilir ama bu,onu mukemmel yapmaz..
Sevgili Masal, hepimizin yaşadıkları zor şeyler..Üstelik insan diyor ki 'Ya tıp bu kadar gelişti diyorlar testler, analizler, ilaçlar vs. ama herkesin yaşadığı mutlaka sıkıntılı bir süreç var. Üstüne birde dünyanın parasını döküyorum, yine de..' .....Bu noktalara bir sürü zaman, imkan, para hatta sağlık kaybının yanında cam parçasına benzeyen hayal kırıklığı sığdırabilirim. Biliyorsun..Evet bundan kimi zaman metabolizmamız, kimi zaman zamanlama hatası, psikolojimiz, hatta çevremiz ve evet bazen tedavinin ta kendisi sorumlu...Evet tıpta eskisi gibi değil, doğru..Fakat hepimiz bir bireyiz malesef. Ayrı vücut geçmişimiz, stresimiz, korkularımız yani biyokimyamız farklı..Yapılan şeyler %100 başkalarına yarasa da bana yaramayabiliyor yada hayatta olmaz dedikleri sende işe yarayabiliyor. Burda evrene mesaj gönder, rahatlamada nirvanaya ulaş, sana iğneyi batırırken hayallerini düşün gibi zırvalıklardan bahsetmeyeceğim emin ol. Çok uzun oldu yav..:)) Beni araştıracağını biliyorum, çok eski hastasıyım Remzi Bey'in, bu forumlarda varlığım da çok eski. Onun hakkında yazdığım şeyleri de bulursun mutlaka ama tek şey söyleyeceğim vajinismus olan beni devlet hastanesinde hastaları 45 dakika bekleterek tedaviye aldığında 2009 yılında hastası oldum ilk. Yılmadı bir buçuk yıl, çenemden, bitmeyen sorularımdan ve azimle Pcos, Hashimoto Tiroidi, ve kısmen de metabolik sendrom olan beni 2010 Ekim ve 2015 Mart ayında iki sağlıklı bebeğe Allah'ın izniyle kavuşturdu. Diyebileceğim tek şey, seni anlıyorum. Ama kızma, küsme, bilinmeyen değişkenleri elbet aydınlatan birileri olacaktır. Sadece hayata öylece tutun. Mutlaka ödülün gelecektir. Çok Sevgiler, Saygılar.
Not:Özel mesajda da konuşabiliriz.
soylediklerim yanlis mi anlaşılıyor acaba dedim,yazdiklarinizi okuduktan sonra.kendisi sahte dr,bilerek yanlis tedavi uyguluyor gibi seyler soylemedim.sadece yanlis bi tedavi uuguladi(6 yumurta toplayip ohss ye ndn olmak tam bi basari(!) cunku) ve hatasini kabul etmeyip,yine bana tedaviye gel indirim yapariz gibi ticari cumleler kurdu dedim..tabi ki tedavisi sayesinde bebegine kavusanlar olacaktır,zaten amaç da bu.bahceci gibi bi yere kimse onunden gecerken bi ugrayayim diye girmiyor sonucta ama ortada bi hata varsa kabullenilmeli.en azndn bunu beklemek benim hakkim.bunu soyledigim icin de hastalari/hastasi oldugunu ileri suren kisiler tarafindan laf soylenmesi de yanlis buluyorum ve takmıyorum
Ben sizi kastetmemistim,surekli bana satisan bi hatun var,onaydi sozumHaklısınız. Bence de takmayın kimseyi.Hayata bakış açısını seçmek herkesin özgürlüğü..Nasıl rahatlayacaksınız öyle davranın tabi de zan altına alarak da ilerlemeyin. Bende olmayan hiçbir şeyi ileri sürmedim.Sakız etmek bize yakışmaz.Rabbim en kısa zamanda gönlünüze göre, güzel olanı ve hayırlı olanı versin. Çok zor süreçler. Yaşamayan bilemez.
Saygılar.
Cevap vermek gereksiz size saygı çerçevesi dışında konuşmak olmamış siz bu kafada iyisiniz devam ediniz iyiakşamlarBu kafada bi insana laf anlatiyoruzsebepsiz infertilite diye bisey var.bu forumda bile bundn dolayi tup bebek yaptiran bi suru insan var
Başladim tedaviye insAllah hayırlı olur.teşekkür ederim ❤Valla çok doğru bir karar vermişsin sen başkalarına bakma doğru yer doğru doktor kesinlikle Remzi Abalı
Canim merhba benimde esimde spermlerde sıkıntı var benimde ilk tüp bebek denemem negatifti bizde bahcececi dusunuyoruz nasipse bnde hangi doktorra gitsem kararsinizm siz ilki nerde yaptrdiniz smdi basladinizmi bahceceiye?Kizlar merhaba.istanbul bahcecide tup bebek yaptirmaya karar verdim.bi kez negatif tup bebek denemem var.sizce hangi dr ye gitmeliyim? Aklimi karistiran bir şey var.mustafa bahceci yada klinikte diğer dr ler.acaba basari farki var midir yoksa laboratuvar ayni oldugu icin basari orani yine de ayni midir? Tecrubesi olanlar yardimci olursa sevinirim.
Canim sizin sorun neydi benim bizim erkek faktorlu iyimi bahceci bu konuda kac uasindaydinz?canım ben şükürler olsun doktorum sabri bey sayesinde başka merkezlerde başarısız denemeden sonra bahçecideki ilk denememde gebe kaldım.
Canım benm amh 0.7 ydi 38 yaşındaydım yumurta rezervim düşüktü. Bahçecinin üroloji doktoruda çok iyi bir doktor diye biliyorum labratuvatlar çok önemli benim bahçeciyi seçmemde ki en büyük etkenlerden birisi bu olduCanim sizin sorun neydi benim bizim erkek faktorlu iyimi bahceci bu konuda kac uasindaydinz?
Tesekkuerderim canim inşallah bizim icinde hayirli olirCanım benm amh 0.7 ydi 38 yaşındaydım yumurta rezervim düşüktü. Bahçecinin üroloji doktoruda çok iyi bir doktor diye biliyorum labratuvatlar çok önemli benim bahçeciyi seçmemde ki en büyük etkenlerden birisi bu oldu
Merhaba son durumunuz nedir ?canım benim havuz işlemi oldu tedavimde çok azdı yumurta rezervim remzi bey 2 toplama yapalım dedi. şimdi transfer için bekliyoruz rahim kalınlaştırıcı falan kullanıyorum canım
Merhaba tedaviniz olumlu oldu mu benimde rezerv azlığı var bilgi almak istiyorum sizdencanım benim havuz işlemi oldu tedavimde çok azdı yumurta rezervim remzi bey 2 toplama yapalım dedi. şimdi transfer için bekliyoruz rahim kalınlaştırıcı falan kullanıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?