Sevgili Masal, hepimizin yaşadıkları zor şeyler..Üstelik insan diyor ki 'Ya tıp bu kadar gelişti diyorlar testler, analizler, ilaçlar vs. ama herkesin yaşadığı mutlaka sıkıntılı bir süreç var. Üstüne birde dünyanın parasını döküyorum, yine de..' .....Bu noktalara bir sürü zaman, imkan, para hatta sağlık kaybının yanında cam parçasına benzeyen hayal kırıklığı sığdırabilirim. Biliyorsun..Evet bundan kimi zaman metabolizmamız, kimi zaman zamanlama hatası, psikolojimiz, hatta çevremiz ve evet bazen tedavinin ta kendisi sorumlu...Evet tıpta eskisi gibi değil, doğru..Fakat hepimiz bir bireyiz malesef. Ayrı vücut geçmişimiz, stresimiz, korkularımız yani biyokimyamız farklı..Yapılan şeyler %100 başkalarına yarasa da bana yaramayabiliyor yada hayatta olmaz dedikleri sende işe yarayabiliyor. Burda evrene mesaj gönder, rahatlamada nirvanaya ulaş, sana iğneyi batırırken hayallerini düşün gibi zırvalıklardan bahsetmeyeceğim emin ol. Çok uzun oldu yav..:)) Beni araştıracağını biliyorum, çok eski hastasıyım Remzi Bey'in, bu forumlarda varlığım da çok eski. Onun hakkında yazdığım şeyleri de bulursun mutlaka ama tek şey söyleyeceğim vajinismus olan beni devlet hastanesinde hastaları 45 dakika bekleterek tedaviye aldığında 2009 yılında hastası oldum ilk. Yılmadı bir buçuk yıl, çenemden, bitmeyen sorularımdan ve azimle Pcos, Hashimoto Tiroidi, ve kısmen de metabolik sendrom olan beni 2010 Ekim ve 2015 Mart ayında iki sağlıklı bebeğe Allah'ın izniyle kavuşturdu. Diyebileceğim tek şey, seni anlıyorum. Ama kızma, küsme, bilinmeyen değişkenleri elbet aydınlatan birileri olacaktır. Sadece hayata öylece tutun. Mutlaka ödülün gelecektir. Çok Sevgiler, Saygılar.10 numara 5 yildiz dediginiz kisinin saglik sorunu olmayan herkesin pozitif sonucla cikmasini saglayacak tedavi uygulamasi gerekiyor.ben sagligimdan oldum kendisi yuzunden.evet basarili oldugu hastalar olabilir ama bu,onu mukemmel yapmaz..
Not:Özel mesajda da konuşabiliriz.