Tüp Bebek Merkezleri Istanbul bahçeci tup bebek önerisi

Kacinci tup bebek denemesinde hamile kaldiniz?

• 1

OY: 3 37,5%
  • 2

OY: 1 12,5%
  • 3

OY: 3 37,5%
  • 4

OY: 1 12,5%
  • 5

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    8
Ilk tedavim oncesi kullanmistim ama boyle dusunerek degil.tupe gerek kalmadan olur mu diye.tekrar alir icerim onlari.oyle deneriz.siz nerde yaptirdiniz?
Ben izmirde yaptiriyorum ilk opu oldu donduruldu ,aralikta tekrar toplama Olacak en son muayenede cikolata kisti cikti oyuzden 3ayda menopoz uygulanacak. Simdi yine vitamin kullaniyorum.

Ben izmirde yaptiriyorum ilk opu oldu donduruldu ,aralikta tekrar toplama Olacak en son muayenede cikolata kisti cikti oyuzden 3ayda menopoz uygulanacak. Simdi yine vitamin kullaniyorum.
Irenbede mi tedavi oluyosunuz? Bnm ailem de orda yasiyor da.orayi da dusunebilirim.fiyati ne kdr?

Irenbede mi tedavi oluyosunuz? Bnm ailem de orda yasiyor da.orayi da dusunebilirim.fiyati ne kdr?
Evet ,irenbede tedavi oluyorum Umit hanimda ,daha onceden de orada tedavi olmustum negatif oldu ,simdi tekrar basladim.
Istanbulda iseniz bence oradaki hastaneler be kosullari daha iyi

Evet ,irenbede tedavi oluyorum Umit hanimda ,daha onceden de orada tedavi olmustum negatif oldu ,simdi tekrar basladim.
Istanbulda iseniz bence oradaki hastaneler be kosullari daha iyi
Yok ben bursadayim ama burda irenbede tedavi goren cok kisi var.oranin memnuniyet orani bursa acibademden bile iyi.ondn acaba gitsem mi dedim ailem de orda olunca..

Yok ben bursadayim ama burda irenbede tedavi goren cok kisi var.oranin memnuniyet orani bursa acibademden bile iyi.ondn acaba gitsem mi dedim ailem de orda olunca..
Bu konuda birsey diyemeyecegim cunku henuz sonucta ulasamadim ama izmirin bence en iyi merkezi .sizin sorununuz neydi peki ?

canım ben şükürler olsun doktorum sabri bey sayesinde başka merkezlerde başarısız denemeden sonra bahçecideki ilk denememde gebe kaldım.

canım ben şükürler olsun doktorum sabri bey sayesinde başka merkezlerde başarısız denemeden sonra bahçecideki ilk denememde gebe kaldım.
Cnm sabri beye gitmedigime o kdr cok pismanim ki..sn daha once nerelerde tedavi oldun,sorun neydi?

Pcosta aslinda cok yumurta ciktigi icin sans yuksek oluyor .bence siz yumurta kalitesine odaklanin.
Cnn yumurta kalitesi tabi ki onemli ve dikkat edilmeli ama bu dr beceriksiz.bi insan pcos tan nsl 6 yumurta toplar.ben hala ayni durumun hayreti icindeyim..

Cnn yumurta kalitesi tabi ki onemli ve dikkat edilmeli ama bu dr beceriksiz.bi insan pcos tan nsl 6 yumurta toplar.ben hala ayni durumun hayreti icindeyim..
Acaba baska bir sorun olabilir mi?cikolata kisti falan
Benimde daha onceki tedavilerimde 23,13 ,15 yumurta toplandi .Son tedavimde cikolata kisti olmus 6 yumurtam cikti ve doktorum rezervin azalmis dedi ,sonra transfer oncesi doktorum hastaneden ayriliyor be baska doktor seciyorum be bu doktor cikolata kisti oldugunu ve rezervin bu yuzden azaldigini soyluyor.her doktor ayni tecrube be bilgiye sahip degil malesef ,sende de boyle birsey mi oldu acaba ?

Ayy allah korusun cnm.ama daha agustosta hsg cekildim.olsa cikmaz miydi?

Ayy allah korusun cnm.ama daha agustosta hsg cekildim.olsa cikmaz miydi?
Doktorum gorunmeyebilir demisti bana .yani illa boyle birsey olacak diye birsey yok tabi ama pcos olup az yumurta cikmasi soru isareti.peki sizin amh degeriniz ,fsh,lh degeriniz nasil ?

Doktorum gorunmeyebilir demisti bana .yani illa boyle birsey olacak diye birsey yok tabi ama pcos olup az yumurta cikmasi soru isareti.peki sizin amh degeriniz ,fsh,lh degeriniz nasil ?
En son martta baktirdigimda baya iyiydi degerler.amh yanlis hatirlamiosam 3.54du.peki hsg yle bile gorulmuyosa neyle goruluyor ciko kisti? Nsil anlasiliyor?

Canım çikolata kistin olsa ağrı yapar o kistin en belirgin özelliği aşırı ağrı adet olurken çok sancılı olması bazıları cinsel ilişki sırasında bile aşırı ağrı duyarmış belirtilerinde öyle yazıyor

Cnm o cinsel iliski sirasindaki agri icin ben dr ye gittim ve cvp tahmin edilecegi uzeri: psikolojik.cok sacma ama bunu demisti dr.bi sorun yok dedi.ole bisi varsa tup oncesi halletmem daha iyi olur

En son martta baktirdigimda baya iyiydi degerler.amh yanlis hatirlamiosam 3.54du.peki hsg yle bile gorulmuyosa neyle goruluyor ciko kisti? Nsil anlasiliyor?
Benim hikayem cok uzun ben 2016 be 2018 histereskopi cektirdim temiz.rahim filmim temiz.2019 subatta era testi yaptirdim yine hersey normal .agustosta opu yine birsey denmedi yumurta az cikinca ben iskillendim biraz.eylulde baska doktora gectim cikolata kisti cikti.doktora daha once hic boyle birseyin bahsedilmedigini soyledim .endometriosis simdi bir hastalik yillarca belirti vermeden kendini gostermeden ilerler dedi. Belirtilerine gore doktorlar supheleniyor bunlarda adet kanamasi oncesi 2 3 gun lekelenmem oluyordu ,kanamam ilk 2 gun fazla ,parcali geliyordu ,bagirsak hareketliligim cok olur ,agrim olur ilk iki gun bunlar belirti bunlardan suphelendi doktorum ,birde yumurta sayim Bi anda dusty,ultrasondada kendini belli etti suan 16 mm daha kucuk

Herkeste siddetli agri olmuyor,bende sadece ilk iki gun o da agri kesici ile geciyor.iliskide agri bende hissediyordum
Ayrica cikolata kisti denen endometriosis hastaligi ,endometriosis in yumurtaliklarda olusumuna cikolata kisti deniyor. Endometriosis farkli bolgelerde de olusuyor rahim ici Karinda bagirsaklarda falan ,aslinds basite alinacak bir durum degil cunku menopoza kadar suruyor. Yani cikolata kistin olmasa da endometriosis hastaligin olabilir.

Bu belirti dediğin seylerin tamami bende de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…