• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Istanbul bahçeci tup bebek önerisi

Kacinci tup bebek denemesinde hamile kaldiniz?

• 1

OY: 3 37,5%
  • 2

OY: 1 12,5%
  • 3

OY: 3 37,5%
  • 4

OY: 1 12,5%
  • 5

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    8
Bende bir kaç gün sonra tedaviye baslayacaktim ama daha önce bahçeci fulya da yanlış embriyo transferi yapılan bir haber okudum :( biraz araştırdım ve doğruymuş.doğal sorgulamaya başladım. Fikri olan varmı bu konuda

Bende bir kaç gün sonra tedaviye baslayacaktim ama daha önce bahçeci fulya da yanlış embriyo transferi yapılan bir haber okudum :KK43: biraz araştırdım ve doğruymuş.doğal sorgulamaya başladım. Fikri olan varmı bu konuda
Aklin varsa uzak dur fulya subeden.ben gittim bin pisman oldum.2 gunde tum embriyolarim öldü.pcos hastasiyim zorla 6 yumurta toplandi.ve bu kdr az yunurtayla ohss oldum.illa bahceciye gideceksen de fulya subesine gitme.hangi dr dusunuyosun?

Aklin varsa uzak dur fulya subeden.ben gittim bin pisman oldum.2 gunde tum embriyolarim öldü.pcos hastasiyim zorla 6 yumurta toplandi.ve bu kdr az yunurtayla ohss oldum.illa bahceciye gideceksen de fulya subesine gitme.hangi dr dusunuyosun?
Remzi abali ile görüştüm.beniste de daha once başka şehirde denemem oldu.olumsuz olunca herkes bahçeci yı önerdi.korkularım var ama daha iyisini bulamadım. Sana da çok geçmiş olsun çok üzüldüm

Remzi abali ile görüştüm.beniste de daha once başka şehirde denemem oldu.olumsuz olunca herkes bahçeci yı önerdi.korkularım var ama daha iyisini bulamadım. Sana da çok geçmiş olsun çok üzüldüm
Cnm burda yazdim daha once de.ben de rmzi abali hastasiydim.sen bilirsin ama cok yanlis bi secim olmus bence

memnun olan var olmayan var bende remzi beyde tedavi oldum aşırıda memnun kaldım kendisinde

memnun olan var olmayan var bende remzi beyde tedavi oldum aşırıda memnun kaldım kendisinde
Daha once de soyledim burda.belki gormussunuzdur.sizin fake hesap oldugunuzu ve kurumdan biri tarafilan acilan hesaptan yazdığınizi dusunuyorum.aylardir surekli ayni kisiyi ovuyosunuz ama pozitif bile almadiniz.surekli tedavim dvm ediyor diyosunuz :KK48: acaba hangi personelsiniz 😂

canım yeterince iyi takip etmedin demekki çünkü rahim dinlendirme evresindeydim transferim oldu pozitif olduğumuda müjdeledim aslında :)

canım yeterince iyi takip etmedin demekki çünkü rahim dinlendirme evresindeydim transferim oldu pozitif olduğumuda müjdeledim aslında :)
Birincisi bu forumda yazmanin tek sebebi sizmissiniz gibi davranmayın 🤭 ikincisi bnm disimda da burda sizi fark edenler var.ki nsl fark etmesinler.bi kisi bahceci dermez demez remzi bey demeye geliyosunuz😂 e tabi aylardir ovunce boyle demeniz lazim artik(pozitif aldm demenizi kastediyorum).bnm dışımda da sorgulayan cikacakti illa ki 😁

ben pozitif olduğumu bugün yazmadım takdir edersinki transfer olur olmaz pozitif durumun belli olmuyor. ayrıca gittiğim doktor remzi bey heralde ondan memnuniyetimi yazacağım ayşe hanımdan memnunum demeyeceğim

ben pozitif olduğumu bugün yazmadım takdir edersinki transfer olur olmaz pozitif durumun belli olmuyor. ayrıca gittiğim doktor remzi bey heralde ondan memnuniyetimi yazacağım ayşe hanımdan memnunum demeyeceğim
Ahahah daha once onu da demissin 😂 neyse yaaa cok inandik biz sana.sen hamilesin.hatta en hamile sensin.hatta remzi beyden de en pozitif degeri sn aldn.hatta en yuksek beta hcg de snn 😂😂 sana daha cvp vermicem.istedigini yaz 🤭

Eklentiler

• 20191031_113527.jpg
    20191031_113527.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 70
Canım geçmiş olsun üzme kendini bu kadar biraz zaman koy araya kendini dinle. Ben de ilk denemelerimde olumsuz olunca çok hirpaladim kendimi ama yine biz zarar görüyoruz

Kullandığımız hormon ilaçları da zaten mahvediyor bizi bende psikoloji falan kalmamıştı o dönem ama poztif sonuç alacaksın sende iste o gün herşeyi unutacaksın

Kullandığımız hormon ilaçları da zaten mahvediyor bizi bende psikoloji falan kalmamıştı o dönem ama poztif sonuç alacaksın sende iste o gün herşeyi unutacaksın
Insallah canim🤲 tesekkur ederim 🤗

Valla çok doğru bir karar vermişsin sen başkalarına bakma doğru yer doğru doktor kesinlikle Remzi Abalı

Ben Remzi Abalı da tedavi gördüm 10 numara 5 yıldız hocadır kendisi kesinlikle düşünmeden gidin sabırlı itinayla kişiye özel tedavisi ezbere değil 🙏 tabikide yüce takdir Allah’tan rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 😇

Ben Remzi Abalı da tedavi gördüm 10 numara 5 yıldız hocadır kendisi kesinlikle düşünmeden gidin sabırlı itinayla kişiye özel tedavisi ezbere değil 🙏 tabikide yüce takdir Allah’tan rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 😇
10 numara 5 yildiz dediginiz kisinin saglik sorunu olmayan herkesin pozitif sonucla cikmasini saglayacak tedavi uygulamasi gerekiyor.ben sagligimdan oldum kendisi yuzunden.evet basarili oldugu hastalar olabilir ama bu,onu mukemmel yapmaz..😉

10 numara 5 yildiz dediginiz kisinin saglik sorunu olmayan herkesin pozitif sonucla cikmasini saglayacak tedavi uygulamasi gerekiyor.ben sagligimdan oldum kendisi yuzunden.evet basarili oldugu hastalar olabilir ama bu,onu mukemmel yapmaz..😉
Herkes standart fabrika çıkışlı değil insan vücudu bu robot değil herkesin sağlığında sorun olduğu için yardım amaçlı gidiliyor sağlıklıysanız yada sağlıklı isek orada ne işimiz var 😉

Herkes standart fabrika çıkışlı değil insan vücudu bu robot değil herkesin sağlığında sorun olduğu için yardım amaçlı gidiliyor sağlıklıysanız yada sağlıklı isek orada ne işimiz var 😉
Bu kafada bi insana laf anlatiyoruz😂 sebepsiz infertilite diye bisey var.bu forumda bile bundn dolayi tup bebek yaptiran bi suru insan var 😉😉

Back