slmlar arkadaşlar bi bakıyım dedim yahu kimsecikler yokk:)
nesquik hoşgeldin bebişini öp bizim için deee:) kızlar gelince slm verin ses edin burası ıssız kaldı yahuuu
herkese ii haftasonları ben de kaçayım bari sora gene görüşürüz arkadaşlar
yarın bir arkadaşımla gzeicez biraz da alışveriş yapıcaz:) ya bayılıyorum alışverişe özellkle son dönemlerde elbiselere bayılıyorum, özellikle kışın da çizmeyle falan giyince şık oluyoooo, yaa konu alışveriş olunca biri beni durdurmalı ya :26: beğendiğim herşeyi almak istiorum alamazsam da canım sıkılıo poffff
almira naber? nasıl geçiyo günün?
sen daha çok akşamları giriosun galiba hiç karşılaşamıoruz neyse fırsat buldukça yazalım bence
ya haftasonu gelsin istiorummmmm tatili seviyorum her insan gibihaftasonu gelse de biraz gezsem tozsam
siz neler yapıosunuz kızlar heralde eşlerinizle geziosunuzdur? favori mekanlar nereleri anlatın laflayalım
ben geçen ay ağva ya gittim bayıldım tavsiye ederimmm
heyss hatunalr naptınızgörüştünüzmü:)
bütün sayfaları okuyamadım:)
bn izmit malesef
Canım az önce alıntı yaparak yazayım dedim olmamış,yukarda sordum ama okumamışsındır belki ağvada güzel nereler var acaba bekliyorum cevabını
valla bizde çocuk olduğu için gidilebilecek yerler kısıtlı eşim ctesi de çalışıyo kalıyo tek pazar pazar günleri de genelde sabah kahvaltıya gideriz çeşitli mekanlara öğleden sonramızı da alışveriş çocuğu gezdirme sahilde dolaşma gibi şeylere ayırırız onun haricinde arada arkadaşlarla çıkıyoruz ama öyle pek fazla gezebildiğimi söyleyemicem açıkçası çocuğun yemeğiydi uykusuydu kakasıydı çişiydi derken fırsat kalmıyo:90:
ağvaya hiç gitmedim şileye kilyosa gitmişliğim var ama o tarafları hiç bilmem ama doğası falan güzelmiş sanırım öyle duymuştum kısmet olursa biz de gideriz bi arabu arada haftaya tatile çıkıyorummmm akçaya gidicez inşallah insan doymuyo tatile valla ya oysa koca yaz yazlıktaydık geleli 2 hafta oldu ama tatil işte dünyanın en güzel şeyi
asmunikal hoşgeldinnnn
yok henüz görüşemedik arkadaşlarla burdan biraz laflıyoruz, aynı zamanklarda girip laflayamadık bile
tüh desene izmitttesin gene de fırsatın olursa biz de buluşabilirsek eğer beklerim
evet akçay süper ya hem deniz hem doğa ne ararsan var sadece tarih itibariyle deniz biraz soğuk oluyo daha çok havuza giriyoruz öyle bi handikap var işte o kadar tatilin kötüsü olurmu yahuuuuyaaa ne güzel bak imrendim şimdi ohh tatil var dseene
yaw bari haftasonu gelse de ben de az biraz ucundan tatil yapsam
tadını çıkar şekerim akçay çok güzelmiş diye duydum, bu sene ben de ayvalığa gittim tatil için çok güzeldi denizi
yahu senin oğluş tüm vaktini alıo anlaşılan hehehe
kalmazsın şekercim yaa hiç olurmu öyle şey gel bakalım yamacımıza şöyleeeeeyaw siz kaynaştınızbn ilgisiz kalcam takip etcem bu topiği gelmeye çalışcam uyarsa tarih:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?