İstanbul - Avrupa yakasinda yasayan Canlar:)

kelebek_kiss selamlar:) biz günübirlik turla gittik canım
çünkü ağvayı hiç bilmioduk, o nedenle turla gittik
yolda ağvaya giderken köy kahvaltısı yapılan yerler var, orda kahvaltı yaptık, eğer giderseniz tavsiye ederim çok güzeldi
sonra ağvaya geldik biz yazın ortasında gittiğimiz için denize girdik, yalnız deniz çok dalgalıydı ve biraz kirliydi belki o gün öleydi bilemiycem , o yüzden denizde pek kalmadık
ağvada çok güzl bir dere var, derede tekne turuyla açıldık baya bi gezidiriyo çok güzeldi sonra da alık yedik:56:
valla ağvaya gidince sanırım yapılabilecek şeyler bunlar başka çok fazla değişik yer yoktu ama çok zevkliydi tavsiye ederim :65::66:

mmm bayılırm köy kahvaltısına :56: harika olur evet,doğal ortamları çok severim zaten,dere turuda güzelmiş hem dinlendirici hem romantik :78:,belki arabayla gideriz biz ama inşallah kaybolmayız oralarda :97:

mmm bayılırm köy kahvaltısına :56: harika olur evet,doğal ortamları çok severim zaten,dere turuda güzelmiş hem dinlendirici hem romantik :78:,belki arabayla gideriz biz ama inşallah kaybolmayız oralarda :97:

Yollarr çookk uzunn gittt gitt bitmiyor benden söylemesii...:1:

Yollarr çookk uzunn gittt gitt bitmiyor benden söylemesii...:1:

selam almiraaaa karşılaştık sanırım sonunda naber?
ya kızın gözünü korkutmaaa git git bitmio olur mu aaa, yaa yolculuk da güzel yeşillkler arasındaki bi yolda gitmiştik ağvaya

sanmam canım kaybolmazsınız bence, enişte bey tabelaları takip etsin yeter:10:
biz gittiğimizde dere turu yapmıştık o kadar güzel ki anlatamam dereye girenler de oluodu ama ben sevmem pek
normalde denizi çok temiz ve güzel oluomuş ama biz gidince şansımıza çok rügar vardı deniz baya karışmıştı
ama bak tavsiye ederim gün nasıl geçti anlamadım beğenirsinizi siz de bence:49:
ya sanki ağvayı tanıtıo gibi oldum ben de amma döktürmüşüm yaww:52:

sanmam canım kaybolmazsınız bence, enişte bey tabelaları takip etsin yeter:10:
biz gittiğimizde dere turu yapmıştık o kadar güzel ki anlatamam dereye girenler de oluodu ama ben sevmem pek
normalde denizi çok temiz ve güzel oluomuş ama biz gidince şansımıza çok rügar vardı deniz baya karışmıştı
ama bak tavsiye ederim gün nasıl geçti anlamadım beğenirsinizi siz de bence:49:
ya sanki ağvayı tanıtıo gibi oldum ben de amma döktürmüşüm yaww:52:

Heheh reklam olmasın diyosun :8: hepinize çok teşekkürler kızlar bakalım hafta sonu gelsin bir hele gidip gitmeyeceğimizde malum ben kendi kendime kuruyorum ama :55: bi aksiyondur kafamda şekillendi iyice :10: doğaya salıcam kendimi bıktım şehir hayatından :27:

Heheh reklam olmasın diyosun :8: hepinize çok teşekkürler kızlar bakalım hafta sonu gelsin bir hele gidip gitmeyeceğimizde malum ben kendi kendime kuruyorum ama :55: bi aksiyondur kafamda şekillendi iyice :10: doğaya salıcam kendimi bıktım şehir hayatından :27:

Saldım çayıraa mevlaam kayıraa diyosun yani...:9::9::9:

selam almiraaaa karşılaştık sanırım sonunda naber?
ya kızın gözünü korkutmaaa git git bitmio olur mu aaa, yaa yolculuk da güzel yeşillkler arasındaki bi yolda gitmiştik ağvaya

Ayy şekerimm arabayla gidebilirlermiş yaa o yüzden dedim:21: Arabayıı kullanan için işkencee...
yandakii için isee foto ve keşif imkanı...:52: Ben hiçç gitmedimm.
Balayıı için araştırmıştımm oralarıı amaa ona daaa gidemedimm benimm son zamanlarda
monoton bir hayatım var sanırım...:37:
Eşim bir ay içinde askere gidebilir uzun zamandır bunun sıkıntısı var bizdee vee
gönlümüzcee gezip tozamıyoruzz...:84::84::84:
Bi mezun olsa gidecek asker dee ahh bi mezun olsaa...:47:
Zamanında göndermedim askere kısa dönem yapsın diye,şimdiii gitsin biran önce yapsın gelsin diye bakıyorumm...:30:
Bir yandandaa korkuyorumm... üzülüyorum.... düşünüyorumm....
Bu kış çok soğuk olacak...:58::58::58:

benim oğluş geç uyudu bu gece ya sallamaktan ayaklarım bitmiş vaziyette :53::8: bu sabah geç uyandık biraz ondan galiba uykum da gelmiyo yahu :32:
neslihan bizi butik pastahanesine götür:):) :62::62:
gel canım her zaman beklerim :29: butik pastanem evim ama :82::90:

Anaaam biri tatil mii dediiiiiiiiiiiiiiiiii:63:
eveeeett biz dedik ama suçsuzuz :27::33: gel seni de götüreyim cicim heheh:76::51::4:

Ayy şekerimm arabayla gidebilirlermiş yaa o yüzden dedim:21: Arabayıı kullanan için işkencee...
Balayıı için araştırmıştımm oralarıı amaa ona daaa gidemedimm benimm son zamanlarda
Eşim bir ay içinde askere gidebilir uzun zamandır bunun sıkıntısı var bizdee vee
Zamanında göndermedim askere kısa dönem yapsın diye,şimdiii gitsin biran önce yapsın gelsin diye bakıyorumm...:30:
ah canım ya ne kadar zordur ama:5::26: allah yardımcınız olsun bi an önce gidip gelsin de kafanız rahatlasın bedelli çıkçakmış yakın zamanda bu arada takip etmişsindir ama inşallah su gibi akar geçer zaman canımcım

oo canım zordur ama kısa dönem gitcek sanırım çabucak geçer sen merak etme:93:
iyiki okulu bitmiş yoksa 1 buçuk yıl yapardı çekilmezdi

ha ne dicem haberlerde duydum 2012 de katsayı tamamen kalkıyormuş. bizim okuldan alcağımız puan işe yaramıcakmıki duydunmu haberi

ayy duydumm daa detaylı bakmadım bizim işe yarar mı kiii...:44:
Üstelik bizim sınavsız geçiş hakkımız bu sene kalktı...:47:

Back