İstanbul - Avrupa yakasinda yasayan Canlar:)

basak sehı rbeylık duzu ya mecıdıyekoy yada basak sehırde cok mekan var ayarlayalım ramazan sonrası kahvaltı ıolabılır arkdaslar

Ramazandan sonraa gündüz bir buluşma yapalım akşam vakti biraz zor..
Bana uymaz.. :50:

Tam çıkmak üzereydim kıss... Eşim gelcek.. kek ve börek yapıcam evet yanlış duymadın bu saatte:26:
Evin içinde nasıl geçicek ramazan ya geç yatıp geç kalkıyorumm bi koşuşturmaca iştee.. Senin nasıl geçti canım..?

Tam çıkmak üzereydim kıss... Eşim gelcek.. kek ve börek yapıcam evet yanlış duymadın bu saatte:26:
Evin içinde nasıl geçicek ramazan ya geç yatıp geç kalkıyorumm bi koşuşturmaca iştee.. Senin nasıl geçti canım..?

Benimde eski bi arkadasim geldi lafladik biraz.
Bende senin gibiyim sahura kadar oturup gec kalkiyorum. Sana kolay gelsin cnm. Ben seni tutmayayim. Kocanla ilgilenecek zamanin kalsin :) kolay gelsin

Eski bir arkadaş hee... :1:
Sevindimm heehhh iştee şöyleee... Arkadaşım yok deyip de ruh sağlığı bölümlerine takılma canım...:34:
Böyle olmadı ama bi türlü muhabbet edemedik seninlee.. Fırsat buldukça özelden msj at bana bende cevap veririm gördükçe böyle böylee tanışalımm yaavv bak sonra buluşuncaa sap gibi bakçaz birbirimizin suratınaa..:1:
Öptümm hayırlı geceler hayırlı sahurlar canım..:79:

Bende Önceden Avrupa Yakasında İkamet Ediyordum..
Ama Yine İzin Günlerimde Bir Etkinlik Düzenlerseniz Katılmaya Çalışırım..

Back