İstanbul - Avrupa yakasinda yasayan Canlar:)

slmlar arkadaşlar bi bakıyım dedim yahu kimsecikler yokk:)

nesquik hoşgeldin bebişini öp bizim için deee:) kızlar gelince slm verin ses edin burası ıssız kaldı yahuuu:9:
herkese ii haftasonları ben de kaçayım bari sora gene görüşürüz arkadaşlar
yarın bir arkadaşımla gzeicez biraz da alışveriş yapıcaz:) ya bayılıyorum alışverişe özellkle son dönemlerde elbiselere bayılıyorum, özellikle kışın da çizmeyle falan giyince şık oluyoooo, yaa konu alışveriş olunca biri beni durdurmalı ya :26: beğendiğim herşeyi almak istiorum alamazsam da canım sıkılıo poffff

Aynen öylee beğendiğim herşeyi ben de almak istiyorum.....:32:
Ama ben durdurmasını da biliyorum kendimi... Param olsa da ne gerek var şimdi diyebiliyorum...
ihtiyaçlar doğrultusunda alışverişimi yapmaya çalışıyorum..:40:
Ablam bana cimri der.. Alakası yok aslındaa biraz tutumluyum..
Biraz da zamanında hayatın sillesini maddi açıdan yemiş durumdayım.. Hayatımdan memnunum aamaaaaa
çookk şükürr aç değilim açıkta değilim...
Bir gün mükafatlandırılıcam biliyorum..:79:

selamlar almiraaa ya sen de 28 yaşındasın vay be ne tesadüf diğer kızlar da öyleydi
yaaa olsun şekerim senin iş de güzelmiş grafikerlik de şahane gelişime açık bir meslek
ben de alışveriş yapmaya bayılıorum ama almiracım aynenn senin dedğin gibi kendimi engelliyorum almamaya çalışıyorum çünkü tutumlu olmak daha ii bence :15::15::15::10:

ya kızlar nerelerdesiniz yahuuu kimsecikler kalmamış burda

sdelam almiracım nasılsın?
ya dün ben gitmiştim sen gelmişsin diğer kızlardan se seda yok hey kızlar nerelerdesinizzzz:64:

nasıl geçsin şekerim ufak ufak ortalığı toparlamaya çalışıyorum işte klasik oğluşum uyuyo :49: sen çalışıyomusun

kolay gelsin geç de olsa yazabildim yahu, akşama doğru işte biras yoğunluk arttı
oğluş uyumuş rahatlamışsındır biraz, uyanık olsa haşarılık yapardı kesinn:52:
ben de aldım şimdi kahvemi yanıma girdim kk'ya laflıorum, kızlar gelirseni ses verin laflarız iyi akşamlar hepinize :61::79:

almira naber? nasıl geçiyo günün?
sen daha çok akşamları giriosun galiba hiç karşılaşamıoruz neyse fırsat buldukça yazalım bence :49:
ya haftasonu gelsin istiorummmmm tatili seviyorum her insan gibi :66: haftasonu gelse de biraz gezsem tozsam
siz neler yapıosunuz kızlar heralde eşlerinizle geziosunuzdur? favori mekanlar nereleri anlatın laflayalım
:61:
ben geçen ay ağva ya gittim bayıldım tavsiye ederimmm

heyss hatunalr naptınız:D görüştünüzmü:)
bütün sayfaları okuyamadım:)
bn izmit malesef:( :P

Canım ağvada nereye gittiniz acep? bende çok duydum ama o tarafları hiç gitmedik benimkiyle,haftasonu güzel bişeyler yapalım diye düşünüyorum varmı tavsiye edebileceğin mekan,yer:97:

almira naber? nasıl geçiyo günün?
sen daha çok akşamları giriosun galiba hiç karşılaşamıoruz neyse fırsat buldukça yazalım bence :49:
ya haftasonu gelsin istiorummmmm tatili seviyorum her insan gibi :66: haftasonu gelse de biraz gezsem tozsam
siz neler yapıosunuz kızlar heralde eşlerinizle geziosunuzdur? favori mekanlar nereleri anlatın laflayalım
:61:
ben geçen ay ağva ya gittim bayıldım tavsiye ederimmm

Canım az önce alıntı yaparak yazayım dedim olmamış,yukarda sordum ama okumamışsındır belki ağvada güzel nereler var acaba bekliyorum cevabını :77:

heyss hatunalr naptınız:D görüştünüzmü:)
bütün sayfaları okuyamadım:)
bn izmit malesef:( :P

asmunikal hoşgeldinnnn:61:
yok henüz görüşemedik arkadaşlarla burdan biraz laflıyoruz, aynı zamanklarda girip laflayamadık bile
tüh desene izmitttesin gene de fırsatın olursa biz de buluşabilirsek eğer beklerim :66:

Canım az önce alıntı yaparak yazayım dedim olmamış,yukarda sordum ama okumamışsındır belki ağvada güzel nereler var acaba bekliyorum cevabını :77:

kelebek_kiss selamlar:) biz günübirlik turla gittik canım
çünkü ağvayı hiç bilmioduk, o nedenle turla gittik
yolda ağvaya giderken köy kahvaltısı yapılan yerler var, orda kahvaltı yaptık, eğer giderseniz tavsiye ederim çok güzeldi
sonra ağvaya geldik biz yazın ortasında gittiğimiz için denize girdik, yalnız deniz çok dalgalıydı ve biraz kirliydi belki o gün öleydi bilemiycem , o yüzden denizde pek kalmadık
ağvada çok güzl bir dere var, derede tekne turuyla açıldık baya bi gezidiriyo çok güzeldi sonra da alık yedik:56:
valla ağvaya gidince sanırım yapılabilecek şeyler bunlar başka çok fazla değişik yer yoktu ama çok zevkliydi tavsiye ederim :65::66:

valla bizde çocuk olduğu için gidilebilecek yerler kısıtlı eşim ctesi de çalışıyo kalıyo tek pazar pazar günleri de genelde sabah kahvaltıya gideriz çeşitli mekanlara öğleden sonramızı da alışveriş çocuğu gezdirme sahilde dolaşma gibi şeylere ayırırız onun haricinde arada arkadaşlarla çıkıyoruz ama öyle pek fazla gezebildiğimi söyleyemicem açıkçası çocuğun yemeğiydi uykusuydu kakasıydı çişiydi derken fırsat kalmıyo :1::90:
ağvaya hiç gitmedim şileye kilyosa gitmişliğim var ama o tarafları hiç bilmem ama doğası falan güzelmiş sanırım öyle duymuştum kısmet olursa biz de gideriz bi ara :23: bu arada haftaya tatile çıkıyorummmm :36::66::64: akçaya gidicez inşallah insan doymuyo tatile valla ya oysa koca yaz yazlıktaydık geleli 2 hafta oldu ama tatil işte dünyanın en güzel şeyi :60:

valla bizde çocuk olduğu için gidilebilecek yerler kısıtlı eşim ctesi de çalışıyo kalıyo tek pazar pazar günleri de genelde sabah kahvaltıya gideriz çeşitli mekanlara öğleden sonramızı da alışveriş çocuğu gezdirme sahilde dolaşma gibi şeylere ayırırız onun haricinde arada arkadaşlarla çıkıyoruz ama öyle pek fazla gezebildiğimi söyleyemicem açıkçası çocuğun yemeğiydi uykusuydu kakasıydı çişiydi derken fırsat kalmıyo :1::90:
ağvaya hiç gitmedim şileye kilyosa gitmişliğim var ama o tarafları hiç bilmem ama doğası falan güzelmiş sanırım öyle duymuştum kısmet olursa biz de gideriz bi ara :23: bu arada haftaya tatile çıkıyorummmm :36::66::64: akçaya gidicez inşallah insan doymuyo tatile valla ya oysa koca yaz yazlıktaydık geleli 2 hafta oldu ama tatil işte dünyanın en güzel şeyi :60:

yaaa ne güzel bak imrendim şimdi ohh tatil var dseene
yaw bari haftasonu gelse de ben de az biraz ucundan tatil yapsam:66:
tadını çıkar şekerim akçay çok güzelmiş diye duydum, bu sene ben de ayvalığa gittim tatil için çok güzeldi denizi

yahu senin oğluş tüm vaktini alıo anlaşılan hehehe:52:

asmunikal hoşgeldinnnn:61:
yok henüz görüşemedik arkadaşlarla burdan biraz laflıyoruz, aynı zamanklarda girip laflayamadık bile
tüh desene izmitttesin gene de fırsatın olursa biz de buluşabilirsek eğer beklerim :66:

yaw siz kaynaştınız:D bn ilgisiz kalcam :52::52::52: takip etcem bu topiği gelmeye çalışcam uyarsa tarih:)

yaaa ne güzel bak imrendim şimdi ohh tatil var dseene
yaw bari haftasonu gelse de ben de az biraz ucundan tatil yapsam:66:
tadını çıkar şekerim akçay çok güzelmiş diye duydum, bu sene ben de ayvalığa gittim tatil için çok güzeldi denizi

yahu senin oğluş tüm vaktini alıo anlaşılan hehehe:52:
evet akçay süper ya hem deniz hem doğa ne ararsan var sadece tarih itibariyle deniz biraz soğuk oluyo daha çok havuza giriyoruz öyle bi handikap var işte o kadar tatilin kötüsü olurmu yahuuuu :64: ben dönmeden buluşmayın sakınnn :76::90:

yaw siz kaynaştınız:D bn ilgisiz kalcam :52::52::52: takip etcem bu topiği gelmeye çalışcam uyarsa tarih:)
kalmazsın şekercim yaa hiç olurmu öyle şey gel bakalım yamacımıza şöyleeeee :70::70::22::29:

Back