İstanbul - Avrupa yakasinda yasayan Canlar:)

Takilmiyim artik o zaman :)
Mesaj atamiyorum galiba biraz daha kk da takilmam lazim.
Sanada hayirli sahurlar gorusuruz cnm.

hoşbuldum canım neslihan ben şişlide oturuyorum 2 yaşında bi oğlum sen nerdesin evlimisin bekarmısın
kimsecikler de yok topikte

hoşbuldum canım neslihan ben şişlide oturuyorum 2 yaşında bi oğlum sen nerdesin evlimisin bekarmısın
kimsecikler de yok topikte

ben de bakırköyde oturuyorum yok ben bekarım canım, ne güzel oğlun var öp onu benim için dee:) ya bu topikte kimsecikler kalmamış
neler yapıosun günler nasıl geçio bebekli yaşam nasıl sence keyifli mi zor mu herhalde keyiflidir

valla canımcım günden güne değişiyo mesela bu aralar çok huysuz olduğu için dünyayı dar ediyo bana bazen de tam bi melek oluyo hiç belli olmuyo sağı solu yani dünyanın en güzel duygusu bence ama en az o kadar da zor çok büyük sorumluluk kendi hayatın diye bişey kalmıyo herşeyi çocuğa göre ayarlıyosun işte
sen kaç yaşındasın canım bu arada ben 28

ooo kızlarr muhabbeti götürmüşüz..
Bayramdan sonra bi buluşma ayarlarız diyoduk ama kıpırdayan olmadıı..
Önümüzdeki haftalardaa bi kıpırdayalım ama önce burdan azıcık muhabbet edelim tanışalım yaa..
aynı zamanlarda girmiyoruz sanırım kulübe... Ben daha çok 22:00 dan sonra giriyorum...
Gündüz de bi ara bakıyorum ama fazla takılmıyorum...
Sizler de yazın hangi saatlerde girdiğinizi de seri sohbet edelim kızlar..
Şimdi gidiyorum ama bu böyle yarım kalmayacak..

ben de 28 yaşındayım canım tesadüfe bak :) hmm şu aralar biraz huysuz dönemleri desene ama bir o kadar da güzeldir resimdeki oğluşun sanırım yaa maşalllah pek de tatlıymış
ya kızlar tanışalım laflayalım anlatın gününüz nasıl geçti, ben çalıştığım için ara ara girip bakıyorum
bugün cuma tatil geldi daha rahatım, sizler çalışıo musunuz yoksa ara mı verdiğiniz evlilik nedeniyle

selam almiracım nasıl geçio günler ya ben gündüzleri arada bakıyorum ama akşamları aslında daha çok fırsat oluyo 8 - 9 gibi akşamları giriyorum
topiğe gelen selam versin o zaman da haberimiz olsun
konuyu açan arkadaş da açmış bırakmış pek kimse kalmaış buralardaaaaa biraz kaynatalım gerçekten bi organizasyon ayarlasak güzel olur selamlar hepinizeeeee

kızlar benim hiç belli olmuyo valla ne zaman girdiğim oğluş yüzünden bu şekilde laptopumu bi fırlattı yere paramparça oldu şimdi netbooklardan aldım da daha rahatım valla canavar yaklaştığı zaman kaçırıyorum ben girdikçe yazıyorum valla ben doğumdan sonra işi gücü bıraktık valla evimin kadını çocuğumun anası oldum :90: seneye yuva yaşı geldiğinde yuvaya verip çalışmayı düşünüyorum tabi ikinci bebiş falan olmazsa kısmett ingilizce öğretmeniyim bursalıyım aslen istanbulda okudum üni yi istanbula evlendim şişlide oturuyorum sizler nerlerdeydiniz?

bende bende...
kısmet olmadı bi türlü..
2 yaşında afacan bir oğlum var...

avrupa yakası bahçelievlerdeyim...

buluşmadan beni de haberden edin özelden..çok uzak olmasın yeri vee zamanı.....

slmlar arkadaşlar bi bakıyım dedim yahu kimsecikler yokk:)

nesquik hoşgeldin bebişini öp bizim için deee:) kızlar gelince slm verin ses edin burası ıssız kaldı yahuuu
herkese ii haftasonları ben de kaçayım bari sora gene görüşürüz arkadaşlar
yarın bir arkadaşımla gzeicez biraz da alışveriş yapıcaz:) ya bayılıyorum alışverişe özellkle son dönemlerde elbiselere bayılıyorum, özellikle kışın da çizmeyle falan giyince şık oluyoooo, yaa konu alışveriş olunca biri beni durdurmalı ya :26: beğendiğim herşeyi almak istiorum alamazsam da canım sıkılıo poffff

oo ciddi misin parçaladı desene laptopu çok haşarımış oğluşun cidden
ben istanbulda doğdum hep buralardaydım yanii :)ingilizce öğretmenisin demek ama güzelmiş istersen ilerde çalışırsın çocuğun daha büyüyünce haklısın canım
ben de reklam ajansında çalışıyorum marka yönetmeniyim
diğer arkidşler sizden de yorumlar bekliorum nasıl geçti gününüz, haftasonu nerelere gidilecek bakalım :)

Selaammm kızlarrr...:80:
Ohh ne güzel herkes bi baltaya sap olmuş...
Biri öğretmen biri marka yönetmeni...
Ben henüz sap kısmına geçemedim sanırım..:78:
Gerçi bi ara geçmiştim ama yön değiştirdim sıfırdan başladım, başlıyorum diyebilirim...
Yani benim biraz karışık... :44: Detayları belki sonra anlatırım....
Okuyorum....
Evde bikaç grafik işi alıyorum....
9 aylık evliyim... Çok Aşıkım...:123:
Heeee bidee sanırım 28 yaşındayım......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…