İstanbul - Avrupa yakasinda yasayan Canlar:)

bnde atakentteyim burası çook sıkıcı hala 1 komşum bile yok,insanlar birbiriyle hiç konuşmuyooo

kızlarrr cok sukurr sonunda ıstanbuldayım ben...:) en yakın zamanda bı organızsyon yapalımm:) ilgilenen arklara duyurulurr:)

cnmm cok ozurr dılerımm 3 haftalık bı sehırdısı olayım vardı:/ yenı döndumm:/.. ama burdayımm artık ve bıseyler yapalım dıyorumm:)

hosgeldin diyelim ozamancanımmm yapalım olurda ben bu 1 ay içinde olursa katılamam 2.5 yasında canavar bi oğlum vaar kaynanama bırakıyordum dısarı cıkarken oda suan koyde madurumda madurum yani

selam kızlar bende küçükçekmeceden :) buluşma olursa bende gelirim yer mekan farketmez ama en mantıklısı airport gözüküyo :81: yanlız havalar çok soğuk :18:

Benim vize haftam, bu hafta bitiyor sınavlarım ama arkasından Mayıs ortasına kadar BM zirvesi var İstanbul'da yapılacak olan, onda görevliyim. Olmazsa siz ayarlayın, uydurabilirsem katılırım ben de.

benim fikrimce havalar biraz ısınsın mayısta buluşulabilir anneler gününden sonraki haftasonu ya cumartesi yada pazar çoğunluğa göre ayarlanır :26:

hosgeldin diyelim ozamancanımmm yapalım olurda ben bu 1 ay içinde olursa katılamam 2.5 yasında canavar bi oğlum vaar kaynanama bırakıyordum dısarı cıkarken oda suan koyde madurumda madurum yani

Aaa nolcakki cnm cocugu olan arklarmzda var onlarlaoynar canavarimiz:)

Kizlarr bnm okul ve is cakstgndan baya yogun bi surecteyim... Bi arkadasmiz bu organizasyon gorevini ustlense ona gore yapsak olurmu... Bnim icin fark etmez gun icinde mutlaka uyarim size...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…