İstanbul - Avrupa yakasinda yasayan Canlar:)

hoşbuldum cnm :16::16:

bencede arkadaşlıqımızı sanalla sınırlamayalım reele taşıyalım mesela her ay düzenli olarak buluşup arkadaşlıklarımızı ilerletelim birbirimizi iyice tanıdıktan sonra evlerimizde gün düzenleriz daha rahat bir ortam olur mesela bence oliviumda(zeytinburnu) buluşabiliriz buraya her yerden ulaşım çok rahat bence bunu hemen hayata geçirelim ve havalar biraz daha düzelince florya sosyal tesislere gidebiliriz gideniniz olmuştur çok güzel biyer yemekleri harika deniz doqa yeşillik çocukları olanlar için parklar mükemmel harika birgün olur diye düşünüyorum :34:
Walla cnm neden olmasin:) diger arkadslarda onaylarsa olur:)

florya tesislerine gittim çok güzel biyer benım gibi çocuklular için gayet uygun biyer.bende arkadaşa katılıyorum güzel düşünmüş

selam herkeze burdan birkaç öneri aldıktan sonra biraz daha arkadaşta katılmak isteyebilr yer ve mekan ayarlayalım ben anket yapıp oylama açarım ordanda nerde buluşulacağı tarih falan belli ederiz

evet ne zman bulşuyoruz.. florya sosyal tesısler daha iyi hem fıyatları uygun.... hafta içi kımler gelebilir.. el kaldırsın... :))

8 nısan cuma olabilir mı?
alışveriş merkezleri çok sıkıcı.. tum kış evde kapalı kaldık zaten...

Kizlarrr yaa ben 5 inden sonra (carsamba aksami yani) iki haftaligina istanbul disina cikmam lazim:( hem isim hemde bi turlu bitemeyen okulumun sinavlari icin:((0:59:

cumartesi ve pazar gunleri florya tesıslerinde adım atacak yer, içecek çay bulamzsınız.. çok kalabalık oluyor... ve iki saatte ancak bır tost alabiliyorsunuz... o yuzden cuma diyorum

kızlar ben de beylikdüzündeyimmm ne kadar cok varmıs bizim semtten ayrıca bizde bulussakmı buralarda ne dersiniz :)

bende varım kızlar sultangaziden buerdaki arkadaslarımın bazılarınıda tanıyorum hem cekiliş topiğinden hemde daha once istanbul bulusması olmustu ordan nasılsınız bakalımmm

Kızlar ben de Bakırköy'denim, destur varsa ben de katılmak isterim. :34:

Back