Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende Beylikdüzü'nden
beylikdüzüüüü![]()
H.g cnmm sendee![]()
bende esenler......................
selam kızlar bende Bahçelievler....
H.g cnmm :))))))))))
Hosgelldnn cnmm sendee...
...
Bahceliewler haznedar gungorn cok yaknlar birbirlerine:)
kizlar gittikce daha kalabaliklasiyoruz:) gorunen o ki birbirlerimize cokta yakin semtlerde oturuyoruz:)
bu topikteki amacimiz derdi sorunu,sıkntısi,mutlu ani olan arkadslarin yaninda olma...
Her giren burdaki kordinasyonu saglayabilir... Isteyenler aramizda bulusma vs organize etsin, isteyen akil alsin, isteyen dedikodu yapsin :)
benim amacim biraz konusup kaynastiktan sonra bos oldugumuz gunler alisweris gunleri carsi pazar indirim alanlari bulup kosusturmak:))
....
Sizin onerileriniz varmi? Neler yapaliriz? Yada ne yapmak istersiniz?:)
herkezin gelebileceği biyerde tanışmak kaynaşmak için gün ayarlanabilir biz bikaç hafta önce böle bişey yaptık gerçi bana uzak biyerdeydi ama çok güzel bir gün geçirdik![]()
...
Evet cnm cok guzel olur bu:)
başka isteyende olursa beraber bir gün kararlaştırıp buluşabilirz yer ayarlamasını falan yapabilirim fikir çoğunluğuna uyup ayarlama yaparız
Sende yakinmissin cnm:) hosgldnn![]()
Kizlar gittikce daha kalabaliklasiyoruz:) gorunen o ki birbirlerimize cokta yakin semtlerde oturuyoruz:)
Bu topikteki amacimiz derdi sorunu,sıkntısi,mutlu ani olan arkadslarin yaninda olma...
Her giren burdaki kordinasyonu saglayabilir... İsteyenler aramizda bulusma vs organize etsin, isteyen akil alsin, isteyen dedikodu yapsin :)
Benim amacim biraz konusup kaynastiktan sonra bos oldugumuz gunler alisweris gunleri carsi pazar indirim alanlari bulup kosusturmak:))
....
Sizin onerileriniz varmi? Neler yapaliriz? Yada ne yapmak istersiniz?:)
bende bahçelievler....