İstanbul - Avrupa yakasinda yasayan Canlar:)

Kizlar gittikce daha kalabaliklasiyoruz:) gorunen o ki birbirlerimize cokta yakin semtlerde oturuyoruz:)
Bu topikteki amacimiz derdi sorunu,sıkntısi,mutlu ani olan arkadslarin yaninda olma...
Her giren burdaki kordinasyonu saglayabilir... İsteyenler aramizda bulusma vs organize etsin, isteyen akil alsin, isteyen dedikodu yapsin :)
Benim amacim biraz konusup kaynastiktan sonra bos oldugumuz gunler alisweris gunleri carsi pazar indirim alanlari bulup kosusturmak:))
....
Sizin onerileriniz varmi? Neler yapaliriz? Yada ne yapmak istersiniz?:)

kizlar gittikce daha kalabaliklasiyoruz:) gorunen o ki birbirlerimize cokta yakin semtlerde oturuyoruz:)
bu topikteki amacimiz derdi sorunu,sıkntısi,mutlu ani olan arkadslarin yaninda olma...
Her giren burdaki kordinasyonu saglayabilir... Isteyenler aramizda bulusma vs organize etsin, isteyen akil alsin, isteyen dedikodu yapsin :)
benim amacim biraz konusup kaynastiktan sonra bos oldugumuz gunler alisweris gunleri carsi pazar indirim alanlari bulup kosusturmak:))
....

herkezin gelebileceği biyerde tanışmak kaynaşmak için gün ayarlanabilir biz bikaç hafta önce böle bişey yaptık gerçi bana uzak biyerdeydi ama çok güzel bir gün geçirdik :69::69:

Sende yakinmissin cnm:) hosgldnn;)

hoşbuldum cnm :16::16:

Kizlar gittikce daha kalabaliklasiyoruz:) gorunen o ki birbirlerimize cokta yakin semtlerde oturuyoruz:)
Bu topikteki amacimiz derdi sorunu,sıkntısi,mutlu ani olan arkadslarin yaninda olma...
Her giren burdaki kordinasyonu saglayabilir... İsteyenler aramizda bulusma vs organize etsin, isteyen akil alsin, isteyen dedikodu yapsin :)
Benim amacim biraz konusup kaynastiktan sonra bos oldugumuz gunler alisweris gunleri carsi pazar indirim alanlari bulup kosusturmak:))
....

bencede arkadaşlıqımızı sanalla sınırlamayalım reele taşıyalım mesela her ay düzenli olarak buluşup arkadaşlıklarımızı ilerletelim birbirimizi iyice tanıdıktan sonra evlerimizde gün düzenleriz daha rahat bir ortam olur mesela bence oliviumda(zeytinburnu) buluşabiliriz buraya her yerden ulaşım çok rahat bence bunu hemen hayata geçirelim ve havalar biraz daha düzelince florya sosyal tesislere gidebiliriz gideniniz olmuştur çok güzel biyer yemekleri harika deniz doqa yeşillik çocukları olanlar için parklar mükemmel harika birgün olur diye düşünüyorum :34:

Son düzenleme:
Back