İstanbul - Avrupa yakasinda yasayan Canlar:)

bnde atakentteyim burası çook sıkıcı hala 1 komşum bile yok,insanlar birbiriyle hiç konuşmuyooo:(

kızlarrr cok sukurr sonunda ıstanbuldayım ben...:) en yakın zamanda bı organızsyon yapalımm:) ilgilenen arklara duyurulurr:)

cnmm cok ozurr dılerımm 3 haftalık bı sehırdısı olayım vardı:/ yenı döndumm:/.. ama burdayımm artık ve bıseyler yapalım dıyorumm:)

hosgeldin diyelim ozamancanımmm yapalım olurda ben bu 1 ay içinde olursa katılamam 2.5 yasında canavar bi oğlum vaar kaynanama bırakıyordum dısarı cıkarken oda suan koyde madurumda madurum yani

selam kızlar bende küçükçekmeceden :) buluşma olursa bende gelirim yer mekan farketmez ama en mantıklısı airport gözüküyo :81: yanlız havalar çok soğuk :18:

Benim vize haftam, bu hafta bitiyor sınavlarım ama arkasından Mayıs ortasına kadar BM zirvesi var İstanbul'da yapılacak olan, onda görevliyim. Olmazsa siz ayarlayın, uydurabilirsem katılırım ben de. :34:

benim fikrimce havalar biraz ısınsın mayısta buluşulabilir anneler gününden sonraki haftasonu ya cumartesi yada pazar çoğunluğa göre ayarlanır :26:

Kizlarr bnm okul ve is cakstgndan baya yogun bi surecteyim... Bi arkadasmiz bu organizasyon gorevini ustlense ona gore yapsak olurmu... Bnim icin fark etmez gun icinde mutlaka uyarim size...:)

Back