Merhaba bende Beylikdüzü'nden
beylikdüzüüüü
H.g cnmm sendee
bende esenler......................
selam kızlar bende Bahçelievler....
H.g cnmm :))))))))))
Hosgelldnn cnmm sendee...
...
Bahceliewler haznedar gungorn cok yaknlar birbirlerine:)
kizlar gittikce daha kalabaliklasiyoruz:) gorunen o ki birbirlerimize cokta yakin semtlerde oturuyoruz:)
bu topikteki amacimiz derdi sorunu,sıkntısi,mutlu ani olan arkadslarin yaninda olma...
Her giren burdaki kordinasyonu saglayabilir... Isteyenler aramizda bulusma vs organize etsin, isteyen akil alsin, isteyen dedikodu yapsin :)
benim amacim biraz konusup kaynastiktan sonra bos oldugumuz gunler alisweris gunleri carsi pazar indirim alanlari bulup kosusturmak:))
....
Sizin onerileriniz varmi? Neler yapaliriz? Yada ne yapmak istersiniz?:)
herkezin gelebileceği biyerde tanışmak kaynaşmak için gün ayarlanabilir biz bikaç hafta önce böle bişey yaptık gerçi bana uzak biyerdeydi ama çok güzel bir gün geçirdik
...
Evet cnm cok guzel olur bu:)
başka isteyende olursa beraber bir gün kararlaştırıp buluşabilirz yer ayarlamasını falan yapabilirim fikir çoğunluğuna uyup ayarlama yaparız
Sende yakinmissin cnm:) hosgldnn
Kizlar gittikce daha kalabaliklasiyoruz:) gorunen o ki birbirlerimize cokta yakin semtlerde oturuyoruz:)
Bu topikteki amacimiz derdi sorunu,sıkntısi,mutlu ani olan arkadslarin yaninda olma...
Her giren burdaki kordinasyonu saglayabilir... İsteyenler aramizda bulusma vs organize etsin, isteyen akil alsin, isteyen dedikodu yapsin :)
Benim amacim biraz konusup kaynastiktan sonra bos oldugumuz gunler alisweris gunleri carsi pazar indirim alanlari bulup kosusturmak:))
....
Sizin onerileriniz varmi? Neler yapaliriz? Yada ne yapmak istersiniz?:)
bende bahçelievler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?