Ben kanli katili cezaevinden cikartip, dagdan indirip, senin kapini sana sormadan zorla acik tutup kulagindan tuttugum gibi evine soksam ve ona sayin desem, azicik ofkeli desem, o da senin canin evladini senin evinde mezara soksa beni sadece bunlari yaparken polisi de kapina dikmedigim icin suclayacaksan haklisin.Hukumeti suclayan arkadaslar ise baskanlik sisteminden, 400 milletvekilinden falan dem vuruyorlar. Evet hukumet suclanmali ama ulkede yarattiklari guvenlik acigi icin. Istihbarati icin. Olay sonrasi aldiklari tutum icin.
Hukumeti bu bombalamanin direkt faili olarak sucladiginizda siz de samimiyetinizi kaybediyorsunuz.
Senin bahsettiklerini zaten ulkede yarattiklari guvenlik acigi icin diye belirttim. ulkede guvenlik bomb*k dedim, Cuvalladilar dedim. sen bundan kapiya polis dikmeyi mi anladin?Ben kanli katili cezaevinden cikartip, dagdan indirip, senin kapini sana sormadan zorla acik tutup kulagindan tuttugum gibi evine soksam ve ona sayin desem, azicik ofkeli desem, o da senin canin evladini senin evinde mezara soksa beni sadece bunlari yaparken polisi de kapina dikmedigim icin suclayacaksan haklisin.
Guven acigi degil, bile bile yaptilar. PKK tuneller kazip yollara bomba doserken Jandarmaya "dokunma" emri veren, sonra da "biz neler yaptiginizi biliyoruz, kizdirirsaniz cephaneliklerinizi havaya ucururuz" diyen bunlar degil miydi? Buna sen basitce "guvenlik acigi" mi diyorsun? Suriyeye Turkiye uzerinden terorist tasidiklari sizin yayin yasaklariniza takilsa da dunya tarafindan biliniyor, soyleniyor. Yillarca Suriyeden Hataya acilan sinir kapilarindan gecenlerin kaydi bile tutulmadi, sinir kapilari ardina kadar acik tutuldu, kimler geldi gecti mechul, bu guvenlik acigi midir?Senin bahsettiklerini zaten ulkede yarattiklari guvenlik acigi icin diye belirttim. ulkede guvenlik bomb*k dedim, Cuvalladilar dedim. sen bundan kapiya polis dikmeyi mi anladin?
Evet guvenlik acigidir.Guven acigi degil, bile bile yaptilar. PKK tuneller kazip yollara bomba doserken Jandarmaya "dokunma" emri veren, sonra da "biz neler yaptiginizi biliyoruz, kizdirirsaniz cephaneliklerinizi havaya ucururuz" diyen bunlar degil miydi? Buna sen basitce "guvenlik acigi" mi diyorsun? Suriyeye Turkiye uzerinden terorist tasidiklari sizin yayin yasaklariniza takilsa da dunya tarafindan biliniyor, soyleniyor. Yillarca Suriyeden Hataya acilan sinir kapilarindan gecenlerin kaydi bile tutulmadi, sinir kapilari ardina kadar acik tutuldu, kimler geldi gecti mechul, bu guvenlik acigi midir?
yapmayan allah aşkına ya bu güvenlik açığı değil bu göz yummak bu çanak tutmak bu destek vermektir. Ben sana kızıyorum ve kapına adam yığıyorum bunu yaparken bu adamların benim sokağıma da girmesine ses çıkarmıyorum sırf sana değil kendi mahallelime de zarar vermelerine sebep oluyorum bu güvenlik açığı mı yoksa göz yummak mı daha basit bi dille Nasıl anlatırım bilmiyorum nolur bi dur ve tart ya başka mahalleler diyor ki mahallemde kilere bak bunlar size zarsa verecek şu gün şu yerde dikkat edin diyor ve ben kılımı kıpırdatmıyorum bu nedir bana bunu bi açıklayın bu saat oldu sinirden uyuyamadım gözünüzü seveyim bi anlayın artıkEvet guvenlik acigidir.
Ben bile bile (bugun bu saldiri olacak seklinde) goz yumduklarina inanmiyorum inanmak istemiyorum. Sayet oyle bir sey varsa da Allah tez zamanda yerle bir etsin onlariÇok
yapmayan allah aşkına ya bu güvenlik açığı değil bu göz yummak bu çanak tutmak bu destek vermektir. Ben sana kızıyorum ve kapına adam yığıyorum bunu yaparken bu adamların benim sokağıma da girmesine ses çıkarmıyorum sırf sana değil kendi mahallelime de zarar vermelerine sebep oluyorum bu güvenlik açığı mı yoksa göz yummak mı daha basit bi dille Nasıl anlatırım bilmiyorum nolur bi dur ve tart ya başka mahalleler diyor ki mahallemde kilere bak bunlar size zarsa verecek şu gün şu yerde dikkat edin diyor ve ben kılımı kıpırdatmıyorum bu nedir bana bunu bi açıklayın bu saat oldu sinirden uyuyamadım gözünüzü seveyim bi anlayın artık
Hiç birimiz inanmak istemiyoruz bu kabul edilebilir bişey değil ama kaç gün öncesinden haber veriliyor kendi insanlarına gitmeyin patlama olacak deniyor biz duyuyorsak hükümet mit duymaz mı?Ben bile bile (bugun bu saldiri olacak seklinde) goz yumduklarina inanmiyorum inanmak istemiyorum. Sayet oyle bir sey varsa da Allah tez zamanda yerle bir etsin onlari
Abd 16 kente gitmeyin uyarisi yapmis. Direkt ataturk havalimaninda bu gunlerde atak bekleniyor diye bir bildiri yok. Yani guvenligin bu illerdeki her kalabalik yerde son raddeye cikarilmasi mumkun degil. Lakin oraya gitmeyin uyarisi yapmak cok kolay. Demek istedigim, evet devlet gerek suriye, gerek pkk politikasiyla ulkeyi daha guvensiz bir yer haline getirdi. Ama devlet eliyle insanlarimiz katlediliyor demek kimsenin haddine degil. Devlet yuzunden oluyor diyenlere de diyecek bir sey yok. Buyuk oranda haklilar. 1 degil 2 degil. Her ay bomba patliyor artik.Hiç birimiz inanmak istemiyoruz bu kabul edilebilir bişey değil ama kaç gün öncesinden haber veriliyor kendi insanlarına gitmeyin patlama olacak deniyor biz duyuyorsak hükümet mit duymaz mı?
Bak, bu pasaport olu ele gecen bir ISIDlinin pasaportu. Ozellikle pasaportun ustundeki damgaya dikkat cekerek ISIDli teroristlerin Turkiye uzerinden geldigini elalem kanitlamis. S. Arabistan icin ISIDin babasi, Turkiye icin anasi diyorlar dis dunyada.Evet guvenlik acigidir.
Verilmis sadakaniz varmis cok buyuk gecmis olsunHavaalanı diye birşey kalmamışki,kardeşim orada şu anda tüm giriş,çıkışlar kapalı tam konuşamadık birtek iyiyim diyebildi...
Inanan okuzlerde var ama bu aciklamalara. Baska bisey olsa vik vik oten yandas kesiminde dili biyerine kac misBaşlamışlar bile. Güya dünya ile ilişkilerimizin iyiye gitmesini kıskanmışlar. Saçımı başımı yolucam üstümü parçalıycam az kaldı.
Sensin o öküzInanan okuzlerde var ama bu aciklamalara. Baska bisey olsa vik vik oten yandas kesiminde dili biyerine kac mis
Inanan okuzlerde var ama bu aciklamalara. Baska bisey olsa vik vik oten yandas kesiminde dili biyerine kac mis
Aaaa bunun dili kacmamis.Sensin o öküz
Benim neden saç fircami el lambasını benzetip tüm çantamı boşalttılar o gün mü varmisGüvenlik açığı varmış
Aşkolsun arkadaşlar hemen tedbir almadılar mı
Tüm sosyal medya girişleri her zaman ki gibi kısıtlandı
İşte en büyük tedbir bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?