İstanbul Atatürk Havaalanında Büyük Patlama

Yakinda kazandıkları oy ile ikdira geldiklerinden beri verilen sehit sayisi birbiriyle yarışır!!

Turkiyen en buyuk hava alanlarinin birinde bu kadar. Buyuk bir patlama oluyor biz kime yuklenelim aceba isiti basimiza bela edip altdan gazi verip verip kenara cekilen ABD yemi daha dune kadar ABD kuklaligini yapan yarim akilli siyasetcilerimizemi ha yada esatla zit giden isitdi basimiza saran babam ya ona yuklenelim

Lütfen üniversiteye giremeyen başörtülü vatandaşlarımızı içeri sokmayanlara yükleniniz.

Çünkü mağduriyetin azı çoğu olamaz.

Onlar üniversitelere giremediler. Siz neredeydiniz?

Birkaç bin onurlu genç dinlerini savunurken, sizin yolladığınız silahlarla, hastanelerde tedavi ettiğiniz militanlarla, birkaç kişiyi öldürmüş. Ne olmuş yani?

Kenetleniniz. Silahları gönderenler, patlatanları tedavi edenlerle birlik olunuz. Şüphesiz en yüce olan en çok patlatan ile beraberdir.

Yazıklar olsun.

Trt belgeselde gazze belgeseli çıkıyor bazen onu izliyorum. Oradaki insanlardan bir kaci söyle demişti;

"Ara ara farkli yerlede bombalar patlardi, alışmıştık."

Asil sana yaziklar olsun be dun dagdan indirdiginiz bu gun madur dediginiz ortaligi yakip yikiyor. ne yapalim alkismi tutalim sanki dune kadar. ulkede bas ortululer yakiliyordu gibi konusuyorsun

Asil sana yaziklar olsun be dun dagdan indirdiginiz bu gun madur dediginiz ortaligi yakip yikiyor. ne yapalim alkismi tutalim sanki dune kadar. ulkede bas ortululer yakiliyordu gibi konusuyorsun

Sizi sağduyunuz için kutlarım. Sonuçta birkaç nefes bu ülkeyi ayakta tutan ve ne yazık ki yenilecek olan.

Size yalnızca onların ağzından ve taşlaşmış vicdanlarından doğan sözcüklerle cevap vermiş idim.

Burda kimse öyle oturduğu yerden iktidar ı savunmasın. Hele ki bi katliam söz konısuyken siz hiç kucağınızda kopmuş bir bacak deli gibi koşup belki sahibi ölmemiştir bulup opere edilir diye koştunuz mu siz hiç bi yaralıya yardım ederken arkada ki yaralının yardım et diye yalvarışlarını duyup hangi birine gideceğinizi sapıtıp gözünün içine bakmaktan utanıp kafanızı çevirmenin acizliğini yaşadınız mı ? Siz hiç mesainiz bitti diye eve gidip uyumaya utandınız mı ???? Ben bunları yaşadım 2010 yılında ekim ayında taksim meydanında yine bi canlı bomba yüzünden bu işler öyle evde oturup görüntüleri izleyip kafada hayal edip teröre lanet olsun diyerek olmuyor hanımefendi!!!! Aylarca tedavi görüyorsun beynin eriyor rüyaların kabus oluyor herkes önündeki patlayacak sanıyorsun. Terör falan anlamam ben bunları başıma musallat edene bakarım o insanları terör öldürmedi teröre el altından destek Verenler öldürdü. Terörü sokaklara Salanlar sınırımdan içeriye sokanlar öldürdü. Eğer bunlaı savunuyorsan o katliamların bi sorumlusıda sensin demektir !!!!! Kalkıp bana birlik olmalıyız martavalları okuma ben çocuk ve masum katilleriyle bırak birlik olmayı ölüyorum bi tas su dese insanlığımı bırakıp döner arkamı giderim!!!! Powerfull

Son düzenleme:
Nasıl bir millet olduk?

Körü körüne alkış tutanlar gercekden körmü yoksa bizmi salağız.

Evden disari cikmayalim.
Metroya binmeyelim.
Avm gitmeyelim
Havaalanina gitmeyelim.

Doğru ama bunlari yaparsak verdigi asgari ucretle, yaptigi zilyon tane zama ragmen gecinebiliriz.

Nasıl sindirildik bukadar?
Ne ara?
Ne ara basörtulu , basörtusuz ayrimcisi olduk.

Sehitlerimizin eminim ki kemikleri sızlıyodur.

...evet artık başörtüsüyle heryere girebiliyorlar, hatta eve giderken mezara....yaşasın bunu sağlayanlar......

Son düzenleme:
İnanılmaz Üzgünüm. Bizde bu yaz istanbula gitme planı kuruyorduk. Çocuklarla bana bilet bakacaktı eşim. Boşver gitmeyin dedi en iyisi burda kalın dedi. Buyur ışte! Nasıl bir can korkusu saldılar hepimizin içine LANET olsun bunu yapanlara! Anneme dedim sen gel buraya Anne diye.
Resmen insanları evlerine sokmak istiyorlar . Dışarda gezmeyin bakın merkezi olan heryerdeyiz mesajı veriliyor resmen. Allahım sen sonumuzu hayr eyle. Resmen psikolojimizi bozdular hepimizin. Merak eder olduk Türkiyedeki sevdiklerimizi. Hop oturup hop kalkıyoruz. Resmen insanları evlere sokup boş kalan sokaklarda önüne geleni yapmayı amaçlayan cani bir çete sözkonusu!!!!!! Allahım yardım et cümlemize..Vefat edenlere Allahtan rahmet dilerim. Yaralilara acil şifalar dilerim. TERÖRE LANET OLSUN!!

Bu arada ironi yaptığınızı düşünerek cevap yazdım size bugün canımı çok sıkan bir konuya değinmişsiniz

Hii daha düne kadar bize hakaret edenler birlik beraberlik diyor öyle mi? Ha tabi yine hakaret ederek, biz vicdansizmisiz yaa.

Asil vicdanli sey ise terörü lanetlemek ve kinamaktir. Sonrada bir kösede gelecek saldiriyi beklemek ve tekrar sadece kinamaktir. O acili aileleri en cok terörü kinamak yardim ediyor ya!

Ya hayir madem birlik beraberlik olsun, o zaman siz bize katilin. O zaman sizde bagirin "benim güvenligim nerede" diye? Bir sorup sorgulayin olayi. Evet dünyada baska yerlerdede saldiri oldu ancak hicbir gelismis ülkede her 6 ay bomba patlamadi. Niye? Cünkü vatandas degerli, istihbaharat daha gücleniyor ki tekrar saldiri olmasin.

Ya anlamiyorum, aman hükümetimize zeval gelmesin diyenler hicmi korkmuyorsunuz bi gelecek saldiridan sira size gelecegini? Ki ölürken bile sansli olursun, bacaklarini, gözlerini kaybedenler var.

Ne diyecegimi artik bilmiyorum. Insan nasil bu kadar körü körüne baglanir???

Eksi'den

gerçekten nasıl bir suç işledik de hak ettik bu garabeti biz. islamcı teröristin saldırısından mağdur olabilen islamcı siyaseti nasıl üretebildi bu toplum.

"zamanlamaya dikkat
türkiye
dış politikada atak yaptı
vuruldu
şu kesin
ingiliz kudurdu ve vurdu!"

yazmış bir diğeri. pkk'nın yaptığına kanaat getirip kürtleri suçlayan var. amerika, israil, ingiltere, rusya gibi ihtimallerin hepsi sıralanmış. chp, hdp ve genel olarak bütün muhalefeti fail ilan edenleri de gördük.

peki kim suçsuz bilin bakalım? onlar, evet. suriye'yi devrim yapacağız ayağına terör yuvası haline getirenler. dünya lideri olacağız gerzekliğiyle bütün dünya ile kavga edenler. askerinden, polisine, istihbaratından bütün devlet organlarına sahip olmalarına rağmen güvenliği sağlayamayanlar.

onlar suçsuz... herkes suçlu, onlar suçsuz... çıldırmamak, kafayı yememek işten bile değil. nasıl tahammül edilir bu ahlaksızlığa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…