İstanbul Atatürk Havaalanında Büyük Patlama

Havalimanında çalışıyorum her gün donumuza kadar aranıyoruz. Telefonlarımız kontrol ediliyor telefon mu başka bişey mi diye. Çantalarımızı didikliyolar metrelerce kuyruk bekliyoruz. Yolcu girişlerinde bile bu kadar arama yapılmıyor. Hele ufacık bir olay olsun çıldırtıyolardı bizi aramalarda. Bugün didiklemeyi bırakmışlar. Baktılar patlatan her yürlü patlatıyo heralde diye.

Kendi dilinize bakin siz. Boyle axiya bile pis siyasetinizi alet ediyorsunuz. Erdogan kadar kafaniza tas dussun

haklısın edoğana niye laf söyleyelim ,ülkenin başında 15 senedir kendisi yok,politika onun elinde değil.
herkesle kavga edip ülkeyi kaosa kendi ve ekibi sürüklemedi, belki de bütün bu olaylar kedinin suçudur.
pis siyaset yapan bir parti ve yandaşları olarak lütfen az düşünün sizin yüzünüzden , inadınız tutturmanız bu adama bu kadar gaz verip kendini peygamber seviyesinde görmesine sebep olmanız yüzünden bu haldeyiz.
Kime kızalım oradaki polise mi , onun suçu mu ?
size patladım ama hala savunan sizin gibi tüm arkadaşlara bu sitemim.
bırakın artık erdoğanı onu bunu .Ben savunurken bir şeyleri vatanımdan bahsediyorum hiç bir politikacıdan bahsetmiyorum çünkü insanlar geçicidir önemli olan benim vatanımdır.

Türkiye de şu var 3 cinayet işle seri katil ilan edil herkes seni arasın zorda olsa bulun birkaç kişiyi yönet onlarca kişinin canını al asla bulunama ya da af yasasından yararlan ya da yargılanama beslen hapiste

kardeşimde orada çalışıyor.
haber alana kadar öldüm.Sesini duyunca sevindim ama o mutlu değil.
nasıl atlatacak bu görüntüleri,yaşananları bilmiyorum.
hala aptal politika , siyaset derdinde olanlar bir defa bu alanın sansürsüz fotoğrafını görse susar mı acaba ?

artık söyleyecek bir kelime bulamıyorum cidden .
yapanların , destekleyenlerin , sadece kınamakla yetinenlerin Allah bin belasını versin.
kardeşim uluderede görev yapıyor. oraya ilk gttiğinde anlatıyordu adamlar sandık sandık silah taşıyor, görüyoruz, müdahale etmeyin diyorlar demişti. zaten sonra şehit haberleri gelmeye başlamıştı. Ülkeyi bu duruma getirenler kim ? Hükümeti suçlamayımda ne yapayım ? aaa adam çok güzel kınadı , lanet okudu aferin deyip susayım mı ?
hadi ben suçlamayım yine , burda hala savunanlar var neyi savunuyorsunuz Allah aşkına ..
bunlar neden başımıza gelmiş 400 miletvekili için, adam kendi söylüyor bunu. neyse ne desem boş zaten . ben yine saçımı başımı yolucam şimdi.

korkuyoruz kalabalığa giremiyoruz her an bir şey olacak diye. tenha yerlere gidemiyoruz gece dışarı çıkamıyoruz tacize uğrayacağız diye..kimse böyle yaşamayı haketmiyor.

Aaah ama öyle deme canim. Artik yag kuyruklari yok, yollarimiz ve avmlerimiz var. Hatta ak sarayimiz var. Sarayin sayesinde yurt disindaki itibarimiz o kadar yülseldi ki. Maalesef sadece kiniyabiliyoruz, terör her yerde var...

ABD dün vatandaşları uyarmış Türkiye ye yolculuklarında dikkatlı olun diye uyarmış
bizimkiler güvenlik tafiyeti yok diyor

ne yazsam, ne kadar yazsam icim sogumuyor.. utanmadan "ama belcika'da da saldiri olmustu yeaaaa" diyerek orayi emsal gosteren, guvenlik zaafinin olmadigini soyleyen yalaka iktidar savunuculari var hala. bir de akp hukumetini elestirme diyorlar. kusura bakmayin ama essek gibi dinleyeceksiniz bu elestirileri. bu ulkede guvenligi saglamak kemal kilicdaroglu ya da devlet bahceli'nin gorevi degil mi? onlari elestirmemiz lazim tabi..

basimiza gelen butun musibetlerin sebebi sizlersiniz. istikrar diyordunuz ya, alin size istikrar. her gun bomba patliyor. hala teroru lanetleyip yuzsuz yuzsuz koltuklarinda oturmaya devam ediyorlar. Havaalani temizlik gorevlisi istifa edecek ya onu bekliyorlar herhalde...

Sözün bittiği yeri bile geçtik çoktan.. Ama yok değişen birşey yok.
Lanet okumaktan başka bişey gelmiyo ya elimizden, o deli ediyor insanı

Birde tek dedikleri basörtusu basörtusu
İfrit ediyolar beni çileden çikiyorum
Ulan sanki basortululerin basortusunu diger hukumetler kafasindan cekio cikariyolardi sanki oncedende
Bunlar geldi rahat ettiler sanki.

Ayy bukadar yobazlik olamaz ya.

Youtube' a girebileniniz var mı? Eşiminki de girmiyor. Görüntüleri izleyemiyorum. Youtube' yi de engellemiş olamazlar ya?

Youtube' a girebileniniz var mı? Eşiminki de girmiyor. Görüntüleri izleyemiyorum. Youtube' yi de engellemiş olamazlar ya?
Nette agirlastirma var.
Videolari zaten izlemek cok zor.
Bizim guvenlik önlemimiz de boyle
Gormeyince yokmus gibi oluyo ya

ülkemizde fırsatcı dolu zaten yeterince zenginler taksiciler ordan vracakları yere gideceklerden 100 tl almış ve hiçbir türk vatandaşını almamış oteller fiyatları arttırmış ...yazıklar olsun

Kendi dilinize bakin siz. Boyle axiya bile pis siyasetinizi alet ediyorsunuz. Erdogan kadar kafaniza tas dussun

Olay siyasi, sizin gibi takım tutar gibi lider tutanlar yüzünden öldü bu insanlar, millete beddua edeceğine savunduğun adamlara hesap sor vatandaş olarak, son 1 yılda tırmanan terörün sorumlusu biz değiliz onlar, acının müsebbibi şu an ki yöneticiler, başınıza taş düşsün diyerek bunu örtemezsiniz, bu insanların can güvenliğinden, yaşam hakkından devlet %100 sorumlu arkadaş, insanların canı yanmış bir tutturmuşsunuz erdoğan erdoğan , akli melekeleri yerinde biriyseniz olan olayı sorgulamanız gerekir hepsi bu. Sadece şahısların değil tüm yöneticilerin, görevlilerin, devlet politikasının ortak hatasıdır bu olay

Ülkenin içine resmen ettiniz,buyurun gurur duyun şimdi..
Ölenlerin vebalini nasıl ödeyeceksiniz oturduğunuz yerden...
Olsun basortuyle her yere girebiliyolar onlar.
Yollar yaptilar.
Onlara bise olmadı ya zaten.
Zati muhteremin kutsal gucude onlari koruyo olabilir ama.
Bunu diyen cikar simdi ben bayilirim artik.

Bu kadar canımız gittikten sonra her an ölüm korkusuyla yaşadıktan sonra, bu ülke terör kaosuna sürüklenirken ben bu devletin yaptığı yolunu köprüsünü alsın başına çalsın. Bir devlet halkını can güvenliğini sağlayamıyorsa neden var? kendilerine yüzlerce koruma tahsis ederken koskoca havalimanına taksiyle üzeri bomba yüklü adamlar giriyor. Ama tabii bizm sarayımız var yaa itibarımız arttı dimi.

Cumhuriyete Atatürk'e laf diyenler her yerden izini silmeye çalışanlar, yaotıkları köprülere bile padişahların adını koyanlar siz var ya Atamızın ve komutanların aldığı nefes olamazsınız. Nerede yedi düvele o şartlarla meydan okuyan, denize döken, ülkeyi yoktan var eden, peşkeş çekmekten kurtaran o insanlar, nerede bir doğuyu temizleyemeyen bunlar. Aman din elimizden gidecek aman başörtüsü serbest başka bir şey bilmiyorsınuz dimi.

Bu ülkede Akp yokken zaten kimse oruç tutup namaz kılamıyordu. Yaa adam isterse dinsiz olsun ama adam gib devlet olsun başımızda ya hala neyi savunuyorsunuz aklıyorsunuz. Bu bombalar neden mecliste patlamıyor neden bir milletvekili çocuğu bakan çocuğuna bu saldırılar isabet etmiyor acaba. Ama devlet şaşaalı iftar davetleri vermekle, halkının kaç çocuk yapacağıyla, kürtajıyla, kızlı erkekli yaşamasıyla kafayı bozsun daha. Bunu yapanlar kadar buna göz yumanlarda benim gözümde en az onlar kadar suçlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…