- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Kendi dilinize bakin siz. Boyle axiya bile pis siyasetinizi alet ediyorsunuz. Erdogan kadar kafaniza tas dussun
Havalimanında çalışıyorum her gün donumuza kadar aranıyoruz. Telefonlarımız kontrol ediliyor telefon mu başka bişey mi diye. Çantalarımızı didikliyolar metrelerce kuyruk bekliyoruz. Yolcu girişlerinde bile bu kadar arama yapılmıyor. Hele ufacık bir olay olsun çıldırtıyolardı bizi aramalarda. Bugün didiklemeyi bırakmışlar. Baktılar patlatan her yürlü patlatıyo heralde diye.
artık söyleyecek bir kelime bulamıyorum cidden .
yapanların , destekleyenlerin , sadece kınamakla yetinenlerin Allah bin belasını versin.
kardeşim uluderede görev yapıyor. oraya ilk gttiğinde anlatıyordu adamlar sandık sandık silah taşıyor, görüyoruz, müdahale etmeyin diyorlar demişti. zaten sonra şehit haberleri gelmeye başlamıştı. Ülkeyi bu duruma getirenler kim ? Hükümeti suçlamayımda ne yapayım ? aaa adam çok güzel kınadı , lanet okudu aferin deyip susayım mı ?
hadi ben suçlamayım yine , burda hala savunanlar var neyi savunuyorsunuz Allah aşkına ..
bunlar neden başımıza gelmiş 400 miletvekili için, adam kendi söylüyor bunu. neyse ne desem boş zaten . ben yine saçımı başımı yolucam şimdi.
korkuyoruz kalabalığa giremiyoruz her an bir şey olacak diye. tenha yerlere gidemiyoruz gece dışarı çıkamıyoruz tacize uğrayacağız diye..kimse böyle yaşamayı haketmiyor.
Birde tek dedikleri basörtusu basörtusune yazsam, ne kadar yazsam icim sogumuyor.. utanmadan "ama belcika'da da saldiri olmustu yeaaaa" diyerek orayi emsal gosteren, guvenlik zaafinin olmadigini soyleyen yalaka iktidar savunuculari var hala. bir de akp hukumetini elestirme diyorlar. kusura bakmayin ama essek gibi dinleyeceksiniz bu elestirileri. bu ulkede guvenligi saglamak kemal kilicdaroglu ya da devlet bahceli'nin gorevi degil mi? onlari elestirmemiz lazim tabi..
basimiza gelen butun musibetlerin sebebi sizlersiniz. istikrar diyordunuz ya, alin size istikrar. her gun bomba patliyor. hala teroru lanetleyip yuzsuz yuzsuz koltuklarinda oturmaya devam ediyorlar. Havaalani temizlik gorevlisi istifa edecek ya onu bekliyorlar herhalde...
Nette agirlastirma var.Youtube' a girebileniniz var mı? Eşiminki de girmiyor. Görüntüleri izleyemiyorum. Youtube' yi de engellemiş olamazlar ya?
Kendi dilinize bakin siz. Boyle axiya bile pis siyasetinizi alet ediyorsunuz. Erdogan kadar kafaniza tas dussun
Olsun basortuyle her yere girebiliyolar onlar.Ülkenin içine resmen ettiniz,buyurun gurur duyun şimdi..
Ölenlerin vebalini nasıl ödeyeceksiniz oturduğunuz yerden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?