• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Atatürk Havaalanında Büyük Patlama

Evet guvenlik acigidir.
Güvenlik açığı / güvenlik zafiyeti bu olamaz. Değil zaten.
Bilipte susmak ne zamandan beri açık sayılır oldu?
"Sen yap pampa ben bakmıyorum" demektir.
Sınırları sonuna kadar açıp, her yerde olduğunu bildiklerini ama müdahale etmedikleri hücre evlerini gözetenlerden bahsediyoruz?
Kendi siyasetine malzeme ettiler bunca insanın canını.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün gece yeğenim o saatlerde uçakla gelecekti. Haberi duyunca aklım çıktı hemen aradım aksi gibi ulaşamadım. Derken ablamı diğer yeğenimi onlarada ulaşamadım. En sonunda evlerini aradım. Hangi hava limanı diye sordum hemen. Eniştem sabiha Gökçen deyince yüreğime su serpildi ağlamaya başladım. Ben haberi söyleyince hepsi tedirgin oldular haliyle. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın ölenlerin ailelerine sabır versin.

İşid üstlenmiş saldırıyı, zaten onların yaptığı çok belli ALLAH belanızı wersin...
Birde Allahu ekber diyerek ateş etmeye başlamış, ALLAH belanızı wericek sizin kansız köpeklerrr :KK34::KK34::KK34:

Yeni Şafak Gazetesi'nin haberine göre, teröristlerin can kaybını artırmak için alçakca bir plana başvurdukları öne sürüldü. İddiaya göre x ray cihazını geçerek içeriye giren bir terörist 'Biraz sonra burada bomba patlayacak' diyerek bağırdı. Yolcuların kapıya doğru akın etmesiyle de kapıda bekleyen teröristler önce kurşun yağdırdı, sonra patlattı.
http://www.hurriyet.com.tr/can-kaybini-arttirmak-icin-hain-plan-40123581

:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Göz göre göre İşid' i kimler besledi ? Tırlar dolusu silahı kim gönderip elleri kanlı teröristlere " bir avuç öfkeli genç " dedi. Kim yaptıysa bunu yapanı da kim desteklediyse dilerim onlar da bir gün bu teröre maruz kalır.

Göz göre göre İşid' i kimler besledi ? Tırlar dolusu silahı kim gönderip elleri kanlı teröristlere " bir avuç öfkeli genç " dedi. Kim yaptıysa bunu yapanı da kim desteklediyse dilerim onlar da bir gün bu teröre maruz kalır.

Bakalim simdi can dündar'a bir hain desinler hele. Bu sitede bile "nolmus, ister silah, istee salata sebze yollarlar, devlet sirri bla bla" diyenler vardi.

Aha iste o silah satislari neye yaradigini görüyoruz! Onca insanin kani ellerinde! Türizmden gecinen halkin fakirligi ellerinde! Yeter be!

Yapan, yaptıran, destekleyen, sempati duyan, görmemezlikten gelen, savsaklayan, cezalandırmayan, tedbiri es geçen, ortalıkta gezinmelerine , var olmalarına göz yuman, dinimi alet eden herkesi Allah kahretsin, can veremesinler hesap vermeden....
Bu örgütlerin arkasında büyük işler dönüyor, hepsini bilme şansımız yok o yüzden topluca yaradana havale ediyorum, çok içim acıyor, bu kaçıncı içim taştı artık, bir de bu puştlara sevk edilen silahlar var ya kalbimi söküyor bu mesele, benim vergilerimi, helal ekmeğimi bu i...nelere peşkeş çektiler, Rabbim dirhem dirhem çıkarsın iliklerinden

görüntüleri yeni izliyorum.nasıl bi acı.rabbim rahmet eylesin ölenlere.sonumuz hayrolsun.

Bu saldırıyı yapanlar daeş miş medrese eğitimi görüp cihat diye bağıran manyaklar , epey çok var bu gençlerden , afganistan, ırak,pakistan bunlar nasıl yok olacak ,

Eksiden

tayyip'in olayla ilgili sabah'ta bahsedilen aciklamasinda soyle bir kisim mevcut:

"mübarek ramazan ayında meydana gelen bu saldırı, terörün, inanç dahil hiçbir değer gözetmeksizin, kurbanları arasında ayrım yapmaksızın hareket ettiğini göstermiştir. bu saldırı, terör örgütlerinin, masum sivilleri hedef alan karanlık yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur."

objektif olmaya calisiyorum, politik goruslerimi, ne bileyim gecmisi vs. bi kenara koyup tekrar tekrar aciklamadaki bu kismi okuyorum ama tutulacak bir yer bulamiyorum. mubarek ramazan ayinda inanc gozetmeksizin hareket edilmismis. arkadas, teroristlerden ne bekleniyor acaba, ayirim yaptiktan sonra mi katliam yapmalari? inancsiz olanlar katlediklerinde sorun olmayacak mi, nedir yani?

cik de ki, "maalesef bu teror saldirisini ongoremedik ve onleyemedik, ama nerede ne eksigimiz varsa hepsini duzeltecegiz, vatandaslarimizin kani yerde kalmayacak, tek tek sorumlulardan hesap soracagiz." ama nerede...

Harbiden ya, teroristi güya ne saniyordu tayyip? Gerci onlar icin onurlu diyen insandan ancak böyle aciklama gelir... :KK14:

Bu arada güvenlik farketmis ama geç farketmis polis vurmuş canlı bombayı oda olurken pimi çekmiş o. Pu cocugu
güvenlik farkettiyse alarm vermesi lazimdi.. uyumuş herade.. güvenlikçi AMA BİZ ARTIK GÜVENLİKÇİLERE GÜVENEMİYORUZ GÜVEN kelimesini kaybetti artık:(
heryere patlama.. yakinda bi yere patlama çikar. o yüzden kalabalık ortama girmeye bile korkuyorumm... :(
terör yeter artıkk!!!
insanlar ölmesin:(

Eksiden

tayyip'in olayla ilgili sabah'ta bahsedilen aciklamasinda soyle bir kisim mevcut:

"mübarek ramazan ayında meydana gelen bu saldırı, terörün, inanç dahil hiçbir değer gözetmeksizin, kurbanları arasında ayrım yapmaksızın hareket ettiğini göstermiştir. bu saldırı, terör örgütlerinin, masum sivilleri hedef alan karanlık yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur."

objektif olmaya calisiyorum, politik goruslerimi, ne bileyim gecmisi vs. bi kenara koyup tekrar tekrar aciklamadaki bu kismi okuyorum ama tutulacak bir yer bulamiyorum. mubarek ramazan ayinda inanc gozetmeksizin hareket edilmismis. arkadas, teroristlerden ne bekleniyor acaba, ayirim yaptiktan sonra mi katliam yapmalari? inancsiz olanlar katlediklerinde sorun olmayacak mi, nedir yani?

cik de ki, "maalesef bu teror saldirisini ongoremedik ve onleyemedik, ama nerede ne eksigimiz varsa hepsini duzeltecegiz, vatandaslarimizin kani yerde kalmayacak, tek tek sorumlulardan hesap soracagiz." ama nerede...

Harbiden ya, teroristi güya ne saniyordu tayyip? Gerci onlar icin onurlu diyen insandan ancak böyle aciklama gelir... :KK14:

Tamam işte adam doğru konuşuyor, ayırt ederek öldürmeleri lazımdı. Hedef masum insanlar, niye gidip kendilerini öldürüyor ki gerizekalılar?

yeni turkiye ha? yeni turkiyeniz sizin olsun.. her gun dibe vuruyoruz, her alanda. ekonomik, diplomatik... insanlarin can guvenligi yok. normal bir gunde hicbirimizin can guvenligi yok. sonra da bu insanlara "sehit" diyorlar. milletin vicdani rahatlasin diye... ne sehidi ya? savasa mi gidiyordu bu insanlar? bir yerden bir yere yolculuk yapmak icin oradalardi.

Eserinle gurur duy AKP secmeni.. dua et, vicdanini rahatlat, yarin da acun'lu survivor izle, biseyin kalmaz.

Kafayı paralellerle bozduk çünkü bırak bombalar patlasın. Sen ordan burdan cemaatçi cımbızla onu bunu itele ama sakın canlı bombaları görme. Allahım sabır versin önce ölenlerin ailesine sonra milletçe bize.
düne kadar çok iyilerdi kimle kötülerse o kötü
dediğin gibi ona varana kadar ne dertlerimiz var .

Güvenlik açığı varmış
Aşkolsun arkadaşlar hemen tedbir almadılar mı
Tüm sosyal medya girişleri her zaman ki gibi kısıtlandı
İşte en büyük tedbir bu
sosyal medya erişim kısıtlanır,kınım kınım kınanır suçlular aranır devamında başkanlık muhabbetleri gündeme gelir.süreç bu

yarin birgun ataturk havaalaninin konumunun stratejik olarak yanlis oldugu, bu yuzden ucuncu havaalaninin yapiminin ne kadar dogru bir tespit oldugunu aciklayacak bir yandas cikacak ve biz buna hic sasirmayacagiz. Olmusler uzerinden rant ve siyaset bunlarin en iyi yaptigi is cunku.

Back