İstanbul Atatürk Havaalanında Büyük Patlama

parkon

bence bitti
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
14.782
11.183
823
İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar terminalinde şiddetli patlama ve silah sesleri duyuldu. 2 patlamanın olduğu gelen bilgiler arasında. Patlamalar sonrası yaralılar olduğu belirtiliyor. Havalimanına 20 civarında ambulans geldiği bilgiler arasında. Görgü tanıkları, çok büyük bir patlama olduğunu söyledi.
Ayrıntılar geliyor...

Mynet
http://www.mynet.com/haber/guncel/ataturk-havalimaninda-patlama-ve-silah-sesleri-2516521-1

Havalimanında nasıl patlama olabiliyor?

offfff rabbim saklasın, inşallah terör saldırısı değildir çok üzüldüm.

AK47 deniyor, minimum 15 ölü varmış twitter' da kopan kol ve bacaklardan söz ediliyor. İki gündür içimdeki sıkıntıyı anlatamam nefret ediyorum sürekli haklı çıkmaktan. Ve nefret ediyorum ülkemin içinde bulunduğu "İSTİKRAR" dan !!!

AK47 ne vive?

Oha el bombası diyorlar nasıl girmiş ki o kadar güvenlik önlemi varken
benim zippomu sokmadilar adamlar bomba sokuyor

Bu sabah beşte uçağım vardı. Erkene almış olsaydim ben ve ailem de orada olacaktim ve belki... Korkuyorum. Nasıl gideceğim ki şimdi, korkudan evden cikamam.

Ya bu yaz Türkiyeye gidiyoruz ve esime diyordum korkuyorum bisey olur diye. Tam tatiller basladi. Kim bilir ne kadar cok kisi aile ziyarete icin ordaydi

Ya bu nasil bir psikoloji, niye insanlari öldürmek istersin? Ailelere sabir dilerim. Umarim bu sefer dis hatalar oldugu icin hükümet kinamaktan daha fazlasini yapar. Kacinci bu artik yaa? Yeter be yeteeeer!!

Şuan haber kanalları 10 kişi hayatını kaybettiğini söylüyor..

Bizde pazar gunu hava alaninda olacagiz. Bebegim esim ve ben.

Off yarabbim tedirgin olmamak elde degil.

Allah hepsinin cezasını versin isise kimlerin nasıl yardım yaptığını dünya biliyor bizimkiler gözlerini kapasa da patlatılmadan öldürülürsek şükredecek kıvama geliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…