- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
Artık eskiden sanmayacagim pek cok sey kötü bir şaka gibi, kabus gibi, alay edercesine gerçekleştiği için her şeye ihtimal verecek hale geldim. Umarım planları engellenir bir şekilde, herkesten uzak bir yerde yanlışlıkla kendilerini patlatıp geberip giderler.Sabiha Gökçen sanmıyorum, Atatürk'ün hemen üstüne yapamazlar diken üstündedir şimdi herkes orada. Kadıköy, Cadde gibi kalabalık yerlerde yapabilirler
O zaman o eğitimi gormus olan sen adam akıllı çık İslami anlat .bazı insanlara şirin gozukucem diye ortada dolanma
Sadece o da değil ki simon, dünden beri yasalara aykırı bir sürü yorum yapılıyor.Polemiklerden kötü üsluptan sıkıldım cidden
Keske biraz daha saygili bi sekilde konusulsa
Yorum yazasim bile gelmiyor artik buraya
Sadece o da değil ki simon, dünden beri yasalara aykırı bir sürü yorum yapılıyor.
Bir yorum btk'ya taşındı, ama o kadar çok sayıp sövmeye odaklanmışlar ki btk'ya taşınan mesajın sebep yazılarak silindiğini dahi fark edemediler, dertsiz başlarına dert açacaklar.
Sövmek isteyen evinde kendi kendine sövsün ama burada kurallar ve yasalara aykırı yazmasınlar artık.
Yeniden hoşgeldin aramıza.Kendilerini kaptiriyolar ışte mune ne yaptiklarinin farkinda degiller maalesef
Sonuc olarak ta siz ugrasiyorsunuz
Halbuki satasmadan herkes kendi dusuncesini belirtse sorun cikmaz
Herkesi ayni dusunmeye zorlayamayiz sonucta
Hakaret ederek te kimseye dusuncemizi kabul ettiremeyiz
Guzelce derdimizi anlatsak belli konularda uzlasabiliriz en azindan
Bu polemikler yuzunden bu forumdan uzaklasmistim 1 yıldır dun tekrar doneyim dedim ama yok yine ayni
Hep karsilikli sataşma
Yeter artik cidden
Uzlasmak istemeyenler birbirlerini alintilamasin madem gormezden gelsin
Yeniden hoşgeldin aramıza.
Uzlaşmazlar, uzlaşmasınlarda zaten çünkü artık hepsinin belli siyasi görüşü de düşünceleri de, birbirlerini tahammülleri yok, ben çok yazdım buralarda ama yok olmuyor.
Yetmedi sırf bu bölüme has yasalara aykırı halleri sabit konu yaptık, site kurallarını pas geçen yasalara baksın da az biraz kendini frenlesin diye ama o da olmuyor, kendilerini yakacaklar yakarken siteyi de al aşağı edecekler, tek bölüm burası ya, diğer bölümler kimin umurunda.
Kusura bakma seninde başını ağrıttım, olan patlamaya ölenlere mi yanalım, buradaki arkadaşların hallerine mi üzülelim şaşırdım doğrusu.
btk nedir?Sadece o da değil ki simon, dünden beri yasalara aykırı bir sürü yorum yapılıyor.
Bir yorum btk'ya taşındı, ama o kadar çok sayıp sövmeye odaklanmışlar ki btk'ya taşınan mesajın sebep yazılarak silindiğini dahi fark edemediler, dertsiz başlarına dert açacaklar.
Sövmek isteyen evinde kendi kendine sövsün ama burada kurallar ve yasalara aykırı yazmasınlar artık.
bilgi teknolojileri iletisim kurumuymusbtk nedir?
hımmmm ilginç..birde BİZlerin ibadetlerini sorguluyordun.neyse........Haaaaa bide amel yönünden sıfır bir kulum.bir orucum var Rabbim katında kabul eder inşallah .amma biri leri saçma sapan olayları Islama ,dinime ,mal ederse tepesinde biterim .
Bu topikte hakaret, aşağılama, polemik vb kural ihlalleri 2 haftadan başlıyor haberiniz ola, sabah beri giden arkadaşlarınızı 14 Temmuz'a kadar beklemeyin hiç, yazanlar yasa ve site kurallarını hiçe sayarak yazacaksa 2 haftayı gözden çıkarsın.
Sonuna kadar katılıyorum hem azmettirenin cezası her zaman daha fazla olur ya office bin cezası yarıya insin yada azmettirenin 2 katına çıksınMune iyi hal indirimi yapamazmısın :) tahrik var sonuçta office olmadan sitenin tadı pek olmuyor ya.
dün TV bir tartışma programında kimdi bilmiyorum, şey dedi
"İŞİD diğer ülkelerde yaptığı eylemleri hemen üstleniyor, ama TR de yaptığı iddia edilen hiç bir eylemi bu güne kadar üstlenmedi. Bunun sebebi bulunabilirse bazı şeyler anlaşılabilir"
çok enteresan geldi bana da, bir terör saldırısının üstlenilmesi onu terör saldırısı yapmaz mı, bir ideolojiyi yaymak veya savunmak için yapılıyorsa bunun duyurulması gerekir. Ama biz TR de hep iddia edildi şeklinde haberleri okuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?