- 26 Mayıs 2016
- 73
- 126
- 8
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Patlayalim cıtımız cıkmasın tamam oldu.
Padisahımmm cok yasa! Mı diyelim
(Bak alıntı yapmadım)
Yakinda kazandıkları oy ile ikdira geldiklerinden beri verilen sehit sayisi birbiriyle yarışır!!Her gun patlayalim her gun canlar gitsin aman biz citimizi cikartmayalim. Sanki devlet safi onlarin da biz kim oluyoruz da cit cikariyoruz. Cani yanmayan bilmez tabi bu aciyi yasamayan bilmez, anlamaz ben aslinda cok gormuyorum. Allahim yasatmasin Allahim bildirmesin de kimseye. Diyorlar ki boyle zamanda siyaset olmaz diyorlar ki tek yurek tek can olunur? Boyle zamanda siyaset olmaz da ne zaman olur peki? Benim %50 lim diye bas bas bagiran bir hukumetin boldugu bu milleti kac aci birlestirebilir ki bir daha. Daha hala hukumete citimiz cikmasin mi? Keske benim yuzde ellim dedigi zaman gururlanacaginiza citinizi cikartip siz kim oluyorsunuzda bu milleti bir birinde nayiriyorsunuz diyebilseydiniz bu isler buralara hic varmayacakti. Hukumetin her yaptigina alkis tutuna kadar dur bakalim burda yanlissin diyebilseydiniz isler bu duruma varmazdi. Tek yurek olalim temennisinde bulunurken bile sizin acinizada inan miyorum diyerek sehitler icin bir tek sizin uzuldugunuzu soyleyerek bile aslinda temenninizden ne kadar uzak bir kafada oldugunuzu gormekte ayrica degset verici. Hadi hepimiz acilarimizi yaristiralim oldu mu? Hepimiz cok uzuluyoruz kahroluyoruz eee yani ne fayda. Duzeltebiliyor muyuz bu olanlari?
alay maliyetinde demisti ben onu yoksa bende aksini dusunmuyorum.Ben demiştim onu da diyen çıkar diye... ne acı ne vahim.. Allah basiretini açsın bunların
Turkiyen en buyuk hava alanlarinin birinde bu kadar. Buyuk bir patlama oluyor biz kime yuklenelim aceba isiti basimiza bela edip altdan gazi verip verip kenara cekilen ABD yemi daha dune kadar ABD kuklaligini yapan yarim akilli siyasetcilerimizemi ha yada esatla zit giden isitdi basimiza saran babam ya ona yuklenelim
Asil sana yaziklar olsun be dun dagdan indirdiginiz bu gun madur dediginiz ortaligi yakip yikiyor. ne yapalim alkismi tutalim sanki dune kadar. ulkede bas ortululer yakiliyordu gibi konusuyorsunLütfen üniversiteye giremeyen başörtülü vatandaşlarımızı içeri sokmayanlara yükleniniz.
Çünkü mağduriyetin azı çoğu olamaz.
Onlar üniversitelere giremediler. Siz neredeydiniz?
Birkaç bin onurlu genç dinlerini savunurken, sizin yolladığınız silahlarla, hastanelerde tedavi ettiğiniz militanlarla, birkaç kişiyi öldürmüş. Ne olmuş yani?
Kenetleniniz. Silahları gönderenler, patlatanları tedavi edenlerle birlik olunuz. Şüphesiz en yüce olan en çok patlatan ile beraberdir.
Yazıklar olsun.
Asil sana yaziklar olsun be dun dagdan indirdiginiz bu gun madur dediginiz ortaligi yakip yikiyor. ne yapalim alkismi tutalim sanki dune kadar. ulkede bas ortululer yakiliyordu gibi konusuyorsun
Lütfen üniversiteye giremeyen başörtülü vatandaşlarımızı içeri sokmayanlara yükleniniz.
Birkaç bin onurlu genç dinlerini savunurken, sizin yolladığınız silahlarla, hastanelerde tedavi ettiğiniz militanlarla, birkaç kişiyi öldürmüş. Ne olmuş yani?
Kenetleniniz. Silahları gönderenler, patlatanları tedavi edenlerle birlik olunuz. Şüphesiz en yüce olan en çok patlatan ile beraberdir.
Yazıklar olsun.
Lütfen üniversiteye giremeyen başörtülü vatandaşlarımızı içeri sokmayanlara yükleniniz.
Yazıklar olsun.
Bu arada ironi yaptığınızı düşünerek cevap yazdım size bugün canımı çok sıkan bir konuya değinmişsinizLütfen üniversiteye giremeyen başörtülü vatandaşlarımızı içeri sokmayanlara yükleniniz.
Yazıklar olsun.