Hangi yasa geçmiş meclistenBugun memleket yangin yeriyken yangindan mal kacirir gibi mecliste yasa tasarısı gecirenleri de unutmayacağız.
Her 33 gunde bir bomba patliyor tabi dunyad her ulkede. Ben artik sokaga adim atamiyorum. Kendimden zaten gectim iki evladımı nasil korurum onun derdindeyim. Yere batsin siyasiler onlarin pislikleri yuzunden bu haldeyiz. Burada devlete degil hükümete laf söylüyorlar. Neden gocunuyorsun? Herkes üzüntüsünü belirtmis zaten. Sabir taştı coktan insnlari yok yere germeHesap elbette hükümetten de sorulacak ama bakin siz ne güzel üzüntünüzü de gayet net belirtmişsiniz ama adeta ölü üzerinden yararlanıp devlete saydırarak değil . Sadece Turkiye değil ki dünya terör tehdidi altında bunu sadece Turkiye de oluyor gibi gösterip ve devletin de işine geliyor tarzda yazmak çok çirkin bisey . Halkını korumak devletin ilk görevi asli görevi ama terör heryerde malesef kimsenin gücü bunu tamamiyle bitirmeye yetmiyor keske yetse
Danistay kanunu. Bir yandan da hukukun icini bosaltiyorlar.Hangi yasa geçmiş meclisten
Yasama yürütme yargıda onların elinde demeki yetmiyorDanistay kanunu. Bir yandan da hukukun icini bosaltiyorlar.
Yazıklar olsun ya .. Bazıları yine başlamış iktidar düşmanlığına.. Ülke yangın yeri derdiniz ney sizin bi kere de tek yürek tek bilek olun ya devlete saldıracağınıza. Hic samimi değilsiniz ölenlere zerre üzüldüğünüzü sanmıyorum . Ölü üzerinden saydırma güdüsü taşıyan nefret küpü gibisiniz. Kurban olduğum Allahım kahrı perişan eylesin terör lanetini ölenlerin ailelerine sabir versin kendilerininde günahlarını affetsin cennetlik etsin inş duyduğumdan beri içim cehennem misali cayır cayır yanıyor ..
Hiç birinizden alıntı yapıp cevap vermeyeceğim çünkü değmiyorsunuz buna. Başka ülkelerde havaalanının içinde patlıyor bomba ülkeden çit çıkmıyor hükümetin sucu diye çünkü bir olmayı biliyorlar . Sizde benden alıntı yapmayın kendi çapınızda ölenler üzerinden yapın iğrenç siyasetinizi.. Derdim siyaset olsa tek tek alıntı yapar çatır çatır konuşurum ama benim derdim giden canlar !!
Birde "sayın" diyo terörist basına.Hiçbir ülkenin cumhurbaşkanı ne için olursa olsun terörist için "onurlu" sıfatını kullanmıyor...terörü ben ama başka ülkelerde de var yaaa deyip normallestiremem....hadi bakalım annenizi babanızı kardeşinizi yakın bir arkadaşınızı kaybedin böyle kolayca ama başka ülkelerde de vaaar diyebilecek misiniz....başka ülkeler beni hiç ilgilendirmez
Yazıklar olsun ya .. Bazıları yine başlamış iktidar düşmanlığına.. Ülke yangın yeri derdiniz ney sizin bi kere de tek yürek tek bilek olun ya devlete saldıracağınıza. Hic samimi değilsiniz ölenlere zerre üzüldüğünüzü sanmıyorum . Ölü üzerinden saydırma güdüsü taşıyan nefret küpü gibisiniz. Kurban olduğum Allahım kahrı perişan eylesin terör lanetini ölenlerin ailelerine sabir versin kendilerininde günahlarını affetsin cennetlik etsin inş duyduğumdan beri içim cehennem misali cayır cayır yanıyor ..
Hayır sanki ülkeyi baskası yönetiyoYahu 36 kisi hayatini kaybetmis "vay efendim hukumete neden laf soyluyorsunuz? " Tamam tek derdiniz akpnize laf gelmemesi ama bunu bu kadar belli etmeyin . Ayip rezillik
Minareyi çalan kılıfını hazırlamış.METİNER KILIÇDAROĞLU’NU HEDEF GÖSTERDİ
AKP İstanbul milletvekili Mehmet Metiner ise Atatürk Havalimanı’ndaki kanlı saldırının sorumlusunu “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olarak” ilan etti. Metiner, Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında yaptığı konuşmanın saldırıyla bağlantılı olduğunu iddia etti.
Ülkenin suyuna bir şeyler karıştırıyorlar bence.METİNER KILIÇDAROĞLU’NU HEDEF GÖSTERDİ
AKP İstanbul milletvekili Mehmet Metiner ise Atatürk Havalimanı’ndaki kanlı saldırının sorumlusunu “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olarak” ilan etti. Metiner, Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında yaptığı konuşmanın saldırıyla bağlantılı olduğunu iddia etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?