İstanbul Atatürk Havaalanında Büyük Patlama

Bir günle hayattayım ama sevinemiyorum. Ordaki aileleri düşündükçe kafayı yicem. Çaresiz bekleyiş, kimlik tespiti, hastane arama, dönütü olmayan telefonlar, koşturmalar, kahrolmalar... Allah'ım ne çok acı var

Her 33 gunde bir bomba patliyor tabi dunyad her ulkede. Ben artik sokaga adim atamiyorum. Kendimden zaten gectim iki evladımı nasil korurum onun derdindeyim. Yere batsin siyasiler onlarin pislikleri yuzunden bu haldeyiz. Burada devlete degil hükümete laf söylüyorlar. Neden gocunuyorsun? Herkes üzüntüsünü belirtmis zaten. Sabir taştı coktan insnlari yok yere germe

Bu ülkede işidcileri Hizbullahçıları kim çıkardı cezaevinden????? Bu ülkeye teröristleri davulla zurnayla kim soktu sınırdan????? Biz bırakın barış sürecini Türkiye ye istifleniyorlar derken bizi kimler barış düşmanı vatan haini bunlar diye itham etti????? Bunların Cevabını ver. Öyle ortaya laf atıp cevap vermiyorum diyemezsin burda insanları düşman diye yaftalayıp kenara çekilemezsin.

Su anda CNN Amerika Istanbul'da bu patlamanin 1 yil icinde genellikle turistlerin bulundugu yerlerde olan ucuncu patlama oldugunu, zaten zarar gormus turizmi bir kere daha baltaladigini soyluyor. Sebep olarak da Turk Hukumetinin Esad'i dusurmek ve onla savasmak icin Turkiye uzerinden Suriyeye gecirdigi teroristlerin sonunda kendi basina da bela oldugunu soyluyor. CNN'in dedigine gore Riyad havaalanindan Hatay havalalanina tasinan ve oradan Suriyeye gecirilen teroristlerin marifeti yani.. Sinirlardan eskisi kadar rahat gecemiyorlarmis artik, ofkeli gencler buna takmis.. Roportajda birbirlerine soruyorlar, Turk hukumeti artik ISID'i ciddiye almaya baslar mi sizce diyerekten..

Hiçbir ülkenin cumhurbaşkanı ne için olursa olsun terörist için "onurlu" sıfatını kullanmıyor...terörü ben ama başka ülkelerde de var yaaa deyip normallestiremem....hadi bakalım annenizi babanızı kardeşinizi yakın bir arkadaşınızı kaybedin böyle kolayca ama başka ülkelerde de vaaar diyebilecek misiniz....başka ülkeler beni hiç ilgilendirmez

Birde "sayın" diyo terörist basına.
Es gecmeyelim.

Sizin de haberi duydugunuz andan itibaren iktidar destekciligini dusundugunuzu varsaymak yanlis midir?

Siyasi erke teslim olmayiniz. Dogrunun ve erdemin hukum surdugu hicbir yerde siyasi erk savunulmaz.

Sizin haberde ilk akliniza gelen sey cok muhim iktidar olmus. Karsit mesajlarda ise once terore karsi/ aksi bildiriler okunuyor.

Kimin silahlariyla halkinizin vuruldugunu biliniz. Bilmiyorsaniz ogreniniz.

Yahu 36 kisi hayatini kaybetmis "vay efendim hukumete neden laf soyluyorsunuz? " Tamam tek derdiniz akpnize laf gelmemesi ama bunu bu kadar belli etmeyin . Ayip rezillik
Hayır sanki ülkeyi baskası yönetiyo
İktidara laf söylemeyelim yeterki carpılırız mazallah.

METİNER KILIÇDAROĞLU’NU HEDEF GÖSTERDİ
AKP İstanbul milletvekili Mehmet Metiner ise Atatürk Havalimanı’ndaki kanlı saldırının sorumlusunu “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olarak” ilan etti. Metiner, Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında yaptığı konuşmanın saldırıyla bağlantılı olduğunu iddia etti.

Her gun patlayalim her gun canlar gitsin aman biz citimizi cikartmayalim. Sanki devlet safi onlarin da biz kim oluyoruz da cit cikariyoruz. Cani yanmayan bilmez tabi bu aciyi yasamayan bilmez, anlamaz ben aslinda cok gormuyorum. Allahim yasatmasin Allahim bildirmesin de kimseye. Diyorlar ki boyle zamanda siyaset olmaz diyorlar ki tek yurek tek can olunur? Boyle zamanda siyaset olmaz da ne zaman olur peki? Benim %50 lim diye bas bas bagiran bir hukumetin boldugu bu milleti kac aci birlestirebilir ki bir daha. Daha hala hukumete citimiz cikmasin mi? Keske benim yuzde ellim dedigi zaman gururlanacaginiza citinizi cikartip siz kim oluyorsunuzda bu milleti bir birinde nayiriyorsunuz diyebilseydiniz bu isler buralara hic varmayacakti. Hukumetin her yaptigina alkis tutuna kadar dur bakalim burda yanlissin diyebilseydiniz isler bu duruma varmazdi. Tek yurek olalim temennisinde bulunurken bile sizin acinizada inan miyorum diyerek sehitler icin bir tek sizin uzuldugunuzu soyleyerek bile aslinda temenninizden ne kadar uzak bir kafada oldugunuzu gormekte ayrica degset verici. Hadi hepimiz acilarimizi yaristiralim oldu mu? Hepimiz cok uzuluyoruz kahroluyoruz eee yani ne fayda. Duzeltebiliyor muyuz bu olanlari?

Minareyi çalan kılıfını hazırlamış.

Ülkenin suyuna bir şeyler karıştırıyorlar bence.
Hepimiz ayrı bir şeyin kafasını yaşıyoruz, kiminde ampul yanıyor kiminde ise patlıyor!
Ama aklıma sadece bir tekerleme geliyor;
Kara kedi nerede, ağaca çıktı.
Ağaç nerede, balta kesti.
Balta nerede, suya düştü.
...
Ve yandı bitti kül olduk!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…