İstanbul Atatürk Havaalanında Büyük Patlama

Binali açıklama yapıyor ; daha doğrusu yapamıyor.
Ölen sayısını söyledi. Yaralıların hastaneye gittiği, c.başkanının söylediklerinin tekrarı, (milletin huzur ve güveninin tesis edildiği döneme denk gelmiş saldırı!!!) bakın bu dramdır iste.

Rezillik yav.
Hirsimdan uyuyamıyorum.

Burada da CNN en az 36 olu dedi. ISID ramazan filan tanimiyor diyor.
Aslinda ISID mesaj veriyor. Senin en guvenlikli sayilan yerini bile istersem savas alanina ceviririm diyor. De ki carsida, pazarda, sehrin her tarafinda istese ne yapmaz.. Aslinda bilse ki bu ulkenin en guvenlikli yeri saraydir. Eminim guvenlik orada ikiye katlanmistir an itibariyle.. Ama tabii dunyanin her tarafinda soylendigi uzre ofkeli genclerle sarayin arasi iyiyse o baska..

Son düzenleme:
Offffff offff daha kaç can böyle gidecek daha kaç ocak sönecek. Allah yakınlarına sabır versin.söylenecek söz bile yok bu acı karşısında dayanamıyorum artık üstü kapatılmaya çalışılan her olayda canlar mı yok olacak yeter artik...

Binali 36 dedi.

Böyle ara ara patlamadan sıkıldık bari ülkeyi tümden yok etseler onlarda kurtulsa bizde.

İşid sadece ramazanda cihat uğruna aldığı can 1700 küsüratılı
Bunlar mı bir grup öfkeli genç erdoğan sorarız sana

Evet, ben de duzeltme yaptim zaten, burasi da 36ya cikti az once.. Zamaninda saldilar hepsini iceri, simdi nasil ayiklayacaklar ben de anlamam..

Yazıklar olsun ya .. Bazıları yine başlamış iktidar düşmanlığına.. Ülke yangın yeri derdiniz ney sizin bi kere de tek yürek tek bilek olun ya devlete saldıracağınıza. Hic samimi değilsiniz ölenlere zerre üzüldüğünüzü sanmıyorum . Ölü üzerinden saydırma güdüsü taşıyan nefret küpü gibisiniz. Kurban olduğum Allahım kahrı perişan eylesin terör lanetini ölenlerin ailelerine sabir versin kendilerininde günahlarını affetsin cennetlik etsin inş duyduğumdan beri içim cehennem misali cayır cayır yanıyor ..

Su an bir video gosteriyor olay yerinden.. Insanlar onde terorist arkalarinda atesederek kosturuyorlar. Cesur bir Turk polisi yetisip vuruyor teroristi, yere dusen teroristin yanina gelip bir el de yakindan ates edip hizla kaciyor, terorist hala canli yerde, bir anda bomba patliyor ve gozgozu gormez oluyor. Artik yerdeki mi patlatiyor, yoksa baskasi mi belli degil..

Derdimiz bu acilara sebep olan, ulkeyi terorist yuvasina cevirenlerin bir an once defolup gitmesi. Yani sorunu kaynagindan yok etmek.. Yoksa bu ulke daha coook yangin yerine doner. Gostere gostere gelmedi mi bu gunler? O zaman da dedik, simdi de ayni yerdeyiz.

Sen bu laflari olu, sehit uzerinden baskanlik hesabi yapanlara soyle. 400 milletvekili verseydik hani, boyle olmazmis ya, onlara.. Sehitler geldikce oylarimiz artiyor deyip gobek atanlara..

Bunun iktidar düşmanlığıyla ne alakası var... Bu bir zafiyettir net... Her gün parça parça ölüyoruz her gün bi yer patlıyor normal mi? Ama pardon polisler ve askerler var onların mesleği bu... Korusunlar işleri ne... Polis eşi olarak kendisi gibi düşünmeyenleri samimiyetsiz bulanlarıda ben hiç samimi bulmuyorum...

Live CNN den izliyorum şu an, bizim kanallar da sahur programları var.
Görüntüler korkunç.

Adam kiniyorum diyip geciyo
Napalım brawooo beee
Yuru beee ne guzel kınadı bee mi? Diyelim.
Üzülmek ne fayda ?
Sonunu getiremedikden sonra.
Cözüm bulsun iktidarınız.

Git siyasetini baska yerde yap

Peki ülke neden yangın yeri?
Cihatçıların iyi bildiği bir limandır atatürk hava limanı diye haber geçmiş cnn uluslararası yayını cihatçı otobanı diye
Hepimiz çok üzüldük ve yarın bizlerin başına gelmeyeceğini kim garanti edebilir

Vicdanım sızlıyor. O kadar üzülüyorum ki. İktidar karsıtısınız demis bir bayan. bilmiyorum kac yaşında belki ablam yaşında.Ben 20 yaşındayım. Hukuk 1. Sinifi bitirdim çok şükür. Hani ankarada da patlama oldu hatırlar mısınız? Orda da gazi hukuktan bir çocuk vefat etti. Rabbim nurlar icinde yatırsın. Vefat etmeseydi o da 1. Sinifi bitirecekti biliyor musunuz?arkadaşımın arkadaşıydı hatta. Şu an bilmiyoruz kim bilir kimler vefat etti. Kac umut sondu kac gelecek bitti. Kac ailenin bayrami ateş oldu. Peki soruyorum size. Kime soracagiz hesabını? Sahi kime soracagiz? Neyin birliginden bahsediyorsunuz? Domino tasi misali olumler bu kadar basitlesip sayin cumhurbaskanimizin aciklamasindan sonra neye sitem edeceğiz? Bu sag sol meselesi degil. Bu sitem bu çağrı bu isyan. Ben bu ulkede her gun korkarak yaşıyorsam okula gitmeye korkuyorsam annem babam isten gelene kadar nefesimi tutuyorsam hic kusura bakmayin ben avazim ciktigi kadar bagiririm. Acı büyük. Dilerim ölümler cogalmaz. Rabbim yaralilara sifa versin. Geride kalan cenaze sahiplerine de dayanma gücü.

Hiç birinizden alıntı yapıp cevap vermeyeceğim çünkü değmiyorsunuz buna. Başka ülkelerde havaalanının içinde patlıyor bomba ülkeden çit çıkmıyor hükümetin sucu diye çünkü bir olmayı biliyorlar . Sizde benden alıntı yapmayın kendi çapınızda ölenler üzerinden yapın iğrenç siyasetinizi.. Derdim siyaset olsa tek tek alıntı yapar çatır çatır konuşurum ama benim derdim giden canlar !!

Hesap elbette hükümetten de sorulacak ama bakin siz ne güzel üzüntünüzü de gayet net belirtmişsiniz ama adeta ölü üzerinden yararlanıp devlete saydırarak değil . Sadece Turkiye değil ki dünya terör tehdidi altında bunu sadece Turkiye de oluyor gibi gösterip ve devletin de işine geliyor tarzda yazmak çok çirkin bisey . Halkını korumak devletin ilk görevi asli görevi ama terör heryerde malesef kimsenin gücü bunu tamamiyle bitirmeye yetmiyor keske yetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…