Senin dediklerine dikkat edip yasadikca "guvenli" yasadiklarini dusunen bir guruh var ama. Buralarda biri diyordu "ulkemiz gayet guvenli, soyle yoldan gecmezsen, su saatte cikmazsan bir sey olmuyor" vs diye. Millet kafayi demis. Bu millet destekliyor her seyi gozu kapali.
Sinirden gülme tuttu, terminalde satıcı bir teyze merakla bir sürü sorular sordu, kendisinden yiyecek birşeyler aldım hala bakıyor, eve dönünce eşime anlattım çünkü kadının meraklı halleri çok dikkatimi çekti, eşim Mune o kadından birşey almamalıydın, aldığını yememeliydin, ne malum belki sana verdiği yiyecekte birşey vardı, sen fenalaştığında yetişin kızım fenalaştı deyip seni bir yere götürmeyeceğini nereden biliyorsun dedi, şaka gibi değil mi ama artık teyzelerden bile korkup senaryo yazmaya başladık.haklısın, iyice psikopat olduk bu gidişle daha da olacağız mune.. az önce eşim bana talimat veriyor, koşan birini görürsen uzaklaş, eldiven varsa elinde aksi tarafa koş, sağa sola dikkat ediyorsa saklanacak bir yer bul diye.. bu şekilde ne kadar akıl sağlığımız yerinde yaşarız bilmiyorum.. tecavüze uğramıyorsak patlama riskimiz var, o da olmuyorsa pisi pisine öldürülebiliriz.. ama en acısı bunu şikayet edecek hiçbir yerimiz yok.. kimse bizim güvenliğimizi falan da düşünmüyor.. işimiz allaha kaldı, tek parça halinde kalırız inşallah. sende yanında biber gazı taşı, tek kalırsan bir elinde çantanda olsun. allah korusun neler duyuyoruz her ihtimale karşı aman aman..
Sinirden gülme tuttu, terminalde satıcı bir teyze merakla bir sürü sorular sordu, kendisinden yiyecek birşeyler aldım hala bakıyor, eve dönünce eşime anlattım çünkü kadının meraklı halleri çok dikkatimi çekti, eşim Mune o kadından birşey almamalıydın, aldığını yememeliydin, ne malum belki sana verdiği yiyecekte birşey vardı, sen fenalaştığında yetişin kızım fenalaştı deyip seni bir yere götürmeyeceğini nereden biliyorsun dedi, şaka gibi değil mi ama artık teyzelerden bile korkup senaryo yazmaya başladık.
Sanırım benimde biber gazı, odun ne bulursam çantama atma vaktim gelmiş
bnm de akrabalarım gelecek istanbulda düğün için alışveriş yapacaklar memlekete gitmek için otobuse binecekler allaha havaleyiz yaniŞu an çok üzgünüm ne diyeceğimi bilmiyorum..
16 Temmuz'da düğünüm var, yurtdışında yaşıyorum ve bu perşembe türkiye'ye geleceğim ama çok korkuyorum..
Güzel ülkemi rabbim korusun
Şehir efsanesi değil aslında, annemin yaşadığı semtte 10 sene kadar önce bir teyze gerçekten bir genç kızı bayıltıp sonrasında bir taksiye attığı gibi götürüyor, kızı bulduklarında sağ değildi maalesef, annemin yakınındaki bir çöp konteynerinde bulundu:) aslında haklı, o teyzelerden bazıları ne yaman çıkıyor.. şehir efsanesi gibi ama çok hikaye duyunca artık iyi niyet bile olsa insan bir geri durma ihtiyacı hissediyor.. evet evet biber gazı şart, bu kadar güvensizlikle yakında millet kendi adaletini de kendi sağlar iyice Meksika gibi oluruz..
biz ölelim zaten...tv 'de haber veren 2kanaldan birinde 5 dkdır,avrupalıların türkiyeye gelme korkusundan bahsedilio. bu ülkede 80 milyon yasıo mu biraz da bizim korkularımızdan bahsedin.
sonumuz istatistik her türlü,teröre su kadar kurban,kadın cinayetine sukadar,tecavüze su kadarbiz ölelim zaten...
hııı 31 ölü 147 yaralı
allah korusun ya az önce videoyu izledim patlama anına ait çok kötü çok fecineyle sınanıyoruz Allahım ben anlamadım hayır böyle arada patlamalarla bizi yavaş yavaş ödürecegıne toplu belamızı ver de kurtulalım bıktım yemınle aldıgımız nefes haram oldu mk memleketınde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?