Doğuma Hazırlık İSTANBUL 2015 OZEL HASTANE DOGUM FİYATLARİ NELER ? Bİ KACİNİ BULDUM DİGERLERİ ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bende kararsizim aslina bakarsan hala:) fiiz hnm acik acik soyluyo herseyi ya ben kordon kani aldiracaktim beni vaz geciren de o oldu cok gerekli olmayan seyleri istemiyor belli ki

Bende kararsizim aslina bakarsan hala:) fiiz hnm acik acik soyluyo herseyi ya ben kordon kani aldiracaktim beni vaz geciren de o oldu cok gerekli olmayan seyleri istemiyor belli ki

Kordon kanı nedir?
Aynen diğer doktorlar 2'li taramadan sonra 3'lü ve 4'lü taramaları da istiyorlar Filiz hanım istemedi bende düşünmüyordum zaten :) Tam benim kafadan o yüzden seviyorum bu huyunu. Gereksiz şekilde para harcatmıyor. Bazı doktorlar mecburi kılıyor fakat mecbur olan şeyler değil çoğu. Bir problem olmadığı sürece tekli testleri yaptırmak yeterli :))

Kordon kani dogum esnasinda alinir ve onumuzdeki 12 yil boyunca anne bebek ve kardeslerinin basina gelebilecek hastaliklarda (kanser dahil) kok hucre tedavisinde kullanilir.
Ama filiz hnm bna boyle bi ihtimal icin bu masrafa girmeme gerek yok artik dalaktan alinan kanlada kok hucre elde ediliyor dedi. Kordon kani onceden tedbir ile aldrdiginda daha uygun bir yontem fakat dogumdan sonra boyle bir durumla karsilasirsan ztn isin maddiyati seni engellemeyecekse gerek yok altarnatifi var dedi bnd suan icin arastrmayi biraktim..

istanbul kucukcekmece rumeli hospital
normal dogum 600 sezeryan 900 tl..
sigortali ozeli bilmiyorum

Öğrendim normal doğum 3bin sezeryan 5bin çok pahalı ya
Acibadem atakent yine iyi, maslak 12 bin fiyat cekiyor. Cokk pahali ya.
Ben florance_ okmeydani na bakacagim birde. Yeni hastane, kurum anlasmamiz varmis. Bilgi edinirsem yazarim ben de yine. Sagol canim

Medicana Çamlıca Hastanesinde neden normal 2500 sezeryan 3500 subeler arasi fark bu kadar fazla mi oluyor ki nasil bi is bu
O da bisey mi,
Maslak acibadem. 12.500
Atakent acibadem. 3.000 TL civari normal dogumlari.

Son düzenleme:
Canim masallah az kalmis doguma, hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun
Karar verdin mi hastane icin?
Bir de okmeydani ozel dedigin hastane hangisi? Sanirim karsida oturuyorsun..

Canim masallah az kalmis doguma, hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun
Karar verdin mi hastane icin?
Bir de okmeydani ozel dedigin hastane hangisi? Sanirim karsida oturuyorsun..

evet az kaldı ama 2 hastane arasında kararsız kaldım medipol mega ya da okmeydanı özel hastanesi olacak,mega da kontrole gittim temiz hastane odaları sancı yerlerini heryeri gezdim içime sindi ama doktorları hakkında pek bilgim yok hazel hanıma gittim bir kez o da güleryüzlü iyi bir doktor ama işinde nasıl başarılı bilmiyorum pek okmeydanı özeldeki doktoru bayadır tanıyoruz ama bilmiyorum bakalım bu hafta kesin karar vericem artık :)

Medicana Çamlıca Hastanesinde neden normal 2500 sezeryan 3500 subeler arasi fark bu kadar fazla mi oluyor ki nasil bi is bu

Semtle alakalı olabilir bilemedimki bende. Beylikdüzü Medicana da 5.000 tl den falan bahsediliyor, orasıda ayrı bi farkk, enteresann yaniii

özel okmeydanı hastanesi osman batur için iyi yorumlar aldım bende ona gitmeyi düşünüyorum

Kesinlikle osman beyi tavsiye ederim en basta cok rahat bi doktor egolari ya da digerleri gibi kasinti bi havasi yok gayet esprili her gittigimde gulumseyerek cikiyorum yanindan dogumu da ozel okmeydaninda karar verdim gittim sanci odasindan normal odalara bebek yikadiklari yerden yeni dogan yogun bakima kadar heryeri gezdim temiz hijyenik ortam ayrica ebeleri orta yasli tecrubeli ve gayet ilgili davrandilar hep kizim yavrum diye yaklastilar sicak samimi bi hastans imkani olan gitsin gorsun derim ben

Merhaba arkadaşlar,
Ben eşimin işi nedeniyle yurtdışında yaşıyorum ancak bu yaz kesin dönüş yapıyoruz, istanbul'u sadece gezmeye gittiğim için pek bilmiyorum.
Ağustos sonu eylül başı gibi İstanbul'a yerleşeceğiz,
Arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz? Bakırköy- Bahçelievler civarında hangi hastaneleri tavsiye edersiniz?
Bazı özel hastanelerin çok fahiş fiyatları olduğunu görüyorum, çok yüksek fiyatlarla doğum yapma lüksüm yok zaten çok anlamsız buluyorum,
Normal doğum istiyorum kısmetse,
Sgk'mız var, hangi hastane ve dr tavsiye edersiniz?
Herkesin evladını sağlıkla kucağına almasını diliyorum

Ben bahcelievlerde medicana hastanesine gidiyorum. Normal dogum ucreti 2700 tl. Bu benim dr ucreti. Diger doktorlar daha uygun diye biliyorum. Ancak doktorum düzgün beyden cok memmunum. Düzgün beye gitmeden once daha uygun fiyatlı baska hastanelere de gittim. Cok sacma seyler söyleyip gebeligimi sonlandirmaktan söz ettiler. Düzgün bey işini ciddiye alan gereksiz ilac tahlil gibi olaylara girneyen bir dr. Öncesinde 2 arkadaşım gebeliginde ona gitti. Ben de referans ile gittim

Teşekkür ederim cevabın için canım, Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Doktorunuz kim acaba muayene ucretleri nasıl peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…