Hep para kazanmak için bunlar ne kadar adi insanlar ya.
Hayırlısı olsun artık. Ben şeker testi konusunda kararsızım daha ona sıra gelmedi doplerrden sonra söyleyecek sanırım Filiz Hanım. Soracağım illa ki gerekirse yaptıracağım.
Bende kararsizim aslina bakarsan hala:) fiiz hnm acik acik soyluyo herseyi ya ben kordon kani aldiracaktim beni vaz geciren de o oldu cok gerekli olmayan seyleri istemiyor belli ki
Kordon kanı nedir?
Aynen diğer doktorlar 2'li taramadan sonra 3'lü ve 4'lü taramaları da istiyorlar Filiz hanım istemedi bende düşünmüyordum zaten :) Tam benim kafadan o yüzden seviyorum bu huyunu. Gereksiz şekilde para harcatmıyor. Bazı doktorlar mecburi kılıyor fakat mecbur olan şeyler değil çoğu. Bir problem olmadığı sürece tekli testleri yaptırmak yeterli :))
Öğrendim normal doğum 3bin sezeryan 5bin çok pahalı yaOgrenirsen bana da yazar misin
Acibadem atakent yine iyi, maslak 12 bin fiyat cekiyor. Cokk pahali ya.Öğrendim normal doğum 3bin sezeryan 5bin çok pahalı ya
Avcılar Medicana Hastanesi;
Normal : 1.000
Sezeryan : 1.500
O da bisey mi,Medicana Çamlıca Hastanesinde neden normal 2500 sezeryan 3500 subeler arasi fark bu kadar fazla mi oluyor ki nasil bi is bu
Canim masallah az kalmis doguma, hayirlisiyla kucagina almak nasip olsunMerhaba doguma 4 ay var ama simdiden arastirmaya basladim acibadem maslak hastanesi sgk olmadan normal dogum 12.650 tl dedi sezaryen olursa 14.250 tl mis kadikoy sifa normal doguma sgk olmadan ki bu iki hastanenin de anlasmasi yok 8 bin kusur sezaryene 10 bin civari dediler normalde de kontrollerimi ve gebe takibimi yaptirdigim okmeydani ozel sgk anlasmali oldugundan normal 650 tl sezaryen 850 tl yapiyo sizin ogrendiginiz fiyatlar nedir ?
Canim masallah az kalmis doguma, hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun
Karar verdin mi hastane icin?
Bir de okmeydani ozel dedigin hastane hangisi? Sanirim karsida oturuyorsun..
Medicana Çamlıca Hastanesinde neden normal 2500 sezeryan 3500 subeler arasi fark bu kadar fazla mi oluyor ki nasil bi is bu
Ben bahcelievlerde medicana hastanesine gidiyorum. Normal dogum ucreti 2700 tl. Bu benim dr ucreti. Diger doktorlar daha uygun diye biliyorum. Ancak doktorum düzgün beyden cok memmunum. Düzgün beye gitmeden once daha uygun fiyatlı baska hastanelere de gittim. Cok sacma seyler söyleyip gebeligimi sonlandirmaktan söz ettiler. Düzgün bey işini ciddiye alan gereksiz ilac tahlil gibi olaylara girneyen bir dr. Öncesinde 2 arkadaşım gebeliginde ona gitti. Ben de referans ile gittimMerhaba arkadaşlar,
Ben eşimin işi nedeniyle yurtdışında yaşıyorum ancak bu yaz kesin dönüş yapıyoruz, istanbul'u sadece gezmeye gittiğim için pek bilmiyorum.
Ağustos sonu eylül başı gibi İstanbul'a yerleşeceğiz,
Arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz? Bakırköy- Bahçelievler civarında hangi hastaneleri tavsiye edersiniz?
Bazı özel hastanelerin çok fahiş fiyatları olduğunu görüyorum, çok yüksek fiyatlarla doğum yapma lüksüm yok zaten çok anlamsız buluyorum,
Normal doğum istiyorum kısmetse,
Sgk'mız var, hangi hastane ve dr tavsiye edersiniz?
Herkesin evladını sağlıkla kucağına almasını diliyorum
Teşekkür ederim cevabın için canım, Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallahBen bahcelievlerde medicana hastanesine gidiyorum. Normal dogum ucreti 2700 tl. Bu benim dr ucreti. Diger doktorlar daha uygun diye biliyorum. Ancak doktorum düzgün beyden cok memmunum. Düzgün beye gitmeden once daha uygun fiyatlı baska hastanelere de gittim. Cok sacma seyler söyleyip gebeligimi sonlandirmaktan söz ettiler. Düzgün bey işini ciddiye alan gereksiz ilac tahlil gibi olaylara girneyen bir dr. Öncesinde 2 arkadaşım gebeliginde ona gitti. Ben de referans ile gittim
Siz oraya mı gidiyorsunuz peki bende oraya gitmeyi dusunuyorumda ?bahçelievler hizmet hastanesi normal 3200 sezaryen 3800 suait oda farkı 500 tl gece başı :) epidural sormadım
Doktorunuz kim acaba muayene ucretleri nasıl peki?Inşallah bende güzel bir şekilde ayrilirim hastaneden. Bende Küçükçekmece den gidiyorum. Sağlık sorunlarım var çoğu doktor Sezeryan onermesine rağmen son kontrollerine göre karar verelim dedi. 2 kez gittim henüz ve memnun kaldım gerçekten. Verdiğin paraya değiyor karşılığını alıyorsun sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?