Avicenna nin yaninda
Tamam doğru benim hastanem fakat normal doğum fiyatını bende sordum 750₺ dendi sigortalı hastalar için. Size 2400₺ demişler çok fazla geldi onun için sordumSezaryan içinde 1500₺ dediler. Bilginiz olsun diye söylemek istedim
Si
Sigortasiz fiyt aldim bu kadar farkediyorsa bende yaptirayim sigorta..
Ne zmn aldiniz fiyati cok mu oldu ki
Benim devam ettiğim hastane şuan için orası gayet memnunum. Çok olmadı geçen ay aldım fiyat. Haftaya gittiğimde sigortasız fiyatlarını da soracağım. Eğer herkese farklı fiyat veriyorlarsa ilginç hakikaten. Birde hastanenin devamlı hastaları için verdiği fiyatlar var onunla ilgili mi bilemedim. Bencede sigorta yaptırın mutlaka çok yüksek fiyatlar almışsınız sigortayla neredeyse yarıya iniyor.
Benim devam ettiğim hastane şuan için orası gayet memnunum. Çok olmadı geçen ay aldım fiyat. Haftaya gittiğimde sigortasız fiyatlarını da soracağım. Eğer herkese farklı fiyat veriyorlarsa ilginç hakikaten. Birde hastanenin devamlı hastaları için verdiği fiyatlar var onunla ilgili mi bilemedim. Bencede sigorta yaptırın mutlaka çok yüksek fiyatlar almışsınız sigortayla neredeyse yarıya iniyor.
Bi
Birde hangi kadn dogumcuya gidiyorsun onu sorayim :)
Ben de filiz hanima gittim ama cok sessiz pek konusmuyor o yuzden dvm etmeyi dusunmuyorum bi yandan da hastane evime yakin die oraya gitmek istiyorum valla ne yapacagim bende bilemedim :)
Bende evlenmeden once maltepedeydim smd atasehirdeyim kucukyali deltada hakan bey var eger dr denemen gerekirse birde onu dene hem sanada yakin kendisi sezeryana sicak bakmiyor ama sezeryanda da onun ustune dr gormedim cevremde kardesimde onda mecburi sezeryan yaptirdi ertesi sabah taburcu oldu hic agri sizi cekmeden. Eren hastanesi bna cok fiyat verdi yoksa dvm ederdim heralde avicenna yi hic istemiyorum gozumde bes para etmez ticari bir kurum orasi.Evet sessiz bir kadın ama çok tatlı güler yüzlü genelde her gittiğimde sorunlarım olduğundan bir dünya soruyla karşısına çıkıyorum beni çok aydınlatıyor sağolsun. Onu bulana kadar çok kişi dolaştım. Şuan memnunum. Ben Maltepe de oturuyorum. Evlenmeden önce Ataşehir tarafında oturuyordum Filiz Hanıma giden yakınlarım da çok olduğu için tavsiye üzerine gittim birde ailem orada olduğu için bildiğim bir mekan yakın değil çok ama şimdilik düşüncelerim oraya devam edeceğim doğumuda eğer ki Filiz hanımla aramda sezaryanla ilgili bir konuşma geçerse değiştirmeyi düşünüyorum son ay bile olsa onun dışında kimseyle bir sorun yaşamadım hastanede memnunum yani
Laboravtuvarla kardeş gibi olduk
Bence devam edin siz ne kadar konuşursanız Filiz Hanımda konuşuyor. Gayet ılımlı birisi bence. Ama tabi siz bilirsiniz
Birde Avicenna hastanesi var orada ama doktorları çok iyi sayılmaz bir kişi dışında. Hastane de pek çetrefilli
Bende evlenmeden once maltepedeydim smd atasehirdeyim kucukyali deltada hakan bey var eger dr denemen gerekirse birde onu dene hem sanada yakin kendisi sezeryana sicak bakmiyor ama sezeryanda da onun ustune dr gormedim cevremde kardesimde onda mecburi sezeryan yaptirdi ertesi sabah taburcu oldu hic agri sizi cekmeden. Eren hastanesi bna cok fiyat verdi yoksa dvm ederdim heralde avicenna yi hic istemiyorum gozumde bes para etmez ticari bir kurum orasi.
Delta'yı da düşünmüştüm ama bir türlü kısmet olmamıştı tavsiye için teşekkürler aklıma kazıdım bunuBize sezaryandan haz etmeyen doktorlar gerek hakikaten
Peki Eren'de muayene ücreti olarak ne kadar ödediniz?
Avicenna için aynı düşüncedeyim daha 1 ay önce bir yakınımı korkutarak sırf para için son anda sezaryana aldılar ve günlerce ağrı çekti kadıncağız.
Canim seninle konusmamiz uzerine bugun esim eren hast gitti habib beyle gorusmus normal dogum 800 sezeryan 1350 demis.
Muayne ucreti 80 oduyordum yada 85 tam emin degilim.
A çok iyi olmuş. Sizin sigortanız mı yok peki o yüzden mi öyle söylemişler.
Evet sigorta yok oyuzden fiyatlari oyle soylemisler esimde simdi pazarliga gidince fiyatlari boyle indirmisler neredeyse sigortali gbi muayne ucretini birtek fazla odemeye devam edecegim ama o kadar da olsun artik :)
Filiz hnma devam ederim artik boylece belki karsilasiriz ztn hemen hemen ayni zamanlarda dogum yapacagiz :))
Nisanin son haftasi gitmistim ama oraya devam etmeyebilirim diye randevu almadim seker yuklemesi yaptirmadim onu yaptirmaya gidicem simdi. Sizin ne zaman randevu tarihi
24. Haftadan itibaren yapiliyormus seker testi ben 1 aydir gozukmedigim icin 24. 25. Hafta gbi giderim diye dusunuyorum
Dobleride en son gittigimde cektirdim erken cektirmisim avicenna da cektrdim iste musteri kacmasin diye gel cekelim dediler cekildikten sonra bebegin haftasi orada net cikinca erken oldugunu anladim
filiz hanima gittim ordan cikip sinirle filiz hanim da erken cektirmissin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?