• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık İSTANBUL 2015 OZEL HASTANE DOGUM FİYATLARİ NELER ? Bİ KACİNİ BULDUM DİGERLERİ ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba
Duzgun beyi cok duydum sizde memnunsunuz herhalde değil
Düzgün beydembeyden kesinlikle cok memmunum. Ben de referans ile gitmisttim. Düzgün beye gitmeden once baska doktorlara da gitmistim ama cok sikinti yasamistim. Duzgun bey donanimli bilgili bir doktor oldugu icin tercih sebebimiz oldu

kızlar esenler medipol sum hastanesinde sgklı normal doğum 600 sezaryen 830 tl y miş sgk lı olanlar hiç bir şekilde muayene ücreti ödemiyorr

istanbul beylikduzu medilife Sgkli 1350 Tl normal 1750 tl sezeryan

Istanbul kucukcekmece Rumeli hospital Sgkli Normal dogum 600 Tl
Sezeryan 800 Tlimiş ;)

İstanbul anadolu yakası için 22.04.2015 de aldığım fiyatlar

Küçüktalı delta hospitol normal doğum 1 gece yatış 1.050
Sezeryan 1600 2 gece yatış + tahliller
Erdem hastanesi normal doğumu hatırlamıyorum
Sezeryan herşey dahil (anne ve bebegın ilk muayme ve tahliller) 2000 tl
Eren hastanesi normal doğum 2400 tl
Sezeryan 2650 tl hersey dahil (bu hastanede pazarlık yapılıyor)
Medicalpark göztepe sezeryan 5000 tl yi buluyor
Benim araştırdıklarım ve hatırladıklarım bunlar ..

bağcılar medipolle koşuyolu medipol arasında bu kadar fiyat farkı olmasını anlayamadım o_O 1000 lira oynuyor fiyat

İstanbul anadolu yakası için 22.04.2015 de aldığım fiyatlar

Küçüktalı delta hospitol normal doğum 1 gece yatış 1.050
Sezeryan 1600 2 gece yatış + tahliller
Erdem hastanesi normal doğumu hatırlamıyorum
Sezeryan herşey dahil (anne ve bebegın ilk muayme ve tahliller) 2000 tl
Eren hastanesi normal doğum 2400 tl
Sezeryan 2650 tl hersey dahil (bu hastanede pazarlık yapılıyor)
Medicalpark göztepe sezeryan 5000 tl yi buluyor
Benim araştırdıklarım ve hatırladıklarım bunlar ..

Merhaba, bahsettiğiniz Eren hastanesi Ataşehir/Acıbadem üniversitesinin karşısında ki mi acaba?

kızlarrr ozel okmeydanı hastahanesınde epıdural normal yapıp memnun olan var mı allah rızası ıcın bırı olsunnn yaaa?

Merhaba arkadaşlar benim doktorum alkan yıldırım doğum ücretleri biraz beni aştı hizmet hastanesi ve aile hastanesini önerdi onların ücreti 8 bini gecti bide vital hospital var orada yatak sorunu olabiliyor bazen ama ordada yapabilirsiz dedi ücret yarı yarıya geliyor aklım karıştı hastaneyide aradım vitali yani onşarda bazen olabiliyor böle sorun ozaman sii normal odaya müşade odası dedi orada yatırıyoruz dediler varmı vitalde doğum yapan yada bi sıkıntı yaşayan yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba arkadaşlar benim doktorum alkan yıldırım doğum ücretleri biraz beni aştı hizmet hastanesi ve aile hastanesini önerdi onların ücreti 8 bini gecti bide vital hospital var orada yatak sorunu olabiliyor bazen ama ordada yapabilirsiz dedi ücret yarı yarıya geliyor aklım karıştı hastaneyide aradım vitali yani onşarda bazen olabiliyor böle sorun ozaman sii normal odaya müşade odası dedi orada yatırıyoruz dediler varmı vitalde doğum yapan yada bi sıkıntı yaşayan yardımcı olursanız çok sevinirim

Benim ablam dogum yapti doktor da ordanin doktoruydu ama baska arkadasi sizin gibi doktoru disardan vitalde dogum yapmis oda sikintisi cekmis . sanirim kendi doktorlarinin hastalari daha on planda oda konusunda hizmet konusunda sikinti yasamislar .

Merhaba. Ben Şişli Memorial da yapmayı düşünüyorum doğum. Epidural dahil sezersin 6350. Normal doğuma 5300 fiyat verdiler. Ama Allianz sigorta indirimli.

Avcilar anadolu hastanesi sskli spinal sezeryan 690 lira ödedik ben hastane ve hizmetten memnun kaldim
Normal dogumda sskliya 500 lira
Tek kisilik oda icin 100 lira ek ucret isteniyor

Back
X