- 17 Nisan 2013
- 232
- 150
- 123
Okudukça şaşırdım valla. Her hastane alabildiğine fiyat vermiş. Özel bile olsalar bu kadar fahiş fiyatlar neyin nesi anlamadım. Devletin bu konuya bir el atması lazım bence. Özel hastanelerin tek farkı otel hizmeti, yoksa doktor aynı doktor, hemşire aynı hemşire, doğum yapacak kadın aynı, doğan çocuk aynı. Biri 600 derken öbürü nasıl bu kadar uçabiliyor çözemedim. Tamamen sömürü bunlar. Evlatlarımız bizim çok kıymetli, bunu bilen bütün özel hastaneler sonuna kadar kullanıyor hassasiyetimizi. Hastane değil onlar ticarethane. Hastanenin sağlık dışı ne hizmet sunduğu zerre kadar önemli değil, doğum dediğin ademle havvada beri var, öyle ya da böyle gerçekleşiyor, önemli olan bir problem varsa çözebileceğine inandığın doktorla işbirliği yapmak. Keşke bütün hastaneler ortalama bir fiyat belirlese de kimse canı burnunda böyle kararlarla boğuşmasa.
İnşallah hepimiz nerde olursak olalım sağlıklı bebekler dünyaya getirir, koynumuzda yavrumuzla evimize sağ salim döneriz.
İnşallah hepimiz nerde olursak olalım sağlıklı bebekler dünyaya getirir, koynumuzda yavrumuzla evimize sağ salim döneriz.