• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık İSTANBUL 2015 OZEL HASTANE DOGUM FİYATLARİ NELER ? Bİ KACİNİ BULDUM DİGERLERİ ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Okudukça şaşırdım valla. Her hastane alabildiğine fiyat vermiş. Özel bile olsalar bu kadar fahiş fiyatlar neyin nesi anlamadım. Devletin bu konuya bir el atması lazım bence. Özel hastanelerin tek farkı otel hizmeti, yoksa doktor aynı doktor, hemşire aynı hemşire, doğum yapacak kadın aynı, doğan çocuk aynı. Biri 600 derken öbürü nasıl bu kadar uçabiliyor çözemedim. Tamamen sömürü bunlar. Evlatlarımız bizim çok kıymetli, bunu bilen bütün özel hastaneler sonuna kadar kullanıyor hassasiyetimizi. Hastane değil onlar ticarethane. Hastanenin sağlık dışı ne hizmet sunduğu zerre kadar önemli değil, doğum dediğin ademle havvada beri var, öyle ya da böyle gerçekleşiyor, önemli olan bir problem varsa çözebileceğine inandığın doktorla işbirliği yapmak. Keşke bütün hastaneler ortalama bir fiyat belirlese de kimse canı burnunda böyle kararlarla boğuşmasa.
İnşallah hepimiz nerde olursak olalım sağlıklı bebekler dünyaya getirir, koynumuzda yavrumuzla evimize sağ salim döneriz.

Avicenna nin yaninda

Tamam doğru benim hastanem fakat normal doğum fiyatını bende sordum 750₺ dendi sigortalı hastalar için. Size 2400₺ demişler çok fazla geldi onun için sordum:anneadayı: Sezaryan içinde 1500₺ dediler. Bilginiz olsun diye söylemek istedim:anneadayı:

Si
Tamam doğru benim hastanem fakat normal doğum fiyatını bende sordum 750₺ dendi sigortalı hastalar için. Size 2400₺ demişler çok fazla geldi onun için sordum:anneadayı: Sezaryan içinde 1500₺ dediler. Bilginiz olsun diye söylemek istedim:anneadayı:

Sigortasiz fiyt aldim bu kadar farkediyorsa bende yaptirayim sigorta..
Ne zmn aldiniz fiyati cok mu oldu ki

Si

Sigortasiz fiyt aldim bu kadar farkediyorsa bende yaptirayim sigorta..
Ne zmn aldiniz fiyati cok mu oldu ki

Benim devam ettiğim hastane şuan için orası gayet memnunum. Çok olmadı geçen ay aldım fiyat. Haftaya gittiğimde sigortasız fiyatlarını da soracağım. Eğer herkese farklı fiyat veriyorlarsa ilginç hakikaten. Birde hastanenin devamlı hastaları için verdiği fiyatlar var onunla ilgili mi bilemedim. Bencede sigorta yaptırın mutlaka çok yüksek fiyatlar almışsınız sigortayla neredeyse yarıya iniyor.

Benim devam ettiğim hastane şuan için orası gayet memnunum. Çok olmadı geçen ay aldım fiyat. Haftaya gittiğimde sigortasız fiyatlarını da soracağım. Eğer herkese farklı fiyat veriyorlarsa ilginç hakikaten. Birde hastanenin devamlı hastaları için verdiği fiyatlar var onunla ilgili mi bilemedim. Bencede sigorta yaptırın mutlaka çok yüksek fiyatlar almışsınız sigortayla neredeyse yarıya iniyor.

Gittiginizde sigortasiz fiyat alirsaniz bi sevinirim cunku fiyat aldigimda fiyati cok bulmustum israrla pazarlik yapilabileceklerini soylemislerdi muhasebeyle gorusturmek icin ugrastilar bende kararimi verdikten sonra pazarlik yapariz dedim smd sizde boyle diyince hic acaba rastgele mi fiyat veriyoar diye dusunmuyor degilim

Bi

Birde hangi kadn dogumcuya gidiyorsun onu sorayim :)

Bi

Birde hangi kadn dogumcuya gidiyorsun onu sorayim :)

Tabi bu hafta tekrar gideceğim. Sorarım yine:anneadayı: Aynen dediğiniz gibi pazarlık payı oluyor bende daha erken olduğu için muhasebeyle görüşmedim ama görüşeceğim. Çok pahalı bir hastane olmadığı için şaşırdım. O fiyatı düşerler merak etmeyin çok fazla çünkü.
Ben Filiz Yılmaz'a gidiyorum. gayet memnunum kendisinden. Sizde mi oraya gidiyorsunuz devamlı:anneadayı::KK46:

Ben de filiz hanima gittim ama cok sessiz pek konusmuyor o yuzden dvm etmeyi dusunmuyorum bi yandan da hastane evime yakin die oraya gitmek istiyorum valla ne yapacagim bende bilemedim :)

Ben de filiz hanima gittim ama cok sessiz pek konusmuyor o yuzden dvm etmeyi dusunmuyorum bi yandan da hastane evime yakin die oraya gitmek istiyorum valla ne yapacagim bende bilemedim :)

Evet sessiz bir kadın ama çok tatlı güler yüzlü genelde her gittiğimde sorunlarım olduğundan bir dünya soruyla karşısına çıkıyorum beni çok aydınlatıyor sağolsun. Onu bulana kadar çok kişi dolaştım. Şuan memnunum. Ben Maltepe de oturuyorum. Evlenmeden önce Ataşehir tarafında oturuyordum Filiz Hanıma giden yakınlarım da çok olduğu için tavsiye üzerine gittim birde ailem orada olduğu için bildiğim bir mekan yakın değil çok ama şimdilik düşüncelerim oraya devam edeceğim doğumuda eğer ki Filiz hanımla aramda sezaryanla ilgili bir konuşma geçerse değiştirmeyi düşünüyorum son ay bile olsa onun dışında kimseyle bir sorun yaşamadım hastanede memnunum yani:anneadayı::anneadayı:
Laboravtuvarla kardeş gibi olduk:anneadayı:
Bence devam edin siz ne kadar konuşursanız Filiz Hanımda konuşuyor. Gayet ılımlı birisi bence. Ama tabi siz bilirsiniz:anneadayı:
Birde Avicenna hastanesi var orada ama doktorları çok iyi sayılmaz bir kişi dışında. Hastane de pek çetrefilli:KK54:

Evet sessiz bir kadın ama çok tatlı güler yüzlü genelde her gittiğimde sorunlarım olduğundan bir dünya soruyla karşısına çıkıyorum beni çok aydınlatıyor sağolsun. Onu bulana kadar çok kişi dolaştım. Şuan memnunum. Ben Maltepe de oturuyorum. Evlenmeden önce Ataşehir tarafında oturuyordum Filiz Hanıma giden yakınlarım da çok olduğu için tavsiye üzerine gittim birde ailem orada olduğu için bildiğim bir mekan yakın değil çok ama şimdilik düşüncelerim oraya devam edeceğim doğumuda eğer ki Filiz hanımla aramda sezaryanla ilgili bir konuşma geçerse değiştirmeyi düşünüyorum son ay bile olsa onun dışında kimseyle bir sorun yaşamadım hastanede memnunum yani:anneadayı::anneadayı:
Laboravtuvarla kardeş gibi olduk:anneadayı:
Bence devam edin siz ne kadar konuşursanız Filiz Hanımda konuşuyor. Gayet ılımlı birisi bence. Ama tabi siz bilirsiniz:anneadayı:
Birde Avicenna hastanesi var orada ama doktorları çok iyi sayılmaz bir kişi dışında. Hastane de pek çetrefilli:KK54:
Bende evlenmeden once maltepedeydim smd atasehirdeyim kucukyali deltada hakan bey var eger dr denemen gerekirse birde onu dene hem sanada yakin kendisi sezeryana sicak bakmiyor ama sezeryanda da onun ustune dr gormedim cevremde kardesimde onda mecburi sezeryan yaptirdi ertesi sabah taburcu oldu hic agri sizi cekmeden. Eren hastanesi bna cok fiyat verdi yoksa dvm ederdim heralde avicenna yi hic istemiyorum gozumde bes para etmez ticari bir kurum orasi.

Meraba kizlar ben 1 ay once pendik emsey hastanesinde normal dogum yaptim saglik calisani olursaniz indirim var normal dogum 2000 tl sezeryan 2500 tl istege bagli sezeryanda 8000 hastane temiz calisanlar doktorlar iyi ben memnun kaldim tavsiye ederim

Bende evlenmeden once maltepedeydim smd atasehirdeyim kucukyali deltada hakan bey var eger dr denemen gerekirse birde onu dene hem sanada yakin kendisi sezeryana sicak bakmiyor ama sezeryanda da onun ustune dr gormedim cevremde kardesimde onda mecburi sezeryan yaptirdi ertesi sabah taburcu oldu hic agri sizi cekmeden. Eren hastanesi bna cok fiyat verdi yoksa dvm ederdim heralde avicenna yi hic istemiyorum gozumde bes para etmez ticari bir kurum orasi.

Delta'yı da düşünmüştüm ama bir türlü kısmet olmamıştı tavsiye için teşekkürler aklıma kazıdım bunu:21: Bize sezaryandan haz etmeyen doktorlar gerek hakikaten:anneadayı:
Peki Eren'de muayene ücreti olarak ne kadar ödediniz?
Avicenna için aynı düşüncedeyim daha 1 ay önce bir yakınımı korkutarak sırf para için son anda sezaryana aldılar ve günlerce ağrı çekti kadıncağız.

Delta'yı da düşünmüştüm ama bir türlü kısmet olmamıştı tavsiye için teşekkürler aklıma kazıdım bunu:21: Bize sezaryandan haz etmeyen doktorlar gerek hakikaten:anneadayı:
Peki Eren'de muayene ücreti olarak ne kadar ödediniz?
Avicenna için aynı düşüncedeyim daha 1 ay önce bir yakınımı korkutarak sırf para için son anda sezaryana aldılar ve günlerce ağrı çekti kadıncağız.

Canim seninle konusmamiz uzerine bugun esim eren hast gitti habib beyle gorusmus normal dogum 800 sezeryan 1350 demis.
Muayne ucreti 80 oduyordum yada 85 tam emin degilim.

A çok iyi olmuş. Sizin sigortanız mı yok peki o yüzden mi öyle söylemişler.

Evet sigorta yok oyuzden fiyatlari oyle soylemisler esimde simdi pazarliga gidince fiyatlari boyle indirmisler neredeyse sigortali gbi muayne ucretini birtek fazla odemeye devam edecegim ama o kadar da olsun artik :)
Filiz hnma devam ederim artik boylece belki karsilasiriz ztn hemen hemen ayni zamanlarda dogum yapacagiz :))

Evet sigorta yok oyuzden fiyatlari oyle soylemisler esimde simdi pazarliga gidince fiyatlari boyle indirmisler neredeyse sigortali gbi muayne ucretini birtek fazla odemeye devam edecegim ama o kadar da olsun artik :)
Filiz hnma devam ederim artik boylece belki karsilasiriz ztn hemen hemen ayni zamanlarda dogum yapacagiz :))

Süper o zaman muayene ücretleri pahalı değil fakat doğumu düşürmeniz çok iyi olmuş sizin açınızdan.
Evet belki karşılaşırız en son ne zaman muayeneye gittiniz :)

Nisanin son haftasi gitmistim ama oraya devam etmeyebilirim diye randevu almadim seker yuklemesi yaptirmadim onu yaptirmaya gidicem simdi. Sizin ne zaman randevu tarihi

Nisanin son haftasi gitmistim ama oraya devam etmeyebilirim diye randevu almadim seker yuklemesi yaptirmadim onu yaptirmaya gidicem simdi. Sizin ne zaman randevu tarihi

Ben en son Mayısın 12'sinde gittim.
Haziranın ilk haftası Doplerr için gideceğim siz yaptırdınız mı? Şeker yüklemesi için erken değil mi?

24. Haftadan itibaren yapiliyormus seker testi ben 1 aydir gozukmedigim icin 24. 25. Hafta gbi giderim diye dusunuyorum
Dobleride en son gittigimde cektirdim erken cektirmisim avicenna da cektrdim iste musteri kacmasin diye gel cekelim dediler cekildikten sonra bebegin haftasi orada net cikinca erken oldugunu anladim
filiz hanima gittim ordan cikip sinirle filiz hanim da erken cektirmissin dedi

24. Haftadan itibaren yapiliyormus seker testi ben 1 aydir gozukmedigim icin 24. 25. Hafta gbi giderim diye dusunuyorum
Dobleride en son gittigimde cektirdim erken cektirmisim avicenna da cektrdim iste musteri kacmasin diye gel cekelim dediler cekildikten sonra bebegin haftasi orada net cikinca erken oldugunu anladim
filiz hanima gittim ordan cikip sinirle filiz hanim da erken cektirmissin dedi

Hep para kazanmak için bunlar ne kadar adi insanlar ya.
Hayırlısı olsun artık. Ben şeker testi konusunda kararsızım daha ona sıra gelmedi doplerrden sonra söyleyecek sanırım Filiz Hanım. Soracağım illa ki gerekirse yaptıracağım.

Back
X