Doğuma Hazırlık ANKARA' da doğum için özel hastane ve doktor önerileri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Herkes özel hastane yazmış fakat özel hastane maddiyati olmayanlar hangi devletten memnunlar acaba? Ben artik zekai tahir ve zubeyde hanimi hic sormuyorum çünkü giden herkes memnunsuz ayrılmış.. sehir hastanesi ve gata kalıyor geriye nasıl acaba bilgisi deneyimi olan varsa doktor ismiyle paylasabilir mi??
sehir hastanesine 3 4 defa gittim hep asistanlar var o yuzden muayeneden memnun kalmadim. hocalar a muayene olabilmek icin randevu almak gerekiyor. randevuyu da bir turlu denk getiremedim. numune hastanesi de simdi sehir hastanesine tasindi onun doktorlari nasil bilmiyorum ama yine ayni sekilde hocaya gorunmek icin randevulu gitmek gerekiyor sanirim. :/ orada konusulanlara gore dogumdan memnun kalanlar varmis ama bilemiyorum tabi

Kızlar koruda ki zahide küçük ve aşkın hoca var instadan baktım çok şahane hocalara benziyorlar paketleri de diğer kapsamlı büyük özel hastanelere göre uygun aslında. Ama 9nisan 2017 koru gerçeği miydi neydi bi yazıya rastladım soğudum hastane olarak, biri çok büyük bir sıkıntı yaşamış anlatmış tüm yaşadıklarını. Tüylerim diken diken oldu ve doktor adı paylaşmamış maalesef. Hoş hastanenin yaşanılan sıkıntıyı telafi etmek yerine örtbas etmeye çalışması da kendi başına tercih etmeme sebebi aslında. 8000₺ demişlerdi paket fiyatına tamamlayıcı sigorta durumu da var ama o kısmını hiç araştırmadım.
Zahide hoca kesinlikle mükemmel bir doktor eğer imkanınız varsa ona gidin derim

ilk bende oyle dusundum de bu doktor hakkinda hic yorum olmadigi icin tedirgin oldum. bir iki yorum okudum ondada sert bir doktorfalan yazmislar. devlet hastanesindeyken gidenler memnun olamamis. bende o yuzden insanligi nasildir suohesine dustum :/
saçma olmuş yazmaya gayret ettiklerin. reklamcılık mezunu musunuz?

Herkes özel hastane yazmış fakat özel hastane maddiyati olmayanlar hangi devletten memnunlar acaba? Ben artik zekai tahir ve zubeyde hanimi hic sormuyorum çünkü giden herkes memnunsuz ayrılmış.. sehir hastanesi ve gata kalıyor geriye nasıl acaba bilgisi deneyimi olan varsa doktor ismiyle paylasabilir mi??

Yenimahalle devlet hastanesi
Tülay hanım
Ayşegül hanım

Evet gitmistim kalabalik gercekten kürtaj olmal zorunda kaldim onda oldum yine.ben sevdim hamile kalirsam yine ona gitmeyo düsunüyorum

Gidilebilir de işte en az 1 1.5 saat beklemeyi göze alıp (yani siz ya da eşiniz iş yerinden izin alıp falan gidecekse büyük sıkıntı) ama işler rahatsa ya da çalışmıyorsanız beklemek sıkıntı değilse tercih edilir.

Bi de normal doğum yanlısi diye biliyor herkes onu. 2 arkadaşım sezeryan oldu. 3.sunu bekliyorum bakalım o ne olacak. Tabii ki sezeryan çok kötü ayy iğrenç kaka diye yazmadım da gerekli durumlar olmuştur muhakkak ama hüseyin bey eşittir normal gibi bi düşünce var çoğunlukta o yüzden yazdım yanlış anlaşılmasın.

Gidilebilir de işte en az 1 1.5 saat beklemeyi göze alıp (yani siz ya da eşiniz iş yerinden izin alıp falan gidecekse büyük sıkıntı) ama işler rahatsa ya da çalışmıyorsanız beklemek sıkıntı değilse tercih edilir.

Bi de normal doğum yanlısi diye biliyor herkes onu. 2 arkadaşım sezeryan oldu. 3.sunu bekliyorum bakalım o ne olacak. Tabii ki sezeryan çok kötü ayy iğrenç kaka diye yazmadım da gerekli durumlar olmuştur muhakkak ama hüseyin bey eşittir normal gibi bi düşünce var çoğunlukta o yüzden yazdım yanlış anlaşılmasın.
3 4 kez muayeneye gidebildim hep en fazla 10 dk gec girmisimdir.adam cok samimi geldi bana ne bilim 😊 bide ben dogum yaparsam asla normal dogum istemiyorum sezeryan yanlisida olabilir sıkıntı yok 😁

Nurten boyraz diyorum❤️ ters gelen bebeği normal doğumla almışlığı var.. sezeryandan sonra normal dogum yaptırmıslıgı vs...

Merhaba,
Konuları baya dolaştım ancak ANKARA da özel doğum hastaneleri ve doktorları hakkında detaylı bilgi bulamadım.
Siz hangi özel hastanede ve doktorda doğum yapmayı düsünüyorsunuz?
Daha önceki deneyimleriniz ve duyumlarınız neler?
Şuan hangi hastanede kontrollerinizi yaptırıyorsunuz?
Hangi hastanede fiyatlar nasıl?
Ankara da en size en uygun gelen doğum paketleri hangileri ?
hastanelerin avantaj ve dezavantajlı yönleri?
bu ve benzeri sorularımızı burada paylaşalım istiyorum 😊
eger ozel istersen Sincan lokman hekim hastahanesi pakize hanim derim
devlet dersen zekai tahir burak fatma hanim derim
ikiside olmazsa olurda yolun duserse etlik zubeyde hanima aslaaa gitmee travma yarattilar bende dogum aninda 😡

eger ozel istersen Sincan lokman hekim hastahanesi pakize hanim derim
devlet dersen zekai tahir burak fatma hanim derim
ikiside olmazsa olurda yolun duserse etlik zubeyde hanima aslaaa gitmee travma yarattilar bende dogum aninda 😡
Fatma hanım dediğiniz fatma salih mi. Bir kez muayene oldum çok tatlı dilli kanım ısındı kendisine. Şehir hastanesinde bahsettiğim.

Fatma hanım dediğiniz fatma salih mi. Bir kez muayene oldum çok tatlı dilli kanım ısındı kendisine. Şehir hastanesinde bahsettiğim.
evet fatma salih isinmakta haklisin.dogum aninda seni okdar rahatlatiyor ki.
olabilir sehir hastanesine tasindi ya hepsi

X