Cnm atakent acıbadem de ne kadar doğum biliomusun fulyadaki 14bin sezeryan birde muayene ucreti ne kaddr nette baya arastırdım ama bilgi yok atakent acıbadem fiyatları hakkındaAcibadem atakent yine iyi, maslak 12 bin fiyat cekiyor. Cokk pahali ya.
Ben florance_ okmeydani na bakacagim birde. Yeni hastane, kurum anlasmamiz varmis. Bilgi edinirsem yazarim ben de yine. Sagol canim
Evet oraya gidiyorumSiz oraya mı gidiyorsunuz peki bende oraya gitmeyi dusunuyorumda ?
Memnunmusunuz peki doktorunuz kim hastane odaları ve temizlik acısından nasıl bi arkadasım oraya gidiyor baya met etti birde internettede iyi şeyler yazıyor benim doktorumda baya pahalı muayene ve doğum bende hizmet hastanesine geçmeyi dusunuyorum hangi doktoru tavsiye edersnzEvet oraya gidiyorum
Canim 10.sayfada mi neCnm atakent acıbadem de ne kadar doğum biliomusun fulyadaki 14bin sezeryan birde muayene ucreti ne kaddr nette baya arastırdım ama bilgi yok atakent acıbadem fiyatları hakkında
Muane ücreti 90 tlCnm atakent acıbadem de ne kadar doğum biliomusun fulyadaki 14bin sezeryan birde muayene ucreti ne kaddr nette baya arastırdım ama bilgi yok atakent acıbadem fiyatları hakkında
Siz oraya mı gidiyosunuz peki memnunmusnz doktorunz kim bende hizmet hast acıbadematakent ve medipol mega arasında kaldım ikiz gebe olduğum için risk fazla oyuzden hangisi daha iyi olur bilmiyorumMuane ücreti 90 tl
Ben oraya gitmiyorum batı bahattan randevu aldım oraya gidicem ama imkânınız varsa siz oraya gidin çok güzel bi hastaneymis doktor içinde netten araştırınSiz oraya mı gidiyosunuz peki memnunmusnz doktorunz kim bende hizmet hast acıbadematakent ve medipol mega arasında kaldım ikiz gebe olduğum için risk fazla oyuzden hangisi daha iyi olur bilmiyorum
Ben doğum yaptım gittiğim hastanede. Harikaydı. .duygu ışıl gencer di doktorum. Tek kelime muhteşem bir doktor hastasiyla çok ilgili çok güleryüzlü. 45 liraydi muayene ucreti. 30 lira nst ücretiydi. Verdiğin paranın karşılığını aliyorsunuzDoktorunuz kim acaba muayene ucretleri nasıl peki?
Ben artık ucuza kaçamayacağım zira ilk bebeğim hastahane ilgisizliğinden heba oldu 14 haftalık bebeğimi öngörüsüz doktorlar yüzünden kaybettim. Central hospital a gidiyordum. Öğlen doktor kontrolunden döndüm akşama bebeğim düştürahim ağzı yetmezliğim varmış 12. haftada dikiş atılması gerekiyormuş. doktora sancım ağrım var demiştim oralı bile olmamıştı siz düşünün artık.MUAYENE 70 TL idi doğum içinde 2000 tl isteyen bir hastahane ama bundan sonra Acıbadem hastahanesinden şaşmam.sağlık sigortası yaptıracağım.
iyi dileklerin için sağol cnm adı özge karaosmanoğlu idiDoktorun kimdi acaba bende eltimin ısrarı üzerine oraya gidiyordum ama şimdi hastanemi değiştirdim.
allah sana sabırlar verdin
sen Anadolu'da mısın cnm?Canim masallah az kalmis doguma, hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun
Karar verdin mi hastane icin?
Bir de okmeydani ozel dedigin hastane hangisi? Sanirim karsida oturuyorsun..
evin yakın mı cnm nerede oturuyorsun. ben bakırköydeyim, e5'e yakınım. orası bnm için uygun olur mu sence?Ben bahcelievlerde medicana hastanesine gidiyorum. Normal dogum ucreti 2700 tl. Bu benim dr ucreti. Diger doktorlar daha uygun diye biliyorum. Ancak doktorum düzgün beyden cok memmunum. Düzgün beye gitmeden once daha uygun fiyatlı baska hastanelere de gittim. Cok sacma seyler söyleyip gebeligimi sonlandirmaktan söz ettiler. Düzgün bey işini ciddiye alan gereksiz ilac tahlil gibi olaylara girneyen bir dr. Öncesinde 2 arkadaşım gebeliginde ona gitti. Ben de referans ile gittim
ben merterde e5 yakin oturuyorum. Yalniz gittigimde e5 ömür önünden dolmusa biniyorum 5 dakika. Taksiyle felan da cok yakin. Bazen hastane cikisi ömure kadar yuruyorum 10 dk ancak. Dedigin gibi bakirkoy e5 civarinda oturuyorsan sana benden de yakin demektir.evin yakın mı cnm nerede oturuyorsun. ben bakırköydeyim, e5'e yakınım. orası bnm için uygun olur mu sence?
Evet canim atasehir tarafindayimsen Anadolu'da mısın cnm?
haklısın, teşekkürler. gerçi ben ethicaya gidiyorum bi sorunum da yok ama sadece bayan doktorda daha mı rahat ederim acaba endişesindeyim.ben merterde e5 yakin oturuyorum. Yalniz gittigimde e5 ömür önünden dolmusa biniyorum 5 dakika. Taksiyle felan da cok yakin. Bazen hastane cikisi ömure kadar yuruyorum 10 dk ancak. Dedigin gibi bakirkoy e5 civarinda oturuyorsan sana benden de yakin demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?