• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık İSTANBUL 2015 OZEL HASTANE DOGUM FİYATLARİ NELER ? Bİ KACİNİ BULDUM DİGERLERİ ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Acibadem atakent yine iyi, maslak 12 bin fiyat cekiyor. Cokk pahali ya.
Ben florance_ okmeydani na bakacagim birde. Yeni hastane, kurum anlasmamiz varmis. Bilgi edinirsem yazarim ben de yine. Sagol canim
Cnm atakent acıbadem de ne kadar doğum biliomusun fulyadaki 14bin sezeryan birde muayene ucreti ne kaddr nette baya arastırdım ama bilgi yok atakent acıbadem fiyatları hakkında

Evet oraya gidiyorum
Memnunmusunuz peki doktorunuz kim hastane odaları ve temizlik acısından nasıl bi arkadasım oraya gidiyor baya met etti birde internettede iyi şeyler yazıyor benim doktorumda baya pahalı muayene ve doğum bende hizmet hastanesine geçmeyi dusunuyorum hangi doktoru tavsiye edersnz

Cnm atakent acıbadem de ne kadar doğum biliomusun fulyadaki 14bin sezeryan birde muayene ucreti ne kaddr nette baya arastırdım ama bilgi yok atakent acıbadem fiyatları hakkında
Canim 10.sayfada mi ne htys htys yazmis.
Atakent acibadem normal 3000, sezeryan 5000 mis.
Muayene ucretlerini bilmiyorum, hic gitmedim.
Ben maslakdayim prof ucreti 310 TL.

Siz oraya mı gidiyosunuz peki memnunmusnz doktorunz kim bende hizmet hast acıbadematakent ve medipol mega arasında kaldım ikiz gebe olduğum için risk fazla oyuzden hangisi daha iyi olur bilmiyorum
Ben oraya gitmiyorum batı bahattan randevu aldım oraya gidicem ama imkânınız varsa siz oraya gidin çok güzel bi hastaneymis doktor içinde netten araştırın

Arkadaslar Banka personeliyim.
Maslak acibademi aradim az once,

Normal anestezisiz ikiz gebelik icin dogum ucreti 8500 TL,
Genel anestezi altindaki sezeryan dogum 11.000 TL imis. (Genel_lokal anestezi fiyati degistiriyormus)

Doktorunuz kim acaba muayene ucretleri nasıl peki?
Ben doğum yaptım gittiğim hastanede. Harikaydı. .duygu ışıl gencer di doktorum. Tek kelime muhteşem bir doktor hastasiyla çok ilgili çok güleryüzlü. 45 liraydi muayene ucreti. 30 lira nst ücretiydi. Verdiğin paranın karşılığını aliyorsunuz

Ben artık ucuza kaçamayacağım zira ilk bebeğim hastahane ilgisizliğinden heba oldu 14 haftalık bebeğimi öngörüsüz doktorlar yüzünden kaybettim. Central hospital a gidiyordum. Öğlen doktor kontrolunden döndüm akşama bebeğim düştü :KK43: rahim ağzı yetmezliğim varmış 12. haftada dikiş atılması gerekiyormuş. doktora sancım ağrım var demiştim oralı bile olmamıştı siz düşünün artık.MUAYENE 70 TL idi doğum içinde 2000 tl isteyen bir hastahane ama bundan sonra Acıbadem hastahanesinden şaşmam.sağlık sigortası yaptıracağım.

Doktorun kimdi acaba bende eltimin ısrarı üzerine oraya gidiyordum ama şimdi hastanemi değiştirdim.
allah sana sabırlar verdin :(

Ben bahcelievlerde medicana hastanesine gidiyorum. Normal dogum ucreti 2700 tl. Bu benim dr ucreti. Diger doktorlar daha uygun diye biliyorum. Ancak doktorum düzgün beyden cok memmunum. Düzgün beye gitmeden once daha uygun fiyatlı baska hastanelere de gittim. Cok sacma seyler söyleyip gebeligimi sonlandirmaktan söz ettiler. Düzgün bey işini ciddiye alan gereksiz ilac tahlil gibi olaylara girneyen bir dr. Öncesinde 2 arkadaşım gebeliginde ona gitti. Ben de referans ile gittim
evin yakın mı cnm nerede oturuyorsun. ben bakırköydeyim, e5'e yakınım. orası bnm için uygun olur mu sence?

evin yakın mı cnm nerede oturuyorsun. ben bakırköydeyim, e5'e yakınım. orası bnm için uygun olur mu sence?
ben merterde e5 yakin oturuyorum. Yalniz gittigimde e5 ömür önünden dolmusa biniyorum 5 dakika. Taksiyle felan da cok yakin. Bazen hastane cikisi ömure kadar yuruyorum 10 dk ancak. Dedigin gibi bakirkoy e5 civarinda oturuyorsan sana benden de yakin demektir.

ben merterde e5 yakin oturuyorum. Yalniz gittigimde e5 ömür önünden dolmusa biniyorum 5 dakika. Taksiyle felan da cok yakin. Bazen hastane cikisi ömure kadar yuruyorum 10 dk ancak. Dedigin gibi bakirkoy e5 civarinda oturuyorsan sana benden de yakin demektir.
haklısın, teşekkürler. gerçi ben ethicaya gidiyorum bi sorunum da yok ama sadece bayan doktorda daha mı rahat ederim acaba endişesindeyim.

Çengelköy Medivia
Serpil Özen/başhekim
60 tl muayene
1250 normal
1500 sezeryan/ 2 gece 3 gün yatış
3000 ssvd

Ben istanbul içimde bir çok dr ve hastane dolaştım. En son Silivri Anadolu hastanesine dr.Emine hn. gittim. Çok beğendim sağolsun ilgili bir doktor. Biraz azar işittim. Onun sayesinde tüm ağrılarım geçti.ona gidene kadar ne ağrılar çekiyordum. Sebebi vitamin almamam çünkü hiç bir dr vitamin vermedi bana. Fiyatına gelince
Silivri anadolu hastanesi isim değiştirdi medical park silivri oldu.
Sezeryanı sordum. 2 gün herşey dahil 900 tl dediler. Haftaya gittiğimde epidurali soracağım.

Back