• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık İSTANBUL 2015 OZEL HASTANE DOGUM FİYATLARİ NELER ? Bİ KACİNİ BULDUM DİGERLERİ ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar Merhaba,
Dün salondan mutfağa eşimle masa taşıdık ve aralıklarla dün akşamdan beri kasıklarıma sancı saplanıyor. Regl dönemim ayın 14 ünde bitti. Ve hamilelik için uğraşıyoruz. Myomektomi geçirdiğim için de korkuyorum. Sizce doktora gitmelimiyim. Korkuyorum açıkçası :(((

herkese merhaba,
ben ekimde evleniyorum. hemen çocuk düşündüğümüz için şu sigorta olayına bir bakayım dedim. kurumsal özel sigortam var acıbademden.. teminat 2800 müş nerdeyse hiç :( girip baktım internetten doğum için ayrıca bir sigorta bilgisi vardı 2500 TL .. sigorta başladıktan sonra 5 aylık süre içinde hamile kalmamak gerekiyormuş. sanırım o poliçe full karşılıyor. pekte bişi anlamadım ya neyse..çağrı merkezinden de farklı farklı şeyler söyldilerr.

neyse , öncelikle sadece doğum sigortası yaptıran varsa , bunu zaten 2 sene yaptırıyorsunuz değilmi.. şimdi ilk yaptığımda zaten 6 ay geçecek.. e 1 yıllık oluyo zaten..yenilemezsen öbür sene doğumda sigortan olmamış oluyo değilmi ..zaten 2 senelik sigorta parası 5 bin yaptı bile.. bende acıbadem de yada medical parkta düşünüyordum ama acıbadem den fiyat alanlar yazmış 13 - 14 binler den bahsediyo herkes. yakın zamanda fiyat alan vardı.. Atakent acıbadem daha uygunmuş. giden olduysa son fiyatları paylaşabilir mi acaba ?

bizim sigorta birde medipol de geçiyormuş . ben anadolu yakasındayım koşuyolu medipol olur belki.. şu hastanelere karar versem ona göre hemen sigorta başlatmak lazım. zaten 6 ay çocuk için beklemek zorunda kalıcaz.. olurda bide6 ay sonra pat diye olmazsa daha da sakat olucak .. öde babam öde sigortayı

herkese şimdiden teşekkürler

Merhabalar ...19 haziranda dogum yaptim ..esenler medipol hastnesinde tahliller , tek kisilik sanci ve tek kisilim dogum sonrasi dinlenme odasi dahil 550 tl odedim ciktim hastaneden ....doktorlardan , ebemden , personelden cok memnun kaldim ... fiyat arastirmasi yapanlar icin yazdim buraya .. herkese hayrli dogumlar güzel anneler ...

merhaba arkadaşlar,
istanbul küçükçekmece atakentte oturuyorum, bu civarda daha önce doğum yapan arkadaşlardan doktor ve hastane önerilerine ihtiyacım var.

herkese merhaba,
ben ekimde evleniyorum. hemen çocuk düşündüğümüz için şu sigorta olayına bir bakayım dedim. kurumsal özel sigortam var acıbademden.. teminat 2800 müş nerdeyse hiç :KK43: girip baktım internetten doğum için ayrıca bir sigorta bilgisi vardı 2500 TL .. sigorta başladıktan sonra 5 aylık süre içinde hamile kalmamak gerekiyormuş. sanırım o poliçe full karşılıyor. pekte bişi anlamadım ya neyse..çağrı merkezinden de farklı farklı şeyler söyldilerr.

neyse , öncelikle sadece doğum sigortası yaptıran varsa , bunu zaten 2 sene yaptırıyorsunuz değilmi.. şimdi ilk yaptığımda zaten 6 ay geçecek.. e 1 yıllık oluyo zaten..yenilemezsen öbür sene doğumda sigortan olmamış oluyo değilmi ..zaten 2 senelik sigorta parası 5 bin yaptı bile.. bende acıbadem de yada medical parkta düşünüyordum ama acıbadem den fiyat alanlar yazmış 13 - 14 binler den bahsediyo herkes. yakın zamanda fiyat alan vardı.. Atakent acıbadem daha uygunmuş. giden olduysa son fiyatları paylaşabilir mi acaba ?

bizim sigorta birde medipol de geçiyormuş . ben anadolu yakasındayım koşuyolu medipol olur belki.. şu hastanelere karar versem ona göre hemen sigorta başlatmak lazım. zaten 6 ay çocuk için beklemek zorunda kalıcaz.. olurda bide6 ay sonra pat diye olmazsa daha da sakat olucak .. öde babam öde sigortayı

herkese şimdiden teşekkürler
Acıbademin tüm sigortaları temelde hastane yatış, doğum ve ameliyat fiyatlarını %100 karşılıyor. Yakın zamanda sigorta yaptırdığım için biliyorum. Ayrıca 2800 teminat hiçte az değil. Henüz yapmadıysanız var olan sigortasınıza ekte yapabiliyorsunuz o zaman 2500 değilde daha az ödersiniz.

Kosuyolu medipol normal dogum 1900
Zorunlu Sezeryan 2900
Kendi istegine bagli sezeryan 3300 civari

Merhaba Hanımlar. 24 haftalık gebeyim . Doğum ücretlerinden ötürü farklı bir hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Medipol Mega da Lebriz Hale Aktün Taner ve ya Derya Yaşar ile ilgili bilgi verebilecek olan varsa çok sevinirim.

Bagcilar mega medipol operatör doktorda normal 950 zorunlu sezaryen 1900 isteğe bağlı 2500.Eğer doğumunuz sırasında doktorunuz yoksa( ki bu normal doğumda olabilir) doktorunuzu isteyebiliyorsunuz fakat gelme zorunluluğu yokmuş. Gelirse de +1000 tl fark alıyorlar. Bu fiyata kapı süsü lohusa şerbeti ve ilk aşılar kontroller dahil.Fotoğrafçı ve ekstralar için hastanenin anlaşmalı yeri var isterseniz orayla görüşüyorsunuz dışarıdan gelmesine izin vermiyorlar.

Arkadaşım o hastanede kontrole başladı şuan 10 haftalık hamile. Yeni hastane olduğu için muayene ücreti 10 küsürmüş. Hastanenin güzel olduğundan bahsetti ama o da tam karar vermiş değil
merhaba, hastane hakkında güncel bir bilginiz var mı merak ettim.( hastane derindere)
netten doktorlarına baktım ama bişey bulamadım.

Teşekkür ederim evet Mayıs ayı için 12 TL muayene normalde 67 TL doktor turkan hanım guler yüzlü ve ilgili hastane temiz odaları yeni ilk doğumda Mart ayında gerçekleşmiş sanırım orda doğum yapan birinden de duymak iyi olacak
siz bir bilgi alabildiniz mi hastane hakkında??

Bagcilar mega medipol operatör doktorda normal 950 zorunlu sezaryen 1900 isteğe bağlı 2500.Eğer doğumunuz sırasında doktorunuz yoksa( ki bu normal doğumda olabilir) doktorunuzu isteyebiliyorsunuz fakat gelme zorunluluğu yokmuş. Gelirse de +1000 tl fark alıyorlar. Bu fiyata kapı süsü lohusa şerbeti ve ilk aşılar kontroller dahil.Fotoğrafçı ve ekstralar için hastanenin anlaşmalı yeri var isterseniz orayla görüşüyorsunuz dışarıdan gelmesine izin vermiyorlar.
Merhaba canım sen hamilemisin yoksa orda doğum mu yaptın bide hangi doktora gidiyosun ben doktor olarak tuğba hanıma gidiyrm

Anladım canım bende 7. Ayı mı bekliyorum 2 hafta sonra kontrole gidicem doktor söyler heralde ozmn normal doğum olup olmıycağını senin normal doğum mu olacak
Nasipse normal istiyorum.Henüz doktorumla konuşmadık ama kendisi aksi bi durum belirtmedi.

DOĞUM ÜCRETLERİ

Doğum ücretleri Sağlık Uygulama Tebliği Tanıya Dayalı İşlem Puan Listesi Ek-2/C’de belirlenmiştir.

Özel hastaneler 22.10.2013 tarihine kadar SGK’nın yaptığı ödeme üzerinden vatandaştan sınıfına(A %90,B %75,C %60,D %45,E %30) göre ilave ücret tahsil edebilmekteydi. Bu tarihten sonra ise tüm özel hastaneler için bir üst sınır konulmuştur. Yani 22.10.2013 tarihinden sonra tüm özel hastaneler maksimum %200 ilave ücret alabileceklerdir.

Güncel ödeme listesi aşağıdaki gibidir;

İşlem kodu

İşlem adı

SGK’nın hastaneye ödediği tutar (TL) (KDV dahil)

22.10.2013 tarihinden sonra

Alınabilecek en fazla ilave ücret tutarı (%200)

(KDV dahil)TL

istisnai sağlık hizmetleri için işlem bedellerinin 3 katını geçmemek üzere ilave ücret alınabilir.

P619910

Müdahaleli doğum

432,00

864,00

-

P619920

Normal doğum

432,00

864,00

-

P619930

Sezaryan

486,00

972,00

-

P701006

Doğumsal kalp hastalıklarında perkütan balon anjiyoplasti, yenidoğan, preoperatif veya postoperatif

1.118,80

2.237,61

-

P619925

Suda doğum

432,00

İstisnai sağlık hizmetidir.

1.296,00

P619922

Epidural anestezi ile doğum

459,00

1.377,00

P619911

Müdahaleli doğum (ilk doğum)

540,00

1.080,00

-

P619921

Normal doğum (ilk doğum)

540,00

1.080,00

-

P619912

Müdahaleli vajinal doğum (Çoğul gebelik)

540,00

1.080,00

-

P619913

Müdahaleli vajinal ilk doğum (Çoğul gebelik)

561,03

1.122,06

-

P619923

Epidural anestezi ile vajinal doğum (Çoğul gebelik)

540,00

1.620,00

P619926

Normal vajinal doğum (Çoğul gebelik)

540,00

1.080,00

-

P619927

Normal vajinal ilk doğum (Çoğul gebelik)

561,03

1.122,06

-

P619929

Sezaryen (Çoğul gebelik)

561,03

1.122,06

-

[paste:font size="4"]http://gss.sgk.gov.tr/OzelSHSBilgi/pages/ilaveUcretHesaplama linkinden kontrol edebilirsiniz.

Back
X