herkese merhaba,
ben ekimde evleniyorum. hemen çocuk düşündüğümüz için şu sigorta olayına bir bakayım dedim. kurumsal özel sigortam var acıbademden.. teminat 2800 müş nerdeyse hiç
girip baktım internetten doğum için ayrıca bir sigorta bilgisi vardı 2500 TL .. sigorta başladıktan sonra 5 aylık süre içinde hamile kalmamak gerekiyormuş. sanırım o poliçe full karşılıyor. pekte bişi anlamadım ya neyse..çağrı merkezinden de farklı farklı şeyler söyldilerr.
neyse , öncelikle sadece doğum sigortası yaptıran varsa , bunu zaten 2 sene yaptırıyorsunuz değilmi.. şimdi ilk yaptığımda zaten 6 ay geçecek.. e 1 yıllık oluyo zaten..yenilemezsen öbür sene doğumda sigortan olmamış oluyo değilmi ..zaten 2 senelik sigorta parası 5 bin yaptı bile.. bende acıbadem de yada medical parkta düşünüyordum ama acıbadem den fiyat alanlar yazmış 13 - 14 binler den bahsediyo herkes. yakın zamanda fiyat alan vardı.. Atakent acıbadem daha uygunmuş. giden olduysa son fiyatları paylaşabilir mi acaba ?
bizim sigorta birde medipol de geçiyormuş . ben anadolu yakasındayım koşuyolu medipol olur belki.. şu hastanelere karar versem ona göre hemen sigorta başlatmak lazım. zaten 6 ay çocuk için beklemek zorunda kalıcaz.. olurda bide6 ay sonra pat diye olmazsa daha da sakat olucak .. öde babam öde sigortayı
herkese şimdiden teşekkürler