Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlık İSTANBUL 2015 OZEL HASTANE DOGUM FİYATLARİ NELER ? Bİ KACİNİ BULDUM DİGERLERİ ?
- Konu Sahibi bmeleekk
- Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?merhaba, başarı hastanesinin bu verdiğiniz fiyatı güncel mi ? Yani bu seneki fiyat mı ? Eğer öyleyse gayet uygunmuş...Ve siz gebelik kontrollerine oraya mı gidiyorsunuz , hangi doktora ? O hastaneyi bende düşünüyorum ama öncelikli olarak istediğim mümkün mertebe normal doğum taraftarı bir doktor olması, bu yüzden aklımda 3 doktor var ve henüz karar vermedimKüçükköy özel başarı normal doğum 750tl 1 gecekalıyosun oda süsleme lohusa şerbetianne bebek ilk tahliller dahil, sezeryan1500 tl 2geceoda ücretsiz yine süsleme lohusa şerbeti testlerdahil sgklı fiyatlar bunlar.
Ben 2007 yılında ilk kızımı özel Okmeydanı nda kucağıma almıştım ozamanin parası 1500 sezeryan için odemistim doktorum amerikan hastanesinde ekibiyle gelmişti ve o önermişti.memnun da kalmıştım zaten hizmeti guzeldiMerhaba doguma 4 ay var ama simdiden arastirmaya basladim acibadem maslak hastanesi sgk olmadan normal dogum 12.650 tl dedi sezaryen olursa 14.250 tl mis kadikoy sifa normal doguma sgk olmadan ki bu iki hastanenin de anlasmasi yok 8 bin kusur sezaryene 10 bin civari dediler normalde de kontrollerimi ve gebe takibimi yaptirdigim okmeydani ozel sgk anlasmali oldugundan normal 650 tl sezaryen 850 tl yapiyo sizin ogrendiginiz fiyatlar nedir ?
Evet guncel fiyat daha dün gorustum hastaneyle benim dogumumda basarida olucak allsh izin verirse . Doktor tavsiyesi istersen kenan caliskani onerebilirim ayrica normal dogum taraftaridr her zaman br sknti olmadgi surecemerhaba, başarı hastanesinin bu verdiğiniz fiyatı güncel mi ? Yani bu seneki fiyat mı ? Eğer öyleyse gayet uygunmuş...Ve siz gebelik kontrollerine oraya mı gidiyorsunuz , hangi doktora ? O hastaneyi bende düşünüyorum ama öncelikli olarak istediğim mümkün mertebe normal doğum taraftarı bir doktor olması, bu yüzden aklımda 3 doktor var ve henüz karar vermedim
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.. Kenan bey genelde o hastanede tercih edilen doktor ama bayan istediğim için selime hanımı düşündüm ama hakkında fazla bilgim yok.. Şimdilik Şafak hastanesi ile Başarı arasındayım.. hayırlı kolay doğumlar dilerim..Evet guncel fiyat daha dün gorustum hastaneyle benim dogumumda basarida olucak allsh izin verirse . Doktor tavsiyesi istersen kenan caliskani onerebilirim ayrica normal dogum taraftaridr her zaman br sknti olmadgi surece
rica ederimm.. bayan istiyorsan ozgur ozeri tercih ederim bende bayan istedigim icin ozgur hanima gidiyorum dogumumuda o yapicak cokta gzel ilgileniyor kendisi kenan beyi uzman oldgu icn onermstm ama snde bnim gbi bayan istyrsnteşekkür ederim verdiğin bilgiler için.. Kenan bey genelde o hastanede tercih edilen doktor ama bayan istediğim için selime hanımı düşündüm ama hakkında fazla bilgim yok.. Şimdilik Şafak hastanesi ile Başarı arasındayım.. hayırlı kolay doğumlar dilerim..
Kucukkoydeki yunus emre hastanesinin fiyatlari cidden iyimis hemde suslemeler serbetler tahliller dahil olmasi da cabasi medipol mega da oyleymis benimm de ablam 5 sene once ozel okmeydaninda normal.dogum yapti sgk li o donem 450 lira odemislerdi simdi 650 olmus sezeryan da 850 tabi sgk li fiyat bunlar guzel temiz hastane ilgililer ablamin ustunu bile biz degil onlar degistirdi giydirdi hayir biz yapariz diye bi gece de kaldi yenidogan unitesi de var benim doktorum da osman bey ablamin da doktoruydu memnunum suan icin ama diger hastaneleri ve baska avantajlari duyunca aklim karismiyo degil yani :)
Özel okmeydanınamı gidiyosunuz sizdeKucukkoydeki yunus emre hastanesinin fiyatlari cidden iyimis hemde suslemeler serbetler tahliller dahil olmasi da cabasi medipol mega da oyleymis benimm de ablam 5 sene once ozel okmeydaninda normal.dogum yapti sgk li o donem 450 lira odemislerdi simdi 650 olmus sezeryan da 850 tabi sgk li fiyat bunlar guzel temiz hastane ilgililer ablamin ustunu bile biz degil onlar degistirdi giydirdi hayir biz yapariz diye bi gece de kaldi yenidogan unitesi de var benim doktorum da osman bey ablamin da doktoruydu memnunum suan icin ama diger hastaneleri ve baska avantajlari duyunca aklim karismiyo degil yani :)
Aslında bana göre erkek doktorlar işini daha iyi yapıyor ama ben bayanda daha rahat oluyorum o yüzden de bayan istiyorum, özgür hanım hakkında da hiç bilgim yoktu sağolasın..başarı bana baya yakın birde onu deneyeyimrica ederimm.. bayan istiyorsan ozgur ozeri tercih ederim bende bayan istedigim icin ozgur hanima gidiyorum dogumumuda o yapicak cokta gzel ilgileniyor kendisi kenan beyi uzman oldgu icn onermstm ama snde bnim gbi bayan istyrsn
Evet ozel okmeydaninda oluyo tum takilerim sadece testleri devlette yapturiyorum kontroller muayeneler ozeldeki doktorumda
Özel okmeydanınamı gidiyosunuz sizde
Bende başarinin hemen arka caddesinde oturuyorum zaten banada yakin oldugu icin sectimAslında bana göre erkek doktorlar işini daha iyi yapıyor ama ben bayanda daha rahat oluyorum o yüzden de bayan istiyorum, özgür hanım hakkında da hiç bilgim yoktu sağolasın..başarı bana baya yakın birde onu deneyeyim
Doğum mu yapcaz tatile mi gitcez acabaAcıbadem Kadıköy hastanesinde Acıbadem sigorta ile doğum fiyatları:
normal 4.600 tl
normal epidural 5.300 tl
sezeryan genel anestezi 5.600 tl
sezeryan epidural 5.780 tl
sigortasız fiyatlarını ne siz sorun ne ben söyleyeyim
aynen.. benim özel sağlık sigortamda 5.000 tl'lik doğum teminatım var, doğumu ordan kesecekler de bana fazla masraf çıkmayacak allahtanDoğum mu yapcaz tatile mi gitcez acaba
Acıbadem Kadıköy hastanesinde Acıbadem sigorta ile doğum fiyatları:
normal 4.600 tl
normal epidural 5.300 tl
sezeryan genel anestezi 5.600 tl
sezeryan epidural 5.780 tl
sigortasız fiyatlarını ne siz sorun ne ben söyleyeyim
Bebeğim sigortalı buysa sigortasizi düşünemiyorum :)
Gerek varmi okadar para vermeye ?aynen.. benim özel sağlık sigortamda 5.000 tl'lik doğum teminatım var, doğumu ordan kesecekler de bana fazla masraf çıkmayacak allahtan
yurtdışından gelen bir arkadaşım hiçbir guvencesiz fiyatını sormuştu aynı hastaneye, 17.500 tl gibi bi rakamlar demişler, kulaklarıma inanamadım..Bebeğim sigortalı buysa sigortasizi düşünemiyorum :)
he yuh yaniyurtdışından gelen bir arkadaşım hiçbir guvencesiz fiyatını sormuştu aynı hastaneye, 17.500 tl gibi bi rakamlar demişler, kulaklarıma inanamadım..
Ben artık ucuza kaçamayacağım zira ilk bebeğim hastahane ilgisizliğinden heba oldu 14 haftalık bebeğimi öngörüsüz doktorlar yüzünden kaybettim. Central hospital a gidiyordum. Öğlen doktor kontrolunden döndüm akşama bebeğim düştü rahim ağzı yetmezliğim varmış 12. haftada dikiş atılması gerekiyormuş. doktora sancım ağrım var demiştim oralı bile olmamıştı siz düşünün artık.MUAYENE 70 TL idi doğum içinde 2000 tl isteyen bir hastahane ama bundan sonra Acıbadem hastahanesinden şaşmam.sağlık sigortası yaptıracağım.
doktor adı neydi? ÖZelden yazar msıın.. F.. hanım mıydı