İst.Üniv. Açıköğretim var mı kı?

bonjorno

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
1.197
524
merhaba
tercıh klavuzunda ist üniv açık öğretim(AÖF) olarak Yök ün resmi sayfasında lisans tamamlama hakkı cıktı fakat kımsenın ne Aöf nın ne dıgerlerının bılgısı yok.
Uzaktan bu sekıl okuyan var mı?

Var AUZEF var ama şartlarına üniversitenin sayfasindan bakman lazim.

Acikögretim bölümüne yausaniz bilen vardir belki. Bende bati anadolu üni. Sine basvuru gönderdim. Ne haber var ne bir sey

saolun hanımlar
Açıkogretım Laborant veterıner saglık programından 2013 oncesı mezunlarına aıt bır durummus Bahcelıevler Aof yı aradıgımda bana sızın bızımle alakanız yo kartık mezun olmussunuz lısans tamamlama sıze YOK un sundugu bır durum ona sorun dıyor
Yok u acan yok
Ist Unıv zaten Allahlık telefon calmıyor bıle
zaman kısıtlı bılgım yok
tesekkur ederım yıne de

üniversitelerin çoğu tercih zamanına yakın telefonları pek açmazlar..biz bile ders seçimi sırasında yaşanan sorunlar için okula ulaşamzdık :)
Allah kolaylık versin

üniversitelerin çoğu tercih zamanına yakın telefonları pek açmazlar..biz bile ders seçimi sırasında yaşanan sorunlar için okula ulaşamzdık :)
Allah kolaylık versin
bunca belırsızlık ıcınde nası ltercıh yapabılırız kı.Sosyal medyadakı gruplara soruyorum onlardan da tık yok ve bıldıgım kadarıyla bugun son gun
Illallah geldı bılemıyorum artık
tekrar saolun

bunca belırsızlık ıcınde nası ltercıh yapabılırız kı.Sosyal medyadakı gruplara soruyorum onlardan da tık yok ve bıldıgım kadarıyla bugun son gun
Illallah geldı bılemıyorum artık
tekrar saolun
üniversite tercihleri 3 ağustosa ladar uzatılmamış mıydı?

saolun hanımlar
Açıkogretım Laborant veterıner saglık programından 2013 oncesı mezunlarına aıt bır durummus Bahcelıevler Aof yı aradıgımda bana sızın bızımle alakanız yo kartık mezun olmussunuz lısans tamamlama sıze YOK un sundugu bır durum ona sorun dıyor
Yok u acan yok
Ist Unıv zaten Allahlık telefon calmıyor bıle
zaman kısıtlı bılgım yok
tesekkur ederım yıne de
Mesleğinizi yapıyor musunuz acaba merak ettim

Mesleğinizi yapıyor musunuz acaba merak ettim
hayır maalesef yapan kımse de yok benım donemımden.onca saglıga sonra tarıma top gıbı oynandık kımse kabul etmedı
ortada kalmım dersen asgarı ucrete vet yanında calısırsın ama onu bıle bulmak ımkansz.
bu bolum benım zamanımda hemsırelerın ısıne yaramıstı

X