Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bati anadolu üniversite mi? Hiç duymadım.Acikögretim bölümüne yausaniz bilen vardir belki. Bende bati anadolu üni. Sine basvuru gönderdim. Ne haber var ne bir sey
bunca belırsızlık ıcınde nası ltercıh yapabılırız kı.Sosyal medyadakı gruplara soruyorum onlardan da tık yok ve bıldıgım kadarıyla bugun son gunüniversitelerin çoğu tercih zamanına yakın telefonları pek açmazlar..biz bile ders seçimi sırasında yaşanan sorunlar için okula ulaşamzdık :)
Allah kolaylık versin
üniversite tercihleri 3 ağustosa ladar uzatılmamış mıydı?bunca belırsızlık ıcınde nası ltercıh yapabılırız kı.Sosyal medyadakı gruplara soruyorum onlardan da tık yok ve bıldıgım kadarıyla bugun son gun
Illallah geldı bılemıyorum artık
tekrar saolun
ınsallah oyledır belkı ozamana dek net bır bılgım olurüniversite tercihleri 3 ağustosa ladar uzatılmamış mıydı?
ben öyle okumuştum ama bi bak istersenınsallah oyledır belkı ozamana dek net bır bılgım olur
tesekkur ederımben öyle okumuştum ama bi bak istersen
http://www.osym.gov.tr/belge/1-26189/duyuru-24072016.htmltesekkur ederım
Anadolu üniversitesinin Avrupa bürosu.Bati anadolu üniversite mi? Hiç duymadım.
Doğru yurtdisindan da öğrenci kabul ediyor.Anadolu üniversitesinin Avrupa bürosu.
Mesleğinizi yapıyor musunuz acaba merak ettimsaolun hanımlar
Açıkogretım Laborant veterıner saglık programından 2013 oncesı mezunlarına aıt bır durummus Bahcelıevler Aof yı aradıgımda bana sızın bızımle alakanız yo kartık mezun olmussunuz lısans tamamlama sıze YOK un sundugu bır durum ona sorun dıyor
Yok u acan yok
Ist Unıv zaten Allahlık telefon calmıyor bıle
zaman kısıtlı bılgım yok
tesekkur ederım yıne de
hayır maalesef yapan kımse de yok benım donemımden.onca saglıga sonra tarıma top gıbı oynandık kımse kabul etmedıMesleğinizi yapıyor musunuz acaba merak ettim